Dzięki Luke za podpowiedź. Właśnie dopisałam tłuczek na jutrzejsza listę zakupów. U babci różnych gratow setki ale tłoczka do ziemniaków nie ma. :smiech3:a ja też lubię ziemniaki tluczobe i to zwłaszcza zima. :-)

Dzięki Luke za podpowiedź. Właśnie dopisałam tłuczek na jutrzejsza listę zakupów. U babci różnych gratow setki ale tłoczka do ziemniaków nie ma. :smiech3:a ja też lubię ziemniaki tluczobe i to zwłaszcza zima. :-)
Miało być tłuczka do ziemniaków ale ktoś wstawił kolejny post i nie dało się poprawić. :smiech3:
Ja dziś po mieście zasuwałam jak ten Korzeniowski :agent: Na perszinga :-) Gdzieś między gotowaniem, praniem:suszenie: a prasowaniem przyszło mi do głowy, żeby napisać na blogu o jadłospisach z NFZ z których korzystam i udało mi się usiąść do tego:zakupy w sieci: Skreślam kolejny dzień i coraz bliżej do domku :niech zyje:
My kobiety tak potrafimy mamy to we krwi ?O jeszcze bez lusterka usta pomalować ?rowno
Ja tak niestety nie umiem, więcej mam na zębach niż ustach haha :smiech3:
Zasłoń na ten moment zęby językiem niech się też na coś przyda ??
Szykuję się na zakupy i chyba użyję błyszczyku :) Qrcze-albo mam język za krótki, albo brak wady zgryzu przeszkadza mi w takich manewrach :lol3:
No z Gene Simmons to chyba nikt się równać nie może ?Taki jaki mam styknie, ale w razie czego mam smartka ?Co do błyszczyków tak w każdej tasi a i tak wiecznie ich szukam ?
Ach te promocje na przydasie :) Swego czasu przechodziłam przez ten trend :) Teraz mam kilka błyszczyków, ale konkretnych :-) Mają swoje miejsce w segregatorze-ze sobą zabieram tylko ten, którego będę używać :oczko
Nie lubię ekspozycji w stylu Gene Simonsa. Tom Araya -to tak :-)
Mój munż tez tak uważa chociaż Kissow też swego czasu dużo słuchaj i plakaty wisiały u niego w pokoju .Dobrze że nie starał się do nich upodobnić ?Babcia to nawet tam nie zaglądała bez wody święconej ?
A ja w ogóle nie lubię wywalonych jęzorow u facetów ?subtelności w tym za grosz?
Szykuję się na zakupy i chyba użyję błyszczyku :) Qrcze-albo mam język za krótki, albo brak wady zgryzu przeszkadza mi w takich manewrach :lol3: