Powitajki przy kawie 65

07 maja 2021 11:20 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Zachodniopomorskie koło Szczecina. Pięknie tam u was. Przejeżdzałam m.in przez Krosno Odrzańskie. Bardzo urokliwa miejscowość. I w ogóle tam u was w lubuskim nie sposób nie zauważyć dworków  atrakcyjnie umiejscowionych -parę widziałam do rewitalizacji. Trzeba by coś pomyślec. Z koleżanką sobie obiecałysmy, że jak ta pandemia przestanie już wariowac to sobie odbijemy :dwa piwa: a co :lol2:
U nas słonecznie od rana. Tak własnie jak na zdjęciu i mój pieseł , który by sobie już gdzieś w szuwary bryknął. Nie pozwalam, bo jest porozkładana szczepionka przeciw wściekliżnie dla lisów. Może by mogła mieć szkodliwe działanie dla psa-wolałam nie sprawdzać .

Bagiety już w piekarniku-kto lubi to coś na ząb proszę-tak za 15 min jak się upieką i spokojnego dnia wszystkim :moje_wakacje:

No to my ziomalki,Tina...ja też  zach.pom....powiat Gryfino
07 maja 2021 12:24 / 3 osobom podoba się ten post
A teraz w moim mieście trwają uroczystości pogrzebowe o charakterze państwowym, zabitego na służbie policjanta. Ponad 10 lat pracował w Policji, przedtem jako dziennikarz w Radio Vanessa. Szkoda tej bezsensownej śmierci
Miałem okazję kiedyś go poznać. Jak na gliniarza, to całkiem spokojny i miły gość. 
07 maja 2021 13:19 / 5 osobom podoba się ten post
......o umnie też  pogrzeb...moja sąsiadka  ,koleżanka  55 lat...właśnie  w tej chwili...żal wielki... My na osiedlu to jak jedna wielka rodzina.30 lat temu razem budowaliśmy swoje domy....ech
07 maja 2021 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

Tinóś moja koffana. Ja nie z lubuskiego, ale z serca Kaszub - okolice Bytowa. Więc do mnie masz około 200 km.:najlepszego2: Z lubuskiego Mleczko pochodzi, ale dawno się nie odzywała emerytka jedna. Mam nadzieję, że numeru nie zmieniła, to może kiedyś jakiegoś SMSa skrobnę? Dziś już nie mam czasu, bo po obiedzie na mały schopping ruszam, bo chleba naszego powszedniego mi brakuje do pełni szczęścia.

Sądziłam , że z lubuskiego jesteś. Nieważne-Kaszuby są piękne jak i cały nasz kraj. No i bliżej 
Chyba numeru nie zmieniła, ale telefon padł jej kiedyś .
07 maja 2021 15:17 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

No to my ziomalki,Tina...ja też  zach.pom....powiat Gryfino:-)

Powiat stargardzki 
07 maja 2021 15:24 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

No to my ziomalki,Tina...ja też  zach.pom....powiat Gryfino:-)

Tam też bywałam - na zlotach wędkarskich potocznie zwanych GRYFINIADĄ
07 maja 2021 16:11 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Powiat stargardzki :-)

Ooo! Mój  starszy syn w Grzedzicach wybudował domek...
07 maja 2021 16:12 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Tam też bywałam - na zlotach wędkarskich potocznie zwanych GRYFINIADĄ:lowi ryby:

08 maja 2021 05:47 / 7 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Jeszcze jedna tutaj, a za dwa tygodnie będę już pakować swoje autko i szykować się do drogi.
Dziś natomiast zapowiedziano wizytę wnuków na obiad, który zamówiono z restauracji.
Więc dzień minie trochę szybciej.
Miłego dnia wszystkim
08 maja 2021 07:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień☀ dobry.  Spokojnej i dobrej soboty dla wszystkich. 
08 maja 2021 07:09 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Nocka spokojna, dzień minie szybko, jak wszystkie tutaj. Dziś odkurzę, zrobię obiadek, słowem... dzień jak co dzień.
Życzę Wam miłego i słonecznego dnia 
08 maja 2021 07:16 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry słoneczko świeci, ja stawiam na piękną sobotę Nam wszystkim 
08 maja 2021 07:18 / 7 osobom podoba się ten post
Witam o poranku! Spacerek po gazetę zaliczony, kawa się pije, słońce świeci...Też stawiam na miły dzień
08 maja 2021 07:40 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Pogoda wróciła 
Mnie też zapowiada się bardzo miły i udany dzień .Dzisiaj moja przyjaciółka jeszcze z lat szkolnych w Polsce  przyjeżdża z mężem  do mnie w odwiedziny 
708 km mają do przejechania ale piękna pogoda specjalnie dla nich zamówiona już czeka .Wczoraj było 6 stopni i padał śnieg z deszczem a w poniedziałek ma być aż 28 stopni w cieniu 
Udanej i pogodnej soboty wszystkim życzę 
08 maja 2021 07:46 / 7 osobom podoba się ten post
Hej ! Dzisiaj rowerowy wypad do sąsiedniej  miejscowości,gdzie  czeka na mnie kol.opiekunka.Pani T. opuszcza mnie i PDP jutro wieczorem...nie rozpaczamy...jej decyzja Wygląda na to że kilka dni będę  sama odpocznę...Miłego dnia kochani