Powitajki przy kawie 67

12 listopada 2021 12:24 / 5 osobom podoba się ten post
Pomyliłam się  o 12,35 idzie na górę 
12 listopada 2021 12:53 / 3 osobom podoba się ten post
Serwus Kochane Słoneczka!

No śliczna jesień. Maślaki pod modrzewiami ????
Chmury szybko sie podniosły i nastał piękny dzień.
Takiej pogody ducha winszuję???❤❤❤✔???

12 listopada 2021 14:18 / 6 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Serwus Kochane Słoneczka!

No śliczna jesień. Maślaki pod modrzewiami ????
Chmury szybko sie podniosły i nastał piękny dzień.
Takiej pogody ducha winszuję???❤❤❤✔???

Ty stacjonujesz na wsi widzę Też miałam kiedyś takie widoki.Raz przed traktorem po rowach uciekałam.?Blisko tez stadnina koni była .Ale bez auta ani rusz .Tu gdzie jestem też kukurydza na polach ale do miasteczka 10min na kole bez rurk czyli dla dam
12 listopada 2021 14:25 / 5 osobom podoba się ten post
nincia

Ja właśnie odgrzewane zupkę pomidorową od wczoraj, makaron już na durszlaku.:gotuje: :-). Poodkurzane już jest i pomyte podłogi.:mycie podlogi: ale się zpociłam  :smiech3: pewnie po obiedzie wezmę szybki prysznic :kapiel: i na rowerek bo ładną pogoda :jazda na rowerze: Wiecie co moja pdp jest trochę dziwna bo było tu o nią pytać parę pań w wieku pdp a ona nawet nie chce wyjść do drzwi, nikt prócz rodziny tu nie przychodzi więc mogłaby zaprosić jakąś sąsiadkę a  ona nie chce,czy u was też tak jest jbo w innych miejscach to przychodzili znajomi ja wdedy miałam czs dla siebie a oni sobie gaworzyli ha,ha.Tutaj tak nie ma dziwne trochę.:bezradny:

Może ją czymś 20 lat temu wkurzyły
A tak na serio to do jednej mojej babci przychodziła znajoma, ale młodsza o 30 lat b.sympatczna ale babka po jej wizycie była zawsze tak zmęczona, że od razu chciała spać .Męczyły ją te rozmowy była przygłucha .
12 listopada 2021 14:25 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Ty stacjonujesz na wsi widzę :-)Też miałam kiedyś takie widoki.Raz przed traktorem po rowach uciekałam.?Blisko tez stadnina koni była .Ale bez auta ani rusz .Tu gdzie jestem też kukurydza na polach ale do miasteczka 10min na kole bez rurk czyli dla dam :hihi:

Stacjonuję w mieście, na obrzeżach sztatwaldu. A na grzybki i spacery jeżdżę 15 km. do prywatnego lasu ???
12 listopada 2021 14:29 / 6 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Do mnie przychodzą w czwartki ( ale wczoraj babka ba u lekarza) więc prze późne koleżanki na poniedziałek. Przychodzą niestety jak moja pauza, jest więc muszę poczekac i zrobić im kawę/ herbatę bo raz jak same chciały robić to taki bałagan w kuchni mi zostawiły jakby tornado przeszło. :smiech3:. Ciasto przeważnie przynoszą że sobą ale ja też coś kupuje. U mnie właśnie obiad się robi. Byłam w Rewe i tak dużo ludzi było że kolejki na pół sklepu do kasy. Na pauzie siedzę bo mżawka jest i bardzo zimne powietrze do tego. Potem jeszcze tylko swoje oranko zrobić i do wieczora spokojnie zleci. 

Kwiaty dostałam na targu piękny bukiet kupiłam na te urodziny dziadkowe w b.dobrej cenie ,taniej niż w Pl a sobie oliwki czarne, zielone i włoskie Prosciutto 
U mnie słońce ?
12 listopada 2021 14:59 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Może ją czymś 20 lat temu wkurzyły:hihi:
A tak na serio to do jednej mojej babci przychodziła znajoma, ale młodsza o 30 lat b.sympatczna ale babka po jej wizycie była zawsze tak zmęczona, że od razu chciała spać .Męczyły ją te rozmowy była przygłucha .

Moja jest b.głucha ale aparatu nie chce nosić,ja muszę do niej krzyczeć 
12 listopada 2021 16:07 / 7 osobom podoba się ten post
U mnie szaro i  mglisto, ale  rower był W drodze powrotnej odwiedziłam  szwajcarskie Aldi...Jestem  pod wrażeniem, pięknie  zaopatrzone. Zakupy zrobione 
13 listopada 2021 05:36 / 8 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio
Wczoraj padłam jak kawka
Dziś chyba zrobię sobie serniczek na zimno, bo coś mi chodzi po głowie
Miłego dnia ludu pracujący i odpoczywający
13 listopada 2021 07:20 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w sobotę  jeszcze szaro za  oknem ale już nie śpię tylko sobie poleguję.Woda na herbatkę się gotuje .Spokojnego dzionka życzę j dalej do przodu
13 listopada 2021 07:20 / 6 osobom podoba się ten post
Serwus w tak kiepską pogodę.
Ale nie ducha!!!
???❤❤❤
I tak tylko do wieczora!

13 listopada 2021 07:25 / 7 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Za oknem ciemno, szaro i buro. Ja jeszcze  bo do 8 mam czas.  na prostowanie kości. Wszystkim życzę spokojnego i dobrego dnia. 
13 listopada 2021 07:30 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  Dzisiaj wypad do miasta , tak bardziej turystycznie.Milego weekendu życzę nam wszystkim 
13 listopada 2021 07:36 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry zaraz czas na kawę. Przyjemnego dnia życzę Nam wszystkim 
13 listopada 2021 07:43 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Życzę wszystkim miłego i spokojnego dnia