Powitajki przy kawie 66

30 września 2021 07:14 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?Jak napisała Ewita do domu daleko.Nic to ...byle do przodu tanecznie z uśmiechem i pozytywnym nastrojem .Miłego dnia ?
30 września 2021 07:44 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kawa pachnie, słoneczko do okien zagląda, to będzie kolejny piękny dzień, bo takiego chcemyTak naprawdę to dużo od nas zależy, u mnie też wypłata powinna być na koncie do południa, jest z czego cieszyć się 
30 września 2021 08:29 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień doberek w ten chłodny i wietrzny poranek ale wychodzi trochę słoneczka więc może będzie ładniej Spokojnego i bezstresowego dnia życzę wszystkim 
30 września 2021 08:33 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Aż tyle jesz? Ja przy swoim ADHD, żeby przybrać, to bym się musiała bardzo do tego przyłożyć :-)

Tina ze mnie nie jest żarłok ale biorę od pół roku tabletki które podejrzewam że powodują przybieranie na wadze przedtem to ja miałam o 7 kg mniej więc coś muszę przystopować
30 września 2021 08:34 / 3 osobom podoba się ten post
?☀️Miłego dnia wszystkim?
30 września 2021 09:33 / 6 osobom podoba się ten post
Witam z domku  przy porannej kawce.  Za oknem  ale nic to zaraz wybywam do fryzjera i kosmetyczki co by mojego jutro na lotnisku nie wystraszyć.  Wam życzę spokojnego i dobrego dnia. 
30 września 2021 09:49 / 5 osobom podoba się ten post
Witam i życzę miłego dnia 

Na niemieckiej "4", okolice Eisenach, kierowca, 3 panie i ja. Wygodnie, jeszcze 340 km do granicy. Fotka na tle busa.

30 września 2021 09:57 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Witam i życzę miłego dnia :buziaki2:

Na niemieckiej "4", okolice Eisenach, kierowca, 3 panie i ja. Wygodnie, jeszcze 340 km do granicy. Fotka na tle busa.

Szerokości
30 września 2021 09:58 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowozimno , szaro , buro . Ale i tak pobiegnę z kijkami
30 września 2021 11:46 / 1 osobie podoba się ten post
Luke

Dojedz szczęśliwie i szybciutko do domku. Wypoczywaj, ciesz się urlopem i pobytem z Rodzinką 
30 września 2021 11:50 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam z domku :chaplin: przy porannej kawce. :kawa: Za oknem :pada_deszcz: ale nic to zaraz wybywam do fryzjera i kosmetyczki co by mojego jutro na lotnisku nie wystraszyć. :smiech3: Wam życzę spokojnego i dobrego dnia. :najlepszego2:

Odpoczywaj, wspaniałego czasu z Ukochanym i Córcią
30 września 2021 12:03 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Tina ze mnie nie jest żarłok ale biorę od pół roku tabletki które podejrzewam że powodują przybieranie na wadze przedtem to ja miałam o 7 kg mniej więc coś muszę przystopować:slodki krolik:

Jeśli mało jesz a waga rośnie, to musisz zwracać uwagę na to co jesz. Z wcześniejszych wpisów wiem, że lubisz ciacha do popołudniowej kawki z podopieczną. Może zrezygnuj z ciasta, cukru, czy innych pustych kalorii. 
Łatwo nie jest, wiem coś o tym bo sama jestem czekoladolubna. Ograniczam słodycze, a przynajmniej się staram.
Przy moich 161 cm ,kiedy wszystko idzie w talię ,fajnie to nie wygląda. Chociaż ze mnie babcia z gromadką wnuków, to jednak chciałabym fajnie wyglądać. Dla siebie samej ale i dla wnuków ?
30 września 2021 12:06 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam z domku :chaplin: przy porannej kawce. :kawa: Za oknem :pada_deszcz: ale nic to zaraz wybywam do fryzjera i kosmetyczki co by mojego jutro na lotnisku nie wystraszyć. :smiech3: Wam życzę spokojnego i dobrego dnia. :najlepszego2:

Dusia, zrób się na bóstwo ?
Myślę jednak że dla Twojego lubego to taka nawet Danutę, prosto z łóżka, jesteś boginią 
Fajnego urlopu 
30 września 2021 12:08 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Luke dotrzyj szybko do domu 
Fajnego urlopu i pięknej, polskiej złotej jesieni 
30 września 2021 12:19 / 5 osobom podoba się ten post
marta74 i Gusiu29, dziękuję 

Za pół godziny granica, po południu powinienem być już w domu. W sobotę na weekend jedziemy do znajomych, dzieci z dziadkiem zostaną. A w następną sobotę kierunek... Kłodzko... itd itd.
Jeszcze dwie wizyty lekarskie i urlopik minie... Jeszcze nie wiem, do kiedy... W każdej chwili mogę się dowiedzieć...
Bywajcie ludkowie