Powitajki przy kawie 66

24 września 2021 06:50 / 8 osobom podoba się ten post
Witam w piątek  weekendu początek.  i mój ostatni na tym adresie Głowa mnie boli bo mam migrenę babską  chorobę i źle spałam. Może kawa ☕później pomoże. ? Wszystkim miłego dnia. 
24 września 2021 06:58 / 9 osobom podoba się ten post
Wszystkim miłego,bezstresowego piątku.Drugi piątek na tym zleceniu,jeszcze trochę ich zostało.Mimo ewidentnego braku pracy czas i tak szybko biegnie!!!Nie przemęczajcie się.
24 września 2021 07:21 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ? Dzień porządkowy dziś u mnie zatem będzie działo od parteru po poddasze( ale tylko tam gdzie przebywamy )bo bym do poniedziałku nie skończyła, tyle tu zakamarków i krętych dróg ?Miłego dnia ?
24 września 2021 07:40 / 9 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie 
Wszystkim życzę spokojnego i miłego dnia 
24 września 2021 07:41 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień doberek u mnie też chłodno ale w południe będzie cieplej. dziś jedziemy z córką pdp na grubsze zakupy do dużego sklepu bo tu jest tylko mały Netto i piekarnia Zobaczymy co uda mi się kupić z listy bo ona to szybko,szybko a ja przecież nie znam sklepu byłam tam dopiero raz muszę wcześniej zjeść śniadanie bo ma przyjechać rano ale nie wiem o której  Miłego spokojnego i zdrowego dnia wszystkim
24 września 2021 08:28 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia i całego weekendu życzę 
24 września 2021 08:31 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo o 10,30 kijki ok by nie 
24 września 2021 08:31 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry ? Dzień porządkowy dziś u mnie zatem będzie działo od parteru po poddasze( ale tylko tam gdzie przebywamy )bo bym do poniedziałku nie skończyła, tyle tu zakamarków i krętych dróg ?Miłego dnia ?

I ja też dzis większe porzadki ostatnie robię.  w poniedziałek reszta lekka poprawka i ewentualnie ostatnie pranko i koniec balu panno Lalu. 
24 września 2021 08:35 / 9 osobom podoba się ten post
witam wszystkich  dzisiaj wpada syn z zona do dziadzi wiec ruszam na zakupy 2 kg ciasta mi potrzebne 
sa jak szarancza , wpadna wymiota i juz ich nie ma 
milego dzionka 
24 września 2021 08:50 / 6 osobom podoba się ten post
Fiore

witam wszystkich :-) dzisiaj wpada syn z zona do dziadzi wiec ruszam na zakupy:agent: 2 kg ciasta mi potrzebne :lol1:
sa jak szarancza , wpadna wymiota i juz ich nie ma :lol1::lol2:
milego dzionka :modlmy sie:

Najważniejsze ,że nóg od stołu nie obgryzają 
Dzień dobry .Witam wszystkich serdecznie i udanego dnia žyczę 
Mój ostatni piątek w domu ,po niedzieli czas do pracy 
24 września 2021 09:17 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ten piątek, łykendu początek :) Mła jak zwykle 6 rano Augen auf i  , bo ja nie piję kawy aby się obudzić, ale budzę się po to aby się napić kawy 
Dobrego dnia 
24 września 2021 09:18 / 6 osobom podoba się ten post
Fiore

witam wszystkich :-) dzisiaj wpada syn z zona do dziadzi wiec ruszam na zakupy:agent: 2 kg ciasta mi potrzebne :lol1:
sa jak szarancza , wpadna wymiota i juz ich nie ma :lol1::lol2:
milego dzionka :modlmy sie:

Paradoks szarańczy-być oszczędnym za wszelką cenę 
24 września 2021 10:23 / 2 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim miłego,bezstresowego piątku.:kwiatek dla ciebie:Drugi piątek na tym zleceniu,jeszcze trochę ich zostało.:bezradny:Mimo ewidentnego braku pracy czas i tak szybko biegnie!!!:radosc1:Nie przemęczajcie się.:buziaki2:

? "Nie przemęczajcie się."

No ja to już leżę i pachnę ???????*
Märzenikiem. Zimniutkim ??❤
24 września 2021 10:26 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Odpuść, luuuzik...
Za takie psie dukaty, tak harować.
Czasu szkoda! ?` ?????
24 września 2021 10:27
Luke

Witam serdecznie :kawa1:
Wszystkim życzę spokojnego i miłego dnia :buziaczki:

Dobrze napisane, przednie życzenia! ???