Powitajki przy kawie 67

03 listopada 2021 22:52 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

https://wiadomosci.radiozet.pl/Swiat/Awaria-Facebooka-Messengera-i-Instagrama.-Problem-dotyczy-m.in.-wysylania-wiadomosci

Sypią się a ja mam to w nosie bo mnie tam niet ??
03 listopada 2021 23:04 / 4 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej środy.:kwiatek dla ciebie:Jutro w końcu kierunek-dom.:radosc1:Dzisiaj przyjeżdża zmiana.:radosc1:Ja tez już dzisiaj sie pożegnam- życzę Wam szybko upływajacych,spokojnych dni.:upup:Do następnego.:buziaki2:

Wspaniałej podróży do domku
04 listopada 2021 05:36 / 9 osobom podoba się ten post
Miłego czwartku, u mnie znowu nerwówka, bo zmienili mi ofertę. Szkoda słów. Kawę już wypiłam i przeniosłam się do drugiego pokoju, żeby nie budzić Piotra. Pogodnego dnia bez stresów dla Wszystkich 
04 listopada 2021 06:05 / 9 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Dziś przyjeżdża polska sprzątaczka - będzie można w ojczystym języku pokonwersować
Miłego, bezstresowego dnia wszystkim
04 listopada 2021 07:07 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w czwartek 
W miarę ciepło, nie pada, .
Wczoraj Polka z niemieckiej agentury dzwoniła i się pytała, czy nie chciałbym przez święta zostać, bo rodzina by chciała 
Powiedziałem tylko, że na wstępie im mówiłem... Bez świąt. Czas najwyższy spędzić je w domu. Ewentualnie mogę zostać do 11go grudnia, bo 13go mam już pierwszy ważny termin, rezonans. Oni wiedzą, że trzy ostatnie święta spędzałem na zleceniu od nich.... No, ale rodzina... Zufrieden i takie tam. Jest jak jest i póki co tak zostaje. Gdybym brał pod uwagę opcję ze świętami, to i szukałbym, a raczej przebierałbym w ofertach z wysokimi stawkami, bo i takie, choćby na fb, są.
Życzę Wam spokojnego i miłego dnia 
04 listopada 2021 07:26 / 9 osobom podoba się ten post
Witam w czwartek.  Luke masz rację święta w końcu z rodziną. Oni też tęsknią za nami. Ja też nie wyobrażam sobie żeby mnie nie było w święta w domu.  Za bardzo jestem osobą rodzinna żeby ich samych zostawiać. Póki co jeszcze 5 czwartków bo też mam w grudniu ważne terminy. Wam życzę miłego i spokojnego dnia. 
04 listopada 2021 07:31 / 11 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, u nas dziś szaro ,buro i ponuro i jeszcze pada deszcz  ale witam wszystkich  może później będzie ładniejSpokojnego dnia życzę i w miarę słonecznego.Teraz lecę zrobić ciepłą herbatkę a dla niektórych kawusia Pdp jeszcze śpi do ok 8,00 więc trochę mam czasu.Potem to już do pracy rodacy 
04 listopada 2021 07:56 / 9 osobom podoba się ten post
witam wszystkich we czwartek  
04 listopada 2021 08:02 / 9 osobom podoba się ten post
Dzien dobry Powitał mnie deszcze i szarość ,tak od wczorajszego popołudnia.Dziś PDP i dzionek zleci.Może przestanie lać(dosłowne jakby sie kurek odkrecił)to zakupy .teraz na dobry humor ,sniadanie i czas do pracy .Miłego dnia
04 listopada 2021 08:05 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dołączam do wspólnej kawy, razem lepiej smakuje spokojnego dnia życzę 
04 listopada 2021 08:09 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry w czwartek :przytula:
W miarę ciepło, nie pada, :pije kawe2:.
Wczoraj Polka z niemieckiej agentury dzwoniła i się pytała, czy nie chciałbym przez święta zostać, bo rodzina by chciała :smiech3:
Powiedziałem tylko, że na wstępie im mówiłem... Bez świąt. Czas najwyższy spędzić je w domu. Ewentualnie mogę zostać do 11go grudnia, bo 13go mam już pierwszy ważny termin, rezonans. Oni wiedzą, że trzy ostatnie święta spędzałem na zleceniu od nich.... No, ale rodzina... Zufrieden i takie tam. Jest jak jest i póki co tak zostaje. Gdybym brał pod uwagę opcję ze świętami, to i szukałbym, a raczej przebierałbym w ofertach z wysokimi stawkami, bo i takie, choćby na fb, są.
Życzę Wam spokojnego i miłego dnia :buziaczki:

Ja podobnie jak Ty 3 lata pod rząd w De na święta Bożego Narodzenia a ostatnio jeszcze z covidem No porażka wiec w tym roku w domu tak postanowione i to ja robie Wigilie dla rodziny ❤A Niemcy żadnym Zufriedem tym razem mnie nie zbałamucą ?
04 listopada 2021 08:10 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowou mnie dzisiaj odwiedziny pani doktor w sprawie podwyższenia grupy niepełnosprawności pdp . 
04 listopada 2021 08:11 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień dobry w czwartek :przytula:
W miarę ciepło, nie pada, :pije kawe2:.
Wczoraj Polka z niemieckiej agentury dzwoniła i się pytała, czy nie chciałbym przez święta zostać, bo rodzina by chciała :smiech3:
Życzę Wam spokojnego i miłego dnia :buziaczki:

04 listopada 2021 08:15 / 8 osobom podoba się ten post
I dzień dobry milusińscy Dziś dzień świeżej kaski i wypad na grube zakupy  autem, wiec deszcz nie straszny o ile się pojawi.Dzis drugi tydzień jak tu jestem. Leci leci ,jeszcze 6 .Milego dnia ?
04 listopada 2021 08:18 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Dzisiaj mam wolny dzień..syn dowodzący poprosił o zamianę. Jadę do Winterthur , trzeba coś  pozwiedzać. Wczoraj już  rozmawiałam  z zmienniczką , którą  tu przyjedzie przed światami.Spokojnego dnia kochani