No przeca zartowałach ?

No przeca zartowałach ?
I Ciebie zapytam a co ?:-)
A nic ?
No i jest przypływ.BVG-znowu nadpłata. Ale nie mogli info po prostu przysłać pocztą? :-)
I fajowo a z tym TVN to jak pewnie zauważyłaś żartowałam ?
Co tam info, ważne że przypłynęło, eee, chyba wpłynęło ?
Jasne, ale nawet jakbyś nie żartowała, to co?:-)
Ja nie oglądam Kurskiego:gwizdanie: A tylko TVN24 :-)
Pewnie że nic ?a może lincz ?albo chłosta ??? żart
Przypłynęło, wpłynęło , jest :-) Pewnie za kilka dni będzie powiadomienie w skrzynce.
Kazdy może sobie oglądać co chce i nie musi się z tego nikomu tłumaczyć. Z tą jedynką czy dwójką porobiło się jak z disco polo-nikt nie słucha, nie ogląda, nie lubi, a prawie wszyscy znają i wiedzą o co chodzi ?
Gusia-tak zawsze będzie. Telewizji nie oglądam, albo bardzo mało. Korzystam z innych żródel, ale też nie czytam, czy nie oglądam jedynie słusznych mediów od prawa czy lewa. Co akurat mam ochotę czytać to czytam. Przynajmniej się obiektywny pogląd wyrabia. W ogóle jestem bezstronna politycznie, za polityką specjalnie nie przepadam. Za dużo pyskówek, podpuszczania i walk , które niczemu nie służą. A media takie, czy inne zawsze będą tendencyjne. Żyją z zamieszczania chwytliwych tematów. Te prawdziwe są trudno znajdowalne ;)
To podobnie jak ja. Z tą różnicą, że ostatnio dość dużo telewizji oglądam, a może raczej słucham, bo tak częściej po chałupie się kręcę, a telewizor sobie gra. Czasami choćby dlatego żeby sobie wyrobić własne zdanie, dla porównania oglądam te jedynie słuszne ,i te pozostałe . A od polityki wolę trzymać się z daleka. Coraz więcej mamy wokół "specjalistów ",coraz więcej dyskusji z których , oprócz kłótni ,nic nie wynika.