Powitajki przy kawie 66

23 września 2021 07:11 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ? żeby był dla każdego ?
23 września 2021 07:24 / 8 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w chlodny poranek
milego i szybko lecacego dnia 
23 września 2021 07:31 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Chłodno, teraz... Ale w dzień ma być 20....
Spokojnego dnia, bez stresów. 
Tego Wam życzę 
23 września 2021 07:38 / 5 osobom podoba się ten post
Fiore

witam wszystkich w chlodny poranek:modlmy sie:
milego i szybko lecacego dnia :lol1::agent:

Osmarkałam się wczoraj przez Luke'a , dziś przez Ciebie  
Dla mnie może dzien byc szybko lecący, chodzący spacerkiem, czy jeżdżący na rowerze, bo to co mnie wodzi za nos to jest tylko katar  
Dobrego dzionka wszystkim :)
23 września 2021 07:50 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego dnia wszystkim 
23 września 2021 08:19 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Osmarkałam się wczoraj przez Luke'a , dziś przez Ciebie :-) 
Dla mnie może dzien byc szybko lecący, chodzący spacerkiem, czy jeżdżący na rowerze, bo to co mnie wodzi za nos to jest tylko katar :lol1: 
Dobrego dzionka wszystkim :)

Cytuję sama siebie  A jednak nie doceniłam początku dnia . Mianowicie Spitexówna mi  się wbryknęła między jednym postem a drugim. Ładna Greczynka. Na zewnątrz zdjęła maseczkę i się ukazały napompowane kwasem hialuronowym usta. Oszpeciła się .Nie zemdlałam ostentacyjnie, ale się będę modlić, aby jej to zeszło 
23 września 2021 08:39 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w ten chłodny poranek tylko 10st.  a w południe ma być 17.st. Też nie za gorąco ale to już jesień.Miłego dzionka aż do zachodu słonka
23 września 2021 09:09 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, witam pogodnie. U mnie nastrój taki sobie. Zawsze biorę sprawy w swoje ręce, ostatnio w jednej zdałam się na obcą osobę i trochę jestem zawiedziona. Pani pośredniczka ,która  wzbudziła moje zaufanie ,nie spisała się niestety. Szkoda,że  dlugo mnie zwodziła ,prosząc co kilka dni o cierpliwość, bo już  jutro ,za 3 dni itd wszystko mialo być jasne. Wczoraj napisałam do niej, że dłużej czekać  nie chcę. Definitywnie, jak w Milionerach . Pozostaniemy w kontakcie, niech szuka dalej,a ja oddzwonię dzisiaj do kilku agencji, które się o mnie upominają. Nie jestem zła, nie musiałam wyjeżdżać już jutro a najlepiej wczoraj. Nie rozumiem tylko ludzi, którym trudno jest powiedzieć otwarcie,kiedy coś nie idzie, tylko zwodzą innych. 
Od zaraz, zaczynam telefonować. Każde miejsce które mi zaproponują, będzie nowe, więc ciekawe. Co nie znaczy że przyjmę każdą ofertę. 
Spokojnego ale nie nudnego dnia 
23 września 2021 09:17 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
U mnie na południu Polski pogoda w myśl zasady ,na dwoje babka wróżyła '
Słoneczko było ale tylko przez chwilę ,na chwilę obecną nie pada 
Spokojnego dnia dla wszystkich .
23 września 2021 10:08 / 6 osobom podoba się ten post
Witam raz jeszcze 
Ktoś pisał o tym, że wyjeżdża na krótkie zlecenia. Wiecie coś ba temat agencji, które takie zlecenia mają?

23 września 2021 10:27 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo
23 września 2021 13:28 / 6 osobom podoba się ten post
dzień doberek w czwartk miłego i spokojnego popołudnia
23 września 2021 14:17 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witam raz jeszcze :-)
Ktoś pisał o tym, że wyjeżdża na krótkie zlecenia. Wiecie coś ba temat agencji, które takie zlecenia mają?

Ja tak wyjeżdżam i właśnie przed chwilą przeglądając fb natknęłam się na 2 czy 3 takie zlecenia .Jedno do Hamburga z przyzwoitą stawką 1800 euro.
Gusiu wszystkie agencje mają takie krótkie zlecenia tylko trzeba popytać ,zapytać i zaznaczyć ,że właśnie takim krótkim wyjazdem jesteś zainteresowana .
23 września 2021 14:31 / 7 osobom podoba się ten post
Siedze sobie na deptaku pod drzewem i co napisalam to uciekło w luft.Obserwuje ludzi i wciągam pyszne bułeczki z rodzynkami a doopa rosnie A niech rosnie pol życia takie dwa kminki były ?Piekna pogoda ludziska na letniaka biegają....jeszcze godzina i powrót, dzien jak codzień calkem klawo ?
23 września 2021 14:59 / 5 osobom podoba się ten post
Byłam dzisiaj u kolejnego lekarza na badaniach profilaktycznych i okazuję się ,że kolejny narząd funkcjonuje u mnie bez zarzutu (jakiej specjaności był lekarz nie powiem )
Zawsze bardzo namawiam do tego żeby się badać i nie docierają do mnie tłumaczenia ,że długie terminy ,že czasu nie ma bo nie daj bože przyjdzie choroba i wtedy dopiero trzeba odłožyć wszystko na bok .