Jak minął dzień 11

09 listopada 2021 13:33 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Mój munż tez tak uważa chociaż Kissow też swego czasu dużo słuchaj i plakaty wisiały u niego w pokoju .Dobrze że nie starał się do nich upodobnić  ?Babcia to nawet tam nie zaglądała bez wody święconej ?
A ja w ogóle nie lubię wywalonych jęzorow u facetów ?subtelności w tym za grosz?

Bo będę pisał "żuna" ?☝️????
09 listopada 2021 14:39 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Bo będę pisał "żuna" ?☝️????

No daj  się złamac, daj ?napisz .To nie gardło ?przepchniesz jakoś ?
09 listopada 2021 14:41 / 3 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Zastanawiam się nad dopełniaczem... .
:kotek:

A ja nie trawię deklinacji do kolacji, ani innych przypadków w domu moim...:)
09 listopada 2021 14:42 / 6 osobom podoba się ten post
Walne zgromadzenie ?bez mojego udziału nie zostałam dopuszczona 
09 listopada 2021 14:59 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

No daj  się złamac, daj ?napisz .To nie gardło ?przepchniesz jakoś ?

Nigdy! 
Kocham ponad życie!!! ❤?❤
09 listopada 2021 15:09 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

A ja nie trawię deklinacji do kolacji, ani innych przypadków w domu moim...:)

"Pięknym za nadobne" 

????☝️

09 listopada 2021 15:17 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Walne zgromadzenie ?bez mojego udziału :hihi:nie zostałam dopuszczona 

Z byczej perspektywy, to kroi się skompilowane bunga-bunga ????
09 listopada 2021 15:43 / 2 osobom podoba się ten post
W nawiązaniu do cudnego dzionka

https://youtu.be/1eKBYM_7x7c

09 listopada 2021 16:01 / 3 osobom podoba się ten post
JanOp1979

"Pięknym za nadobne" 
:kotek:
????☝️

Ach więc to tak mścicielu? 
09 listopada 2021 16:06 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ach więc to tak mścicielu? :lol1:

Jak babci wolno, to dlaczego nie reszcie?

09 listopada 2021 16:08 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Jak babci wolno, to dlaczego nie reszcie?
:super1:

Jasne , że tak :)
09 listopada 2021 16:18 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Jasne , że tak :)

Kontent ?.
?
09 listopada 2021 17:03 / 4 osobom podoba się ten post
Za mną już prawie kolejny spokojny dzień. Byłam na pauzie na ponad 2 godzinnym spacerze. Po drodze kupiłam sobie kilka drobiazgów z DM i szarlotkę dla babci.  Jutro myślę, że też spokojnie zleci. W czwartek może być gorzej ponieważ babcia jedzie z synem do kliniki ortopedii do Stuttgart ws OP biodra. Muszą coś zrobić bo ból tak dokucza pomimo tylu leków dziennie, że nie daje ani wstać, ani siedzieć, ani chodzić. Jeśli póki co OP nie będzie to może przynajmniej zastrzyki p/ bólowe da na kilka dni by odciążyć żołądek od leków. No zobaczymy jak to się rozwinie.  Ja zostanę w domu i ugotuje obiad bo syn też zostanie na obiedzie bo na 15 przychodzi Pani w celu podwyższenia grupy PDP. Mam nadzieję, że operacja będzie po moim wyjeździe i akurat ja pojadę na urlop. Zależy mi żeby jeszcze zarobić sobie na święta.  Zaraz kolacja i później już spokój przez cały wieczór a około 21 babcia idzie spać i do rana wolne. 
09 listopada 2021 17:16 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Za mną już prawie kolejny spokojny dzień. Byłam na pauzie na ponad 2 godzinnym spacerze. Po drodze kupiłam sobie kilka drobiazgów z DM i szarlotkę dla babci. :je babeczke: Jutro myślę, że też spokojnie zleci. W czwartek może być gorzej ponieważ babcia jedzie z synem do kliniki ortopedii do Stuttgart ws OP biodra. Muszą coś zrobić bo ból tak dokucza pomimo tylu leków dziennie, że nie daje ani wstać, ani siedzieć, ani chodzić. Jeśli póki co OP nie będzie to może przynajmniej zastrzyki p/ bólowe da na kilka dni by odciążyć żołądek od leków. No zobaczymy jak to się rozwinie.  Ja zostanę w domu i ugotuje obiad bo syn też zostanie na obiedzie bo na 15 przychodzi Pani w celu podwyższenia grupy PDP. Mam nadzieję, że operacja będzie po moim wyjeździe i akurat ja pojadę na urlop. Zależy mi żeby jeszcze zarobić sobie na święta. :-) Zaraz kolacja i później już spokój przez cały wieczór a około 21 babcia idzie spać i do rana wolne. :-)

Byłam u babci której ból dokuczał okropnie .Ona już 20 lat po operacji biodra,ale od 5 lat bardzo znów cierpi Leki p.bolowe juz mało co pomagają a po żołądku rąbią ,ale ma 2 lekarzy w domu wiec ....A my po spacerku z dziadkiem fotki zrobione ,dotlenieni  ja podwójnie bo i rower byl i oby tak dalej .Mój dziadek tez o 21 do łóżka gna latem o 21.30.
09 listopada 2021 17:21 / 5 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Nigdy! :-)
Kocham ponad życie!!! ❤?❤

????a mnie się munź podoba bardziej niż maużI nie jestem chwalipięta