Powitajki przy kawie 66

01 września 2021 13:37 / 5 osobom podoba się ten post
I u mnie pogodnie. Słoneczko świeże, autentyczne, roześmiane :) Prawdziwie nie półgębkiem :). Na początku wychodziło niesmiało,  z dziecięcą nadzieją, że może każdemu wierzyć. Będę chronić to słoneczko, żeby nie schowało się znów ...
01 września 2021 14:00 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Nie lubię flaczków :-(
No i czasu nie mam 
Działam, póki mi się chce :oczko:
Pranie się suszy, pościel wietrzy się na balkonie, szafki umyte, jeszcze podłogi 
Muszę się spieszyć, bo zapał minął u chęci też pozwoli uciekają...
Przyjemności życzę :lol1: i

Satysfakcji? 
01 września 2021 14:45 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Satysfakcji? :gwizdanie::-)

Też 
02 września 2021 06:25 / 7 osobom podoba się ten post
Juz  prawie  lykend  na horyzoncie. Spalo mi sie dobrze, choc krotko.Wczoraj  zrobilam sobie wojenny seans filmowy, jako ze byla  rocznica wybuchu II Wojny swiatowej. Teraz zabieram sie za kawe zyczac Wam  pogodnego dnia. 
02 września 2021 06:49 / 7 osobom podoba się ten post
Witam.  Czwartek już mamy i tak Maluda weekend coraz bliżej. Też super spałam a to za sprawą wczorajszego 3 godzinnego marszu w pięknym, w końcu słońcu. Było tak ciepło, że bluzę zdjelam nawet. No i takie dni ja lubię. Temperatura około 20 stopni i w końcu bez deszczu.  Tak ma być minimum do wtorku więc korzystam z uroków wrześniowego lata.  Dzisiaj też zaplanowany spacer. Wam życzę spokojnego i dobrego dnia i oby do przodu. 
02 września 2021 07:40 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też pięknie słoneczko świeci od rana, życzę wszystkim cudownego dnia
02 września 2021 07:52 / 7 osobom podoba się ten post
Witam! Wychodzę  na krótki  spacerek...potem codzienne obowiązki.. ale w pauzie spotkanie  z Elą. Koleżanka ma wolny dzień  i postanowiła przyjechać  do mnie , nad rzekę../ plaża  jkk/ Miłego dnia życzę  nam wszystkim 
02 września 2021 08:10 / 5 osobom podoba się ten post
Witam w czwartek

Pogodnie, powolutku robi się cieplej. I tak ma być dziś, 20 stopni u mnie.
Wyspany zabieram się zaraz do pracy.
Miłego dnia 
02 września 2021 10:17 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, dzień dobry 
Wyczytałam że wszyscy pogodnie, radośnie zaczęliście wtorkowy poranek.
I niech tak przyjemnie upłynie caly dzień, czego sobie i Wam życzę 
02 września 2021 10:25 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, dzień dobry :-)
Wyczytałam że wszyscy pogodnie, radośnie zaczęliście wtorkowy poranek.
I niech tak przyjemnie upłynie caly dzień, czego sobie i Wam życzę :angel3:

Dzisiaj mamy już czwartek!!! 
02 września 2021 10:29 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzisiaj mamy już czwartek!!! :-)

,no nie ,ale ten czas popindala ,,dwa dni mi uciekły nie wiem gdzie i kiedy .
Dopiero był poniedziałek a jutro już piątek. Tak już jest, że w domu czas szybciej leci, tyle się dzieje fajnych rzeczy, nie ma chwili czasu na nudę 
02 września 2021 10:38 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

:smiech3::smiech::smiech:,no nie ,ale ten czas popindala:zaskoczenie1: ,,dwa dni mi uciekły nie wiem gdzie i kiedy .
Dopiero był poniedziałek a jutro już piątek. Tak już jest, że w domu czas szybciej leci, tyle się dzieje fajnych rzeczy, nie ma chwili czasu na nudę :oczko:

Aha ok jeśli miałby być to już wtorek 28 września to ok. Ja bym już kończyła się pakowac i do domciu bym jechała a tak to jeszcze prawie 4 tygodnie. 
02 września 2021 10:51 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Aha ok jeśli miałby być to już wtorek 28 września to ok. Ja bym już kończyła się pakowac i do domciu bym jechała a tak to jeszcze prawie 4 tygodnie. :placze1:

Zaprawiona w bojach jesteś, otrzyj łzy, uśmiechnij się ,dasz radę, ani się obejrzysz i 28 będzie 
02 września 2021 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
A ja  i tak sobie czytam... Beata z Bajmu zatrzymana, dwa promile we krwi???
02 września 2021 10:58 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Zaprawiona w bojach jesteś, otrzyj łzy, uśmiechnij się ,dasz radę, ani się obejrzysz i 28 będzie :aniolki:

Ależ Dusia z radości płacze...kaskę zarobi, kaskę przywiezie, kaskę wyda... 
Tak ja my wszyscy