Jak minął dzień 11

07 listopada 2021 23:06 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Kochana jesteś że tak długo trzymałaś :serce:

Efekt jest to ważne aż mi zdrętwiał, tak stoi ?
07 listopada 2021 23:12 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Efekt jest to ważne aż mi zdrętwiał, tak stoi ?

Jak się spotkamy to Ci go rozmasuję 
07 listopada 2021 23:18 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jak się spotkamy to Ci go rozmasuję :lol1:

Jak postawie jeszcze wskazujący to już będzie proca ???
07 listopada 2021 23:28 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jak postawie jeszcze wskazujący to już będzie proca ???

Nie boisz się?
Przez granicę z bronią w ręku 
07 listopada 2021 23:33 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Nie boisz się?
Przez granicę z bronią w ręku :zaskoczenie1:

Jak gumy nie znajdę to będzie wybrak ?ktoś tu ostatnio o majtach z gumą pisał ?☺
08 listopada 2021 11:24 / 6 osobom podoba się ten post
No wiem, wcześnie jeszcze. Tyle już firm zadzwoniło, maglowali po ichniemu. Najbardziej chciałam do Lipska, bo blisko, ale jak usłyszałam, że tam syn robi zakupy i... gotuję, to dałam sobie spokój. Teraz czekam na akceptację rodziny, mniej kasy ale Seniorka sama i ja rządzę w kuchni. Pozyjom, uwidiom. Narazie ręce mi opadły i nie tylko ?Jedyne co zaznaczylam dobitnie, to wyjazd jeszcze w tym tygodniu, bo inaczej to do Wielkanocy by mnie przetrzymali. 
08 listopada 2021 11:42 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

No wiem, wcześnie jeszcze. Tyle już firm zadzwoniło, maglowali po ichniemu. Najbardziej chciałam do Lipska, bo blisko, ale jak usłyszałam, że tam syn robi zakupy i... gotuję, to dałam sobie spokój. Teraz czekam na akceptację rodziny, mniej kasy ale Seniorka sama i ja rządzę w kuchni. Pozyjom, uwidiom. Narazie ręce mi opadły i nie tylko ?Jedyne co zaznaczylam dobitnie, to wyjazd jeszcze w tym tygodniu, bo inaczej to do Wielkanocy by mnie przetrzymali. 

Trzeba za 
Cebie tez kciuki trzymać co czynię właśnie ?
08 listopada 2021 17:05 / 4 osobom podoba się ten post
Byłem w TEDI, kupiłem tłuczek do ziemniaków  i szczypce do mięsa. A blisko jest KiK i Woolworth... To już następnym razem, ciuchy pooglądać. A w Penny kupiłem watrabkę drobiowaą, to będzie jak znalazł na obiad, może i pojutrze.  Jutro do tego polskiego chcę podskoczyć, kupić twaróg do naleśników.
A to migawka z centrum... 

08 listopada 2021 17:08 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Byłem w TEDI, kupiłem tłuczek do ziemniaków :oklaski::smiech3: i szczypce do mięsa. A blisko jest KiK i Woolworth... To już następnym razem, ciuchy pooglądać. A w Penny kupiłem watrabkę drobiowaą, to będzie jak znalazł na obiad, może i pojutrze. :mniam: Jutro do tego polskiego chcę podskoczyć, kupić twaróg do naleśników.

08 listopada 2021 17:20 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Byłem w TEDI, kupiłem tłuczek do ziemniaków :oklaski::smiech3: i szczypce do mięsa. A blisko jest KiK i Woolworth... To już następnym razem, ciuchy pooglądać. A w Penny kupiłem watrabkę drobiowaą, to będzie jak znalazł na obiad, może i pojutrze. :mniam: Jutro do tego polskiego chcę podskoczyć, kupić twaróg do naleśników.

O wątróbkę tez bym zjadła ale tylko drobiową Może się w końcu tez do miasta wybiorę Zugiem 20 min drogi .ale raczej w przyszłym tyg dopiero .W piątek dziadek ma urodziny
08 listopada 2021 18:07 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Jeden tłuczek, a tyle radości 
08 listopada 2021 18:18 / 4 osobom podoba się ten post
opiekunkoland

Jeden tłuczek, a tyle radości :-)

I szczypce 
08 listopada 2021 18:41 / 4 osobom podoba się ten post
opiekunkoland

Jeden tłuczek, a tyle radości :-)

Lubię też tłuczone ziemniaki zjeść czasami ? 
08 listopada 2021 19:01 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Dzięki Luke za podpowiedź. Właśnie dopisałam tłuczek na jutrzejsza listę zakupów. U babci różnych gratow setki ale tłoczka do ziemniaków nie ma. a ja też lubię ziemniaki tluczobe i to zwłaszcza zima. 
08 listopada 2021 19:01 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Doskonale Cię rozumiem