Powitajki przy kawie 66

28 września 2021 13:32 / 6 osobom podoba się ten post
witam się z Wami we wtorek
28 września 2021 14:43 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Witaj :-)jak tam urlop?pozdrawiam :-)

Fajnie, zwykłe  prace  domowe...aronia od sąsiada  już  w piwnicy. Połowa  dzieci  już  była  w weekend, następni  też  się  szykują. Pozdrawiam 
28 września 2021 15:02 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo chyba się jeszcze nie przywitalam
Ich ta pamięć no PESEL goni
28 września 2021 17:32 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) chyba się jeszcze nie przywitalam:chaplin:
Ich ta pamięć:-) no PESEL goni:spacer z psem:

Nie jesteś z tym problemem sama i to Cię powinno pocieszyć ?
28 września 2021 17:33 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Fajnie, zwykłe  prace  domowe...aronia od sąsiada  już  w piwnicy. Połowa  dzieci  już  była  w weekend, następni  też  się  szykują. :-)Pozdrawiam :kwiaty_serca:

No to nudy nie ma i dobrze ??
28 września 2021 18:25 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Nie jesteś z tym problemem sama i to Cię powinno pocieszyć ?

Chyba tak  Tylko Dorotee PESEL może się z piesełem pomylić. To nie pesel ją goni tylko to drugie 
28 września 2021 18:28 / 2 osobom podoba się ten post
A tak w ogóle to nie objadać się i nie drzemać proszę :) Do zimy jeszcze daleko 
28 września 2021 18:45 / 3 osobom podoba się ten post
Uff a ja się właśnie objadłam na kolację kurczakiem z grila,bo pdp kazała dziś kupić jej pół i mnie pół a to przecież cały kurczak  ? hihi ,no i oczywiście nie zjadłyśmy po połowie a i tak obie objedzone haha, następnym razem kupię pół kurczaka i tego pewnie nie zjemy, ale będzie na jutrzejszy obiadek,podgrzeje się i już, aż bym teraz poleżała trochę ale nie mogę bo muszę chwilę z nią posiedzieć i potem idę pod prysznic bo ja do 20,00 jestem już wyduszowana. 
28 września 2021 18:55 / 2 osobom podoba się ten post
Kurczę, jak już widzę co Nincia robi, to muszę zmienić taryfę, bo za dużo prądu idzie 
28 września 2021 19:23 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

Kurczę, jak już widzę co Nincia robi, to muszę zmienić taryfę, bo za dużo prądu idzie :lol3:

Kurczak z grila nie ciągną prądu, tylko geld, i dadełka przybywa a mam się odchudzić
28 września 2021 19:58 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Uff a ja się właśnie objadłam na kolację kurczakiem z grila,bo pdp kazała dziś kupić jej pół i mnie pół a to przecież cały kurczak  ? hihi ,no i oczywiście nie zjadłyśmy po połowie a i tak obie objedzone haha, następnym razem kupię pół kurczaka i tego pewnie nie zjemy,:smiech3: ale będzie na jutrzejszy obiadek,podgrzeje się i już, aż bym teraz poleżała trochę ale nie mogę bo muszę chwilę z nią posiedzieć i potem idę pod prysznic bo ja do 20,00 jestem już wyduszowana. :-)

No ja bym też połówki nie wciągnęła nawet przy ubogich skrzydełkach zawsze to nie tylko skrzydełko i nóżka ale i pół piersi z której że 2/3 kotlety da się trzasnąć?
29 września 2021 07:04 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowej środy.Środa przeleci-tydzień obleci.
29 września 2021 07:07 / 10 osobom podoba się ten post

Witam Was w pogodny poranek, na ostatniej tarasowej kawce
I oby taki pogodny dzionek był przez cały dzień. A jakby i popadało i nie było słoneczka, to pamiętajmy, że zawsze pozostaje nam jedna opcja... Miejmy  zawsze duuużo słońca w sercach naszych.
Miłego dnia
29 września 2021 07:14 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień doberek Miłego bezstresowego dnia życzę .Może tak☕☕☕☕☕☕☕☕zostawię dla Was ??
29 września 2021 07:35 / 7 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w srode jakos nie moglem sie dzisiaj z lozka wywlec...... kawusia jest ale nie mam dzisiaj chceci za bardzo do pracy jeden plus ze dzisiaj zadnych odwiedzin , sami z dziadziem bedziemy 
milego dzionka wszystkim