Powitajki przy kawie 65

27 kwietnia 2021 08:04 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku. Zmieniam swoje nastawienie na pogodę- nie oczekuję już ciepełka- przeczytałam, że ten zimny wiatr może do 10 maja jeszcze wiać...
27 kwietnia 2021 08:27 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien doberek przy kawusi, sloneczny dzionek sie zaczyna wiec czas do pracy, milego dnia dla wszystkich 
27 kwietnia 2021 09:10 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowosłońce już czeka . Ogród tez
27 kwietnia 2021 11:27 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
Piękna pogoda, jeszcze trochę się urlopuję. Ale w niedzielę już kierunek Freiburg im Breisgau, czyli potocznie Freiburg. Tak, ten w Schwarzwaldzie. 7 km od centrum. Jeszcze tam mnie nie było  Tylko babcia i fajnie.
Miłego dnia 
27 kwietnia 2021 11:34 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry Opiekunkowo:chaplin:
Piękna pogoda, jeszcze trochę się urlopuję. Ale w niedzielę już kierunek Freiburg im Breisgau, czyli potocznie Freiburg. Tak, ten w Schwarzwaldzie. 7 km od centrum. Jeszcze tam mnie nie było:bezradny: :smiech3: Tylko babcia i fajnie.
Miłego dnia :kwiatek dla ciebie:

Piękne miasto i okolice
27 kwietnia 2021 11:44 / 2 osobom podoba się ten post
Fiore

Dzien doberek przy kawusi, sloneczny dzionek sie zaczyna wiec czas do pracy, milego dnia dla wszystkich :-):modlmy sie::spacer z psem:

Dzięki bardzo  Pieseł w ogrodzie urządził sobie wykopaliska  pod żarnowcem :)
27 kwietnia 2021 14:39 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry Opiekunkowo:chaplin:
Piękna pogoda, jeszcze trochę się urlopuję. Ale w niedzielę już kierunek Freiburg im Breisgau, czyli potocznie Freiburg. Tak, ten w Schwarzwaldzie. 7 km od centrum. Jeszcze tam mnie nie było:bezradny: :smiech3: Tylko babcia i fajnie.
Miłego dnia :kwiatek dla ciebie:

A ja byłam za Freiburgiem- w Hotelu pracowałam. Piękne miejsce. Ale zapi...el był taki, że nie było siły na oglądanie i zwiedzanie Tyle, co z okien busa przy przyjazdach...
28 kwietnia 2021 05:10 / 7 osobom podoba się ten post
Witam środowo
Środa minie - tydzień zginie, to stara prawda w naszym fachu
Miłego dnia wszystkim
28 kwietnia 2021 05:25 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek Wszystkim,no i zaczynam ostatni tydzień turnusu tutaj.No i bardzo dobrze,bo seniorka wymusza w ciągu dnia dodatkowe transfery twierdząc, że musi koniecznie na dłuższe posiedzenie.Wczoraj doszedł nam jeszcze jeden,przekładanie Jej z rollstuhla na windę schodową,potem na inny rollstuhl,jazda po mieście przeszło godzinę przy nieustannym biadoleniu-po co Jej maska,zły koc ma na nogach,wiatr wieje nie w tę stronę i tak podobnie cały czas.Synowie i owszem zadzwonili po południu,co mama robi i byli zachwyceni, że zaliczyła spacer?Nawet nie zeszłam po kawę, zejdę po szóstej.Jeszcze dziś małe zakupy, odbiór recepty i tak do wieczora.Spokojnej środy Opiekunowo ☀️???
28 kwietnia 2021 07:04 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry o poranku!
28 kwietnia 2021 07:15 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień☀ dobry. zrywać się nie muszę ale wstałam. Później najwyżej odespie bo przecież narazie mam małe wczasy. Wam spokojnego dnia i pięknej pogody. 
28 kwietnia 2021 07:35 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .Miłego dnia kochani 
Z wielką przyjemniścią z Wami do kawy zasiadam bo w miłym ,kulturalnym towarzystwie to nawet kawa lepiej smakuje 
28 kwietnia 2021 08:01 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dołączę z przyjemnością do wspólnej kawypięknego dzionka życzę wszystkim 
28 kwietnia 2021 08:21 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry wiosennie,smacznej kawki??
28 kwietnia 2021 09:26 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien dobry w środęsłońce świeci ...przyroda rozkwita...duzo uśmiwchu i miłego dnia wszystkim