Powitajki przy kawie 66

01 września 2021 07:44 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Mamuelko vorsicht! Tak mówił mąż, a teraz ogarnia w domu logistykę :lol3:
A ślicznotką jesteś, nie gadaj...Tak już mam , że odróżnię podróbę od falsyfikatu. Na WA Ci pokażę com upolowała...:tak:

Dziekuje za miłe słowa Tina,
01 września 2021 07:46 / 8 osobom podoba się ten post
Witam w środę 

Cały wrzesień przede mną, słoneczko wychodzi, , życie jest piękne... na tym zleceniu 
Życzę Wam miłego dnia 
01 września 2021 07:54 / 8 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich w pierwszym dniu nowego miesiąca i pięknego, beztroskiego dzionka życzę 
01 września 2021 08:02 / 8 osobom podoba się ten post
Cyk i mamy wrzesień, mam nadzieję, że ten miesiac będzie bardziej łaskawy o dobrą pogodę. Dobrego dzionka! :) 
01 września 2021 08:04 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dziekuje za miłe słowa Tina,:aniolki:

Podróbę, falsyfikat od autentyku miało być :) Teraz przyszla ogarnięta Spitexówa, nie muszę jej patrzec na ręce, aby potem naprawiać fuszerkę. Co się komu powierzy , czy pracę, czy dom to kwestia zaufania, czy własne życie...Tylko i wyłącznie.
Daj znać kiedy będziesz miała czas-zadzwonię.
01 września 2021 08:06 / 3 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Nie lubie biegania wole wyjsc na taras czy balkon,a zima coz mata w ruch,i troche ruchu ostatni sie zaniedbałam,miałam mały wypadek ,wywruciłam sie z rowerem,chodzic chodziłam ale na gimnastyke nie było szans jeszcze troche odczowam noge ale juz jest o niebo lepiej moge bez problemu chodzic i nawet jezdze na rowerze:-)

Każdy musi wysiłek dostosować do własnej kondycji i stanu zdrowia, ale trzeba się ruszać. Krótko i zdrowo się żyło, ale kiedyś 
01 września 2021 08:06 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Podróbę, falsyfikat od autentyku miało być :) Teraz przyszla ogarnięta Spitexówa, nie muszę jej patrzec na ręce, aby potem naprawiać fuszerkę. Co się komu powierzy , czy pracę, czy dom to kwestia zaufania, czy własne życie...Tylko i wyłącznie.
Daj znać kiedy będziesz miała czas-zadzwonię.

Juz napisałam wczesniej
01 września 2021 08:33 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Juz napisałam wczesniej:-)

Przeczytałam :) 
01 września 2021 09:39 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .Witam wszystkich wrześniowo 
Ostatni dzień w pracy i mam nadzieję ,że szybciutko zleci .Wyzamiatane już wszystko wczoraj było to dzisiaj tylko przygotowanie posiłków mi zostało .
Łóžka nie przygotowuję dla zmienniczki i zakupów większych  też nie robię a to wszystko z prozaicznego powodu ,že nie mam tutaj zmienniczki .Rodzina wraca i przejmuje opiekę nad pdp .
Tym co w pracy žyczę spokojnego i bezstresowego dnia ,a urlopującym pięknych ,niezapomnianych chwil .Wszystkim życzę pięknej pogody ,u mnie słoneczko nieśmiało wygląda z za chmurek ?
01 września 2021 10:14 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, piękny dzień, po wczorajszej niepogodzie ślad żaden nie został. Słońce świeci od rana ,żyć się chce . Ale ale, muszę wziąć coś na wstrzymanie żeby nie wybiec z domu. Dzień gospodarczy sobie zrobię, trochę mi się nazbierało, i prasowanko, i dokładniejsze pucowanie, bo szafki kuchenne jakieś pokropkowane, a jak się rozpędzę,to może jeszcze i okna ,albo chociaż jedno ,umyję. 
Pięknego dnia 
01 września 2021 11:24 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowocd jak to w Düsseldorfie
01 września 2021 13:00 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry .Witam wszystkich wrześniowo :buziaki2:
Ostatni dzień w pracy i mam nadzieję ,że szybciutko zleci .Wyzamiatane już wszystko wczoraj było :-)to dzisiaj tylko przygotowanie posiłków mi zostało .
Łóžka nie przygotowuję dla zmienniczki i zakupów większych  też nie robię a to wszystko z prozaicznego powodu ,že nie mam tutaj zmienniczki .Rodzina wraca i przejmuje opiekę nad pdp .
Tym co w pracy žyczę spokojnego i bezstresowego dnia ,a urlopującym pięknych ,niezapomnianych chwil .Wszystkim życzę pięknej pogody ,u mnie słoneczko nieśmiało wygląda z za chmurek ?

Szerokości Kika Fajnego wypoczynku i dzien dobry wszystkim  trochę słońca dzis mamy na Śląsku bo w sercu zawsze staram się mieć 
01 września 2021 13:02 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, piękny dzień, po wczorajszej niepogodzie ślad żaden nie został. Słońce świeci od rana ,żyć się chce :-). Ale ale, muszę wziąć coś na wstrzymanie żeby nie wybiec z domu. Dzień gospodarczy sobie zrobię, trochę mi się nazbierało, i prasowanko, i dokładniejsze pucowanie, bo szafki kuchenne jakieś pokropkowane, a jak się rozpędzę,to może jeszcze i okna ,albo chociaż jedno ,umyję. 
Pięknego dnia :najlepszego3:

Zapraszam do siebie potrzebuje dzis wsparcia przy różnych rzeczach Zrobilam flaczki ?
01 września 2021 13:25 / 6 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w polowie tygodnia i w nowym miesiącu aby czas szybko zleciał tym co wpracy  miłgo popołudnia
01 września 2021 13:26 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Zapraszam do siebie potrzebuje dzis wsparcia przy różnych rzeczach :-)Zrobilam flaczki ?

Nie lubię flaczków 
No i czasu nie mam 
Działam, póki mi się chce 
Pranie się suszy, pościel wietrzy się na balkonie, szafki umyte, jeszcze podłogi 
Muszę się spieszyć, bo zapał minął u chęci też pozwoli uciekają...
Przyjemności życzę  i