Jak minął dzień 11

08 listopada 2021 19:02 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzięki Luke za podpowiedź. Właśnie dopisałam tłuczek na jutrzejsza listę zakupów. U babci różnych gratow setki ale tłoczka do ziemniaków nie ma. :smiech3:a ja też lubię ziemniaki tluczobe i to zwłaszcza zima. :-)

Miało być tłuczka do ziemniaków ale ktoś wstawił kolejny post i nie dało się poprawić. 
08 listopada 2021 19:03 / 5 osobom podoba się ten post
Ja dziś po mieście zasuwałam jak ten Korzeniowski  Na perszinga  Gdzieś między gotowaniem, praniem a prasowaniem przyszło mi do głowy, żeby napisać na blogu o jadłospisach z NFZ z których korzystam i udało mi się usiąść do tego Skreślam kolejny dzień i coraz  bliżej do domku 
08 listopada 2021 19:05 / 4 osobom podoba się ten post
Teraz:

Niemcy otwierają oczka i dostrzegają, że MIGRANCI krzyczą: "Deutschland, Deutschland,..."
Podkreślona stanowcza, twarda postawa 10 tysiecy żołnierzy polskich oraz przypomnienie, gdzie legalnie przekracza się granicę.
Turcja już pokazała jak postępować z EU. Płacicie albo robimy korytarz do Berlina, jeśli ich tak bardzo potrzebujecie. Nawet bez sprawdzania co za ziele.
Mnie tylko jedno zastanawia, że wszyscy zgubili paszporty a nikt nie posiał smartfona.
I tyle.
A średnio rozgarnięci wiedzieli o tym już od dawna. 
Więc jakie dziś zdziwienie, że płot, służby, wywiad, i inne, załatwiane po cichu?
Gdzie te srające koty na puszczy ze swoimi niebieskimi reklamówkami. Coś mordy w kubeł powkładali? 
Celebryctwo już wszystko uciekło z PL?

08 listopada 2021 19:10 / 2 osobom podoba się ten post
I najnowsze obostrzenia w poszczególnych landach:

08 listopada 2021 19:16 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Miało być tłuczka do ziemniaków ale ktoś wstawił kolejny post i nie dało się poprawić. :smiech3:

Szybka blokada jest zakładana i nie zdążysz choćbyś chciała ?
08 listopada 2021 19:18 / 5 osobom podoba się ten post
opiekunkoland

Ja dziś po mieście zasuwałam jak ten Korzeniowski :agent: Na perszinga :-) Gdzieś między gotowaniem, praniem:suszenie: a prasowaniem przyszło mi do głowy, żeby napisać na blogu o jadłospisach z NFZ z których korzystam i udało mi się usiąść do tego:zakupy w sieci: Skreślam kolejny dzień i coraz  bliżej do domku :niech zyje:

My kobiety tak potrafimy mamy to we krwi ?O jeszcze bez lusterka usta pomalować ?rowno 
08 listopada 2021 21:57 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzięki Luke za podpowiedź. Właśnie dopisałam tłuczek na jutrzejsza listę zakupów. U babci różnych gratow setki ale tłoczka do ziemniaków nie ma. :smiech3:a ja też lubię ziemniaki tluczobe i to zwłaszcza zima. :-)

Dzisiaj jadłam bardzo smaczne ziemniaki tłuczone. Aż spytałam gdzie takie sprzedają. Otóż w Knauber,miejscowi mówią że tam są najlepsze. 
08 listopada 2021 23:09 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

My kobiety tak potrafimy mamy to we krwi ?O jeszcze bez lusterka usta pomalować ?rowno 

Ja tak niestety nie umiem, więcej mam na zębach niż ustach haha 
09 listopada 2021 00:23 / 5 osobom podoba się ten post
mariakoc

Ja tak niestety nie umiem, więcej mam na zębach niż ustach haha :smiech3:

Zasłoń na ten moment zęby językiem niech się też na coś przyda ??
09 listopada 2021 08:48 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zasłoń na ten moment zęby językiem niech się też na coś przyda ??

Szykuję się na zakupy i chyba użyję błyszczyku :) Qrcze-albo mam język za krótki, albo brak wady zgryzu przeszkadza mi w takich manewrach 
09 listopada 2021 10:07 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Szykuję się na zakupy i chyba użyję błyszczyku :) Qrcze-albo mam język za krótki, albo brak wady zgryzu przeszkadza mi w takich manewrach :lol3:

No z Gene Simmons to chyba nikt się równać nie może ?Taki jaki mam styknie, ale w razie czego mam smartka ?Co do błyszczyków tak  w każdej tasi a i tak wiecznie ich szukam ?
09 listopada 2021 11:27 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No z Gene Simmons to chyba nikt się równać nie może ?Taki jaki mam styknie, ale w razie czego mam smartka ?Co do błyszczyków tak  w każdej tasi a i tak wiecznie ich szukam ?

Ach te promocje na przydasie :) Swego czasu przechodziłam przez ten trend :) Teraz mam kilka błyszczyków, ale konkretnych  Mają swoje miejsce w segregatorze-ze sobą zabieram tylko ten, którego będę używać :oczko
Nie lubię ekspozycji w stylu Gene Simonsa. Tom Araya -to tak 
09 listopada 2021 11:39 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ach te promocje na przydasie :) Swego czasu przechodziłam przez ten trend :) Teraz mam kilka błyszczyków, ale konkretnych :-) Mają swoje miejsce w segregatorze-ze sobą zabieram tylko ten, którego będę używać :oczko
Nie lubię ekspozycji w stylu Gene Simonsa. Tom Araya -to tak :-)

Mój munż tez tak uważa chociaż Kissow też swego czasu dużo słuchaj i plakaty wisiały u niego w pokoju .Dobrze że nie starał się do nich upodobnić  ?Babcia to nawet tam nie zaglądała bez wody święconej ?
A ja w ogóle nie lubię wywalonych jęzorow u facetów ?subtelności w tym za grosz?
09 listopada 2021 13:13 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Mój munż tez tak uważa chociaż Kissow też swego czasu dużo słuchaj i plakaty wisiały u niego w pokoju .Dobrze że nie starał się do nich upodobnić  ?Babcia to nawet tam nie zaglądała bez wody święconej ?
A ja w ogóle nie lubię wywalonych jęzorow u facetów ?subtelności w tym za grosz?

Może lubił ich muzykę. Mnie ani ich wykony  nie odpowiadają , ani image.
Czyn wystawiania języka świadczy tylko o tym, kto to robi-niezależnie od płci. Nie rozkminiałam tego czy lubię , czy nie- bo nie doświadczyłam tego wprost. Może za plecami-a to już mnie nie interesuje :)
09 listopada 2021 13:30 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Szykuję się na zakupy i chyba użyję błyszczyku :) Qrcze-albo mam język za krótki, albo brak wady zgryzu przeszkadza mi w takich manewrach :lol3:

Zastanawiam się nad dopełniaczem... .