Dzień dobry ? Dzień porządkowy dziś u mnie zatem będzie działo od parteru po poddasze( ale tylko tam gdzie przebywamy )bo bym do poniedziałku nie skończyła, tyle tu zakamarków i krętych dróg ?Miłego dnia ?

Dzień dobry ? Dzień porządkowy dziś u mnie zatem będzie działo od parteru po poddasze( ale tylko tam gdzie przebywamy )bo bym do poniedziałku nie skończyła, tyle tu zakamarków i krętych dróg ?Miłego dnia ?
witam wszystkich :-) dzisiaj wpada syn z zona do dziadzi wiec ruszam na zakupy:agent: 2 kg ciasta mi potrzebne :lol1:
sa jak szarancza , wpadna wymiota i juz ich nie ma :lol1::lol2:
milego dzionka :modlmy sie:
witam wszystkich :-) dzisiaj wpada syn z zona do dziadzi wiec ruszam na zakupy:agent: 2 kg ciasta mi potrzebne :lol1:
sa jak szarancza , wpadna wymiota i juz ich nie ma :lol1::lol2:
milego dzionka :modlmy sie:
Wszystkim miłego,bezstresowego piątku.:kwiatek dla ciebie:Drugi piątek na tym zleceniu,jeszcze trochę ich zostało.:bezradny:Mimo ewidentnego braku pracy czas i tak szybko biegnie!!!:radosc1:Nie przemęczajcie się.:buziaki2:
Witam serdecznie :kawa1:
Wszystkim życzę spokojnego i miłego dnia :buziaczki: