Powitajki przy kawie 65

26 kwietnia 2021 07:16 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia i całego tygodnia wszystkim 
26 kwietnia 2021 07:36 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo zimno chyba .
26 kwietnia 2021 07:42 / 6 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie! 
26 kwietnia 2021 08:05 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobryTydzien czas zacząc i pracę też....pobyt w domu przeleciał expresemSłoneczko świeci....spacerek popołudniu koniecznie.Miłego dnia
26 kwietnia 2021 14:07 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

To pochwal się jaka to mieścina jak taka ładna. :-)Może i ja tam bym chętnie pojechała. :-)

Wszystkie koleżanki chcą tu przyjechać .Mam piękne zdjęcia z głównej ulicy a raczej deptaka w prześwicie widać alpy .Widok przecudny ale wiesz ,że ja tu zdjęć nie potrafię wstawić .W temacie szukam koleżanki podałam swój numer tel.Jak masz mesengera albo whapa to.możesz mnie dodać .Może na swoim profilu masz maila ?
Jak Ci tam jest na nowym miejscu ??
26 kwietnia 2021 14:11 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry poniedziałkowo 
Wszystkim życzę miłego dnia i udanego tygidnia ,tym co w pracy niech ten tydzień,który zakończy się już w maju szybko zleci 
26 kwietnia 2021 14:19 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Wszystkie koleżanki chcą tu przyjechać .Mam piękne zdjęcia z głównej ulicy a raczej deptaka w prześwicie widać alpy .Widok przecudny ale wiesz ,że ja tu zdjęć nie potrafię wstawić .W temacie szukam koleżanki podałam swój numer tel.Jak masz mesengera albo whapa to.możesz mnie dodać .Może na swoim profilu masz maila ?:-)
Jak Ci tam jest na nowym miejscu ??

Poczytaj wszystkie od wczoraj posty. Hardkorowy full wypas. 
26 kwietnia 2021 14:20 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry poniedziałkowo :slodki krolik:
Wszystkim życzę miłego dnia i udanego tygidnia ,tym co w pracy niech ten tydzień,który zakończy się już w maju szybko zleci :radosc::buziaki2:

Bardzo szybko bo mam ma tylko 31 dni. 
26 kwietnia 2021 15:22 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Bardzo szybko bo mam ma tylko 31 dni. :smiech3::placze1:

Za to kwiecień tylko 30 
A luty to dopiero był fajny z 28 dzionkami 
Niby różnica niewielka ale było by fajnie jakby każdy miesiąc miał 28 dni 
26 kwietnia 2021 15:25 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Poczytaj wszystkie od wczoraj posty. Hardkorowy full wypas. :smiech3:

To zapraszam Cię serdecznie do mnie .Tu jest ful wypas tylko w drugą stronę 
Poczytam jak ze spaceru wrócę bo chyba mnie jakaś alergia dopadła .Głowa mi pęka i z nosa cieknie woda 
27 kwietnia 2021 04:58 / 7 osobom podoba się ten post
Doberek,ja już po kawie.Wizyte plebana przeżyłam, całkiem przyjemny gość.Dzisiaj standard,zakupy,obiad,transfer,kawa,transfer u.s.w.Grunt, że zbliża się dzień W? Pogodnego, bezstresowego wtorku Opiekunowo ?☕?☘️
27 kwietnia 2021 06:10 / 6 osobom podoba się ten post
Witam wtorkowo
Dziś mija mi trzeci tydzień na "turnusie".
Zaplanowana wizyta terapeutki i wnuka, bo akurat w mojej pauzie
Miłego dnia wszystkim
27 kwietnia 2021 07:21 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  przysnęło mi się.  Wszystkim spokojnego i dobrego dnia. Kawa na pobudkę. 
27 kwietnia 2021 07:38 / 5 osobom podoba się ten post
Hejo. Kawa już była dużo wcześniej - w towarzystwie małżonka. Widzę pogoda piękna, zdrówko dopisuje. Żadnych schorzeń somatycznych czy psychicznych :). Można mi nawet dać grabki, bez obawy , że się o nie potknę, czy podrzucę komuś przez nieuwagę 
Więc trzeba zajrzeć do ogrodu i popracować trochę :)
Miłego, spokojnego dnia 
27 kwietnia 2021 07:56 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie właśnie rozchodzi się zapach porannej kawy. Spokojnego dnia życzę wszystkim