Witajcie i dzień dobry bardzo w ten szary i mokry, sobotni poranek :-)
Najważniejsze byśmy słońce w sercach mieli :serce:
Przyjemnego dnia
A dla chłopaków też kawusia z mlecznym serduszkiem?
A dla chłopaków też kawusia z mlecznym serduszkiem? Witajcie i dzień dobry bardzo w ten szary i mokry, sobotni poranek :-)
Najważniejsze byśmy słońce w sercach mieli :serce:
Przyjemnego dnia
A dla chłopaków też kawusia z mlecznym serduszkiem?
Dziękuję :aniolki:
Kiedy się przeprowadzasz?
Dziś podopieczny ubrany w krótką koszulkę i krótkie spodenki, rybaczki, takie 3/4 i w butach... z zawiązanymi sznurowadłami, czekał przy krzesełku liftowym po 7 :smiech3:
Wychodzę z podziwu, jak on to zrobił... Szafa otwarta, wieszaki po tych ciuchach na podłodze... Chodzi w nocy, po pokojach zagląda... Wieczorem na chwilę się oddaliłem i zaraz zjeżdżaliśmy na dół do łóżka... Ściągam mu spodnie, a w kieszeni mój telefon i zapalniczka :nerwowy2: :smiech3:
Fajny numer ,szukałbyś telefonu dopóki by ktoś nie zadzwonił?
Telefon telefonem, gorzej jakby zapalniczką zaczął bawić ☹
Fajny numer ,szukałbyś telefonu dopóki by ktoś nie zadzwonił?
Dziś podopieczny ubrany w krótką koszulkę i krótkie spodenki, rybaczki, takie 3/4 i w butach... z zawiązanymi sznurowadłami, czekał przy krzesełku liftowym po 7 :smiech3:
Wychodzę z podziwu, jak on to zrobił... Szafa otwarta, wieszaki po tych ciuchach na podłodze... Chodzi w nocy, po pokojach zagląda... Wieczorem na chwilę się oddaliłem i zaraz zjeżdżaliśmy na dół do łóżka... Ściągam mu spodnie, a w kieszeni mój telefon i zapalniczka :nerwowy2: :smiech3: