Jak minął dzień 11

07 listopada 2021 19:20 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Gdzie ???

Nie wiem, caszu mało, kruca bomba, zarobiony jestem... ????
07 listopada 2021 19:23 / 6 osobom podoba się ten post
U mnie dziś cały dzień lało i siedziałam w domu  na pauzie a w łaściwie to drzemałam trochę, potem poczytałam gazetki polskie  i pauza zleciała, dalej to kawa i ciacho z pdp   trochę telewizji i już jestem po prysznicu i do 20,10  siedzenie przed telewizorem z pdp i dopiero wolne do rana 
07 listopada 2021 19:25 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Nie wiem, caszu mało, kruca bomba, zarobiony jestem... ????

Ja mam jeszcze alternatywe I z niej skorzystam i ładnie poproszę ?
07 listopada 2021 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

U mnie dziś cały dzień lało i siedziałam w domu  na pauzie a w łaściwie to drzemałam trochę,:lulu: potem poczytałam gazetki polskie  i pauza zleciała, dalej to kawa i ciacho z pdp :pije kawe: :je babeczke: trochę telewizji i już jestem po prysznicu i do 20,10  siedzenie przed telewizorem z pdp i dopiero wolne do rana :-)

A masz taką szczotkę do mycia plecków Nincia ? ??
07 listopada 2021 19:27 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ja mam jeszcze alternatywe :yahoo:I z niej skorzystam i ładnie poproszę ?

"Proście a będą małe, różowe świnki"(od prosić się)????
07 listopada 2021 19:37 / 2 osobom podoba się ten post
JanOp1979

"Proście a będą małe, różowe świnki"(od prosić się)????

Janie oplułeś już ekran ??????
07 listopada 2021 19:38 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Janie oplułeś już ekran ??????

Cały czas boki zrywam! ????
07 listopada 2021 19:41 / 1 osobie podoba się ten post
JanOp1979

Cały czas boki zrywam! ????

A jak się  przy tym dotleniamy 
07 listopada 2021 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A jak się  przy tym dotleniamy :hihi:

Tak, tak..., a zaraz po "Sylwestrze" przyjdzie: "Wesołego Alleluja". No ale jeszcze czeka dłuuugi  "Wielki Post"???

https://youtu.be/fUhOM7wyQpY

07 listopada 2021 19:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień spokojny, ciacho córka przywiozła, ech... Szkoda, że ja tak nie przepadam za ciachem... A dziadek lubi. Zresztą.... Czego on nie lubi ? Odpocząłem dziś w domu, bez spaceru i roweru. Jutro i pojutrze nadrobię... Spokój, cisza...
Aha, mają zamontować taki alarm na dole przy schodach.... Gdy będzie w nocy chciał wejść na schody, to.... piiii, piiii .
A tak.... Jutro zaczynamy nowy tydzień... Szybko czas ten leci...

07 listopada 2021 22:38 / 4 osobom podoba się ten post
Pierwszy dzień za mną, pierwsza niedziela i pierwsze koty za płoty. 
To był przyjemny dzień. Pracuję, a czuję się jakbym przyjechała w odwiedziny do koleżanki. Z żoną pdp,(parę  lat jestem od niej mlodsza),  nadajemy na tych samych falach. Właściwie to Ona więcej pracuje, ja jej pomagam trochę. 
Gusia, mogłabyś,proszę ,zrobić dla nas kawę, ja już  nakrywam stół i podaję ciasto ?. Po południu moja praca na zrobieniu kawy i układaniu puzzli z pedepciem sie skończyła. Kolację mężowi też sama zrobiła. O 19 już chciał się położyć więc sama go wykąpała i wyszykowała do snu. 
Ja pobawiłam się z malutką sunią i poszłam ją wysiusiać . L. W tym czasie zrobiła nam po misce fajnej sałaty i tak sobie ją podjadałyśmy siedząc w fotelach przed telewizorem 
Sprzątać po kolacji jej zabroniłam. Później jeszcze ubiegłam ją w rozpakowaniu zmywarki ?. Szybka jestem jak chcę. Do 21 siedziałyśmy gadając sobie na babskie tematy i oglądając telewizję. Wcześnie się kładzie bo w nocy nawet co godzinę pedepcio potrafi wstawać, więc łapie sen między pobudkami. Jutro wstanę wcześniej i przejmę seniora a jej dam poleżeć trochę dłużej. Nie przyjechałam w końcu z wizytą. 
Jest fajnie ale nie czuję się komfortowo, bo właściwie nie mam co robić. Czekać będę na sobotę i wyjazd na właściwą Stellę, bo wtedy zacznie się normalna praca. Babcia chodząca,początki demencji ale bardzo pedantyczna podobno. Jak jest rzeczywiście dowiem się jak  już  tam będę. 

07 listopada 2021 22:50 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień spokojny, ciacho córka przywiozła, ech... Szkoda, że ja tak nie przepadam za ciachem... A dziadek lubi. Zresztą.... Czego on nie lubi ? Odpocząłem dziś w domu, bez spaceru i roweru. Jutro i pojutrze nadrobię... Spokój, cisza...
Aha, mają zamontować taki alarm na dole przy schodach.... Gdy będzie w nocy chciał wejść na schody, to.... piiii, piiii :smiech2:.
A tak.... Jutro zaczynamy nowy tydzień... Szybko czas ten leci...

No to machniom co chcesz za to ciasto ?Zaznaczam że gęsi i królika nie mam ??
07 listopada 2021 22:53 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Pierwszy dzień za mną, pierwsza niedziela i pierwsze koty za płoty. 
To był przyjemny dzień. Pracuję, a czuję się jakbym przyjechała w odwiedziny do koleżanki. Z żoną pdp,(parę  lat jestem od niej mlodsza),  nadajemy na tych samych falach. Właściwie to Ona więcej pracuje, ja jej pomagam trochę. 
Gusia, mogłabyś,proszę ,zrobić dla nas kawę, ja już  nakrywam stół i podaję ciasto ?. Po południu moja praca na zrobieniu kawy i układaniu puzzli z pedepciem sie skończyła. Kolację mężowi też sama zrobiła. O 19 już chciał się położyć więc sama go wykąpała i wyszykowała do snu. 
Ja pobawiłam się z malutką sunią i poszłam ją wysiusiać . L. W tym czasie zrobiła nam po misce fajnej sałaty i tak sobie ją podjadałyśmy siedząc w fotelach przed telewizorem :lol1:
Sprzątać po kolacji jej zabroniłam. Później jeszcze ubiegłam ją w rozpakowaniu zmywarki ?. Szybka jestem jak chcę:lol1:. Do 21 siedziałyśmy gadając sobie na babskie tematy i oglądając telewizję. Wcześnie się kładzie bo w nocy nawet co godzinę pedepcio potrafi wstawać, więc łapie sen między pobudkami. Jutro wstanę wcześniej i przejmę seniora a jej dam poleżeć trochę dłużej. Nie przyjechałam w końcu z wizytą. 
Jest fajnie ale nie czuję się komfortowo, bo właściwie nie mam co robić. Czekać będę na sobotę i wyjazd na właściwą Stellę, bo wtedy zacznie się normalna praca. Babcia chodząca,początki demencji ale bardzo pedantyczna podobno. Jak jest rzeczywiście dowiem się jak  już  tam będę. 

No to puszczam ten kciuk ????Wykombinowałam że lewy bo ja praworęczna jestem ale sloiki to lewą odkręcam ?
07 listopada 2021 22:56 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Tak, tak..., a zaraz po "Sylwestrze" przyjdzie: "Wesołego Alleluja". No ale jeszcze czeka dłuuugi  "Wielki Post"???

https://youtu.be/fUhOM7wyQpY

Nam to posty w krew wlazły już na tych wyjazdach ?
07 listopada 2021 22:56 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No to puszczam ten kciuk ????Wykombinowałam że lewy bo ja praworęczna jestem ale sloiki to lewą odkręcam ?

Kochana jesteś że tak długo trzymałaś