Serwus Kochane Słoneczka!
No śliczna jesień. Maślaki pod modrzewiami ????
Chmury szybko sie podniosły i nastał piękny dzień.
Takiej pogody ducha winszuję???❤❤❤✔???

Serwus Kochane Słoneczka!
No śliczna jesień. Maślaki pod modrzewiami ????
Chmury szybko sie podniosły i nastał piękny dzień.
Takiej pogody ducha winszuję???❤❤❤✔???

Ja właśnie odgrzewane zupkę pomidorową od wczoraj, makaron już na durszlaku.:gotuje: :-). Poodkurzane już jest i pomyte podłogi.:mycie podlogi: ale się zpociłam :smiech3: pewnie po obiedzie wezmę szybki prysznic :kapiel: i na rowerek bo ładną pogoda :jazda na rowerze: Wiecie co moja pdp jest trochę dziwna bo było tu o nią pytać parę pań w wieku pdp a ona nawet nie chce wyjść do drzwi, nikt prócz rodziny tu nie przychodzi więc mogłaby zaprosić jakąś sąsiadkę a ona nie chce,czy u was też tak jest jbo w innych miejscach to przychodzili znajomi ja wdedy miałam czs dla siebie a oni sobie gaworzyli ha,ha.Tutaj tak nie ma dziwne trochę.:bezradny:
Ty stacjonujesz na wsi widzę :-)Też miałam kiedyś takie widoki.Raz przed traktorem po rowach uciekałam.?Blisko tez stadnina koni była .Ale bez auta ani rusz .Tu gdzie jestem też kukurydza na polach ale do miasteczka 10min na kole bez rurk czyli dla dam :hihi:
Do mnie przychodzą w czwartki ( ale wczoraj babka ba u lekarza) więc prze późne koleżanki na poniedziałek. Przychodzą niestety jak moja pauza, jest więc muszę poczekac i zrobić im kawę/ herbatę bo raz jak same chciały robić to taki bałagan w kuchni mi zostawiły jakby tornado przeszło. :smiech3:. Ciasto przeważnie przynoszą że sobą ale ja też coś kupuje. U mnie właśnie obiad się robi. Byłam w Rewe i tak dużo ludzi było że kolejki na pół sklepu do kasy. Na pauzie siedzę bo mżawka jest i bardzo zimne powietrze do tego. Potem jeszcze tylko swoje oranko zrobić i do wieczora spokojnie zleci.
Może ją czymś 20 lat temu wkurzyły:hihi:
A tak na serio to do jednej mojej babci przychodziła znajoma, ale młodsza o 30 lat b.sympatczna ale babka po jej wizycie była zawsze tak zmęczona, że od razu chciała spać .Męczyły ją te rozmowy była przygłucha .