Powitajki przy kawie 66

29 września 2021 07:50 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego, kolejnego dzionka wszystkim 
29 września 2021 07:53 / 8 osobom podoba się ten post
A ja jak zwykle o sżóstej już żywczyk , mimo, że czytalam wczoraj prawie do 1 w nocy. Jest tu pokaźna biblioteka i w posiadaniu dziadków są książki, których w domu mam tylko przekład. Tak i wciągnęła mnie biografia w oryginale. Często staram się dochodzić do sedna , bo odbiór może być nieco inny :)
Dobrze, że Konwalia tyle kawy zostawiła, to się więcej niż jedną poratuję, bom zachłanna  . Od razu życzę miłego, spokojnego dnia i dobrego mięska na obiad 
29 września 2021 07:56 / 1 osobie podoba się ten post
nincia

Kurczak z grila nie ciągną prądu, tylko geld, i dadełka przybywa a mam się odchudzić:hihi:

Nie kokietuj Ninciu  -z Ciebie jest całkiem ruchliwa osóbka :)
29 września 2021 07:57 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w środę  u nas pochmurno i trochę ma być deszczu i chłodniej, spokojnego dnia życzę i duszo słonka choćby w sercach jak to Lukę ładnie napisał.  a teraz do pracy rodacy.
29 września 2021 07:59 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie kokietuj Ninciu :nie wolno: -z Ciebie jest całkiem ruchliwa osóbka :)

Narazie ruchliwą ale jak będę się tak obżerać to bę dę się kulać jak pączuś a nie ruszać
29 września 2021 09:54 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Narazie ruchliwą ale jak będę się tak obżerać to bę dę się kulać jak pączuś a nie ruszać:hihi:

Nincia jak się dobrze ktoś  rozkula to może być nie do zatrzymania.U mnie sytuacja została opanowana hamulce na pieczywo i ciasteczka włączone ,ale na makaron to jeszcze coś ciężko ten pedał wchodzi ?
29 września 2021 09:57 / 9 osobom podoba się ten post
Zapomniałam dodać że u mnie dziś pięknie i za tydzień będę już w busie siedzieć przebierając nogami jak Flinstonowie 
29 września 2021 10:20 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo trochę  ale ma wyjrzeć ⛅
29 września 2021 12:58 / 7 osobom podoba się ten post
witaski w środę połowa tygodnia jak ten czas leci spokojnego popołudnia wszystkim
29 września 2021 13:02 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

:chaplin::kawa1:
Witam Was w pogodny poranek, na ostatniej tarasowej kawce:pije kawe2:
I oby taki pogodny dzionek był przez cały dzień. A jakby i popadało i nie było słoneczka, to pamiętajmy, że zawsze pozostaje nam jedna opcja... Miejmy  zawsze duuużo słońca w sercach naszych.
Miłego dnia:buziaczki:

tak jak mówisz dużo słóńca w sercu i uśmiechu
29 września 2021 16:30 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

:chaplin::kawa1:
Witam Was w pogodny poranek, na ostatniej tarasowej kawce:pije kawe2:
I oby taki pogodny dzionek był przez cały dzień. A jakby i popadało i nie było słoneczka, to pamiętajmy, że zawsze pozostaje nam jedna opcja... Miejmy  zawsze duuużo słońca w sercach naszych.
Miłego dnia:buziaczki:

Luke, bezpiecznej podróży, fajnego urlopu i pilnuj tego słońca w sobie ,nie pozwól mu zgasnąć 
29 września 2021 16:37 / 8 osobom podoba się ten post
Witajcie w ten słoneczny, jesienny dzień 
Pogoda piękna to korzystam i rzadziej zaglądam tutaj  w ciągu dnia. 
Miłego i popołudnia jeszcze i wieczoru 
29 września 2021 19:13 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

Luke, bezpiecznej podróży, fajnego urlopu i pilnuj tego słońca w sobie ,nie pozwól mu zgasnąć :flaga Polski:

Dziękuję. 
29 września 2021 23:14 / 2 osobom podoba się ten post
nincia

Narazie ruchliwą ale jak będę się tak obżerać to bę dę się kulać jak pączuś a nie ruszać:hihi:

Aż tyle jesz? Ja przy swoim ADHD, żeby przybrać, to bym się musiała bardzo do tego przyłożyć 
30 września 2021 06:58 / 7 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowego czwartku.Ciemno,zimno i do domu daleko.Ale w sumie najważniejsze,że wypłata za wrzesień juz na koncie.