Bo będę pisał "żuna" ?☝️????
Bo będę pisał "żuna" ?☝️????
Byłam u babci której ból dokuczał okropnie .Ona już 20 lat po operacji biodra,ale od 5 lat bardzo znów cierpi Leki p.bolowe juz mało co pomagają a po żołądku rąbią ,ale ma 2 lekarzy w domu wiec ....A my po spacerku z dziadkiem fotki zrobione ,dotlenieni ja podwójnie bo i rower byl i oby tak dalej .Mój dziadek tez o 21 do łóżka gna latem o 21.30.
Wyciszający i niezwykle relaksujący spacer kończy dobry, kolejny dany dzień.
Noc zapadła błyskawicznie pomimo rozgwieżdżonego i pogodnego nieba.
Tylko brat-księżyc rozjaśniał mroki lasu.
Doskonale ??❤
Co zacznę coś pisać to telefon dzwoni,albo mi gdzieś znika caly post i zaczynam od nowa. A teraz już mi się nie chce, bo zauważyłam że dzisiaj ostra cenzura tutaj ?
A to o jakieś deklinacje, koniugacje i inne odmiany Cenzor się czepia ,poprawnej pisowni naszej mowy pięknej pilnować trzeba ,no nie ,za dużo stresu przed nocą żeby wymaganiom sprostać, a ja wieczorem lubię się zrelaksować a nie gramatyką czy ortografią głowę sobie zaprzątać ?
Więc (wiem, nie zaczyna się zdania od więc bo dwója bęc) odezwę się jutro.
Do poczytania Sloneczka moje ?(?)
Dla skołatanej duszy było, to musi być również coś dla ciała. Połowę oddam ?❤?????
A mnie tak takie słabości ogarnęły po tym dzisiejszym spacerze że chyba się zdrzemnęłam na fotelu chrapanie dziadka mnie obudziło ?On też ma dziś dość i chyba spanko będzie wcześniej niż zwykle ?
Nie wiem dlaczego , ale nie opuszcza mnie wrażenie że gotowanie to Twój zawód ....opieka reczej nie konieczne. :-)P.s zrobiłam byka ?:smiech3:
Sprawdzę w słowniku :pisanie na forum:
:yo: żadnego błędu nie zrobiłaś, a literówki pomijamy
:smiech3:
Dla skołatanej duszy było, to musi być również coś dla ciała. Połowę oddam ?❤?????
Siedzę na czatach...PDP przed telewizorem...za chwilę usłyszę ciche tup, tup..:-) I koniec dnia.