Powitajki przy kawie 67

13 listopada 2021 07:51 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ? czym dłużej w pracy tym gorzej się wstaje i już chciałabym tak dłużej poleżeć. To tylko gadanie bo w domu potem codziennie powtarzam jutro dłużej śpię a i tak wstaje, ??? Za oknem przywitała mnie znowu mgła i tak praktycznie codziennie ( może do tej pory z 3 razy jej nie było). Trochę po marudziłam i jeszcze wam napisze że życzę szybkiego weekendu wszystkim pracującym 
13 listopada 2021 08:08 / 6 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w  sobote .
milego i cieplego dnia wszystkim 
13 listopada 2021 08:47 / 7 osobom podoba się ten post
Witajcie i dzień dobry bardzo w ten szary i mokry, sobotni poranek 
Najważniejsze byśmy słońce w sercach mieli 
Przyjemnego dnia A dla chłopaków też kawusia z mlecznym serduszkiem? 
13 listopada 2021 08:48 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Witajcie i dzień dobry bardzo w ten szary i mokry, sobotni poranek :-)
Najważniejsze byśmy słońce w sercach mieli :serce:
Przyjemnego dnia A dla chłopaków też kawusia z mlecznym serduszkiem? 

Dziękuję 
Kiedy się przeprowadzasz? 
13 listopada 2021 08:48 / 6 osobom podoba się ten post
U mnie też zaczęło padać i słońca nie będzie,jest zimno tylko 3 st. Brrry ,ja już szykuję pomalutku śniadanko i czekam aż pdp zejdzie z góry dziś dzień udzielania   a moja pdp b.nie lubi się kąpać a dla mnie to gehenna. Może jakoś ją przekonam do prysznicu a ile się przy tym umęczę bo kabina b.mała ile się trzeba nagimnastykować  
13 listopada 2021 08:50 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dziękuję :aniolki:
Kiedy się przeprowadzasz? 

Dzisiaj ok 18-tej albo trochę później 
13 listopada 2021 08:58 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spóźnione 
Dziś duszowanie dziadka  a potem już jak zwykły dzień. Sloko zawitaj do mnie bo szaro i buro czyli beeeee.Zobaczymy moze się polepszy .Miłego dnia?
13 listopada 2021 08:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dziś podopieczny ubrany w krótką koszulkę i krótkie spodenki, rybaczki, takie 3/4 i w butach... z zawiązanymi sznurowadłami, czekał przy krzesełku liftowym po 7 
Wychodzę z podziwu, jak on to zrobił... Szafa otwarta, wieszaki po tych ciuchach na podłodze... Chodzi w nocy, po pokojach zagląda... Wieczorem na chwilę się oddaliłem i zaraz zjeżdżaliśmy na dół do łóżka... Ściągam mu spodnie, a w kieszeni mój telefon i zapalniczka  
13 listopada 2021 09:28 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dziś podopieczny ubrany w krótką koszulkę i krótkie spodenki, rybaczki, takie 3/4 i w butach... z zawiązanymi sznurowadłami, czekał przy krzesełku liftowym po 7 :smiech3:
Wychodzę z podziwu, jak on to zrobił... Szafa otwarta, wieszaki po tych ciuchach na podłodze... Chodzi w nocy, po pokojach zagląda... Wieczorem na chwilę się oddaliłem i zaraz zjeżdżaliśmy na dół do łóżka... Ściągam mu spodnie, a w kieszeni mój telefon i zapalniczka :nerwowy2: :smiech3:

Fajny numer ,szukałbyś telefonu dopóki by ktoś nie zadzwonił?

13 listopada 2021 09:36 / 5 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Telefon telefonem, gorzej jakby zapalniczką zaczął bawić ☹
13 listopada 2021 09:43 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Telefon telefonem, gorzej jakby zapalniczką zaczął bawić ☹

LUKE rzuc palenie z De.....nem
13 listopada 2021 10:01 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Gorzej, jakby wypadł mu z kieszeni w czasie jazdy  i kaput
13 listopada 2021 10:11 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo udanej soboty pomimo 
13 listopada 2021 10:34 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Dziś podopieczny ubrany w krótką koszulkę i krótkie spodenki, rybaczki, takie 3/4 i w butach... z zawiązanymi sznurowadłami, czekał przy krzesełku liftowym po 7 :smiech3:
Wychodzę z podziwu, jak on to zrobił... Szafa otwarta, wieszaki po tych ciuchach na podłodze... Chodzi w nocy, po pokojach zagląda... Wieczorem na chwilę się oddaliłem i zaraz zjeżdżaliśmy na dół do łóżka... Ściągam mu spodnie, a w kieszeni mój telefon i zapalniczka :nerwowy2: :smiech3:

Tu gdzie jestem w zeszłym roku zgubiły się klucze do drzwi wejściowych, zawsze były w zamku .Szukaliśmy długo z synem i synową.Mamy wspólne wejście na korytarz i każdy swoje klucze a w zamku byly rezerwowe .To robota dziadka na bank .Gdzieś schował do dziś nie wiemy gdzie .Nie powie gdzie bo to dementyk .
14 listopada 2021 05:01 / 7 osobom podoba się ten post
Witam niedzielnie
Dziś mam zaplanowaną wycieczkę z koleżanką po okolicznych lasach za gzybkami
Miłego dnia