Dzień dobry Opiekunkowo:-) my już po śniadaniu , za chwilę wybywam na rynek . Coś tam się kupi:chaplin: miłego dnia życzę:aniolki:

Dzień dobry Opiekunkowo:-) my już po śniadaniu , za chwilę wybywam na rynek . Coś tam się kupi:chaplin: miłego dnia życzę:aniolki:
Witam piątkowo:chaplin:
Dziś na obiadek ryba :lowi ryby:
Miłego dnia wszystkim:wstajemy:
A ja widzę buta na haczyku nie rybę?
Bo to będzie hali-BUT:lol1:
Ja właśnie odgrzewane zupkę pomidorową od wczoraj, makaron już na durszlaku.:gotuje: :-). Poodkurzane już jest i pomyte podłogi.:mycie podlogi: ale się zpociłam :smiech3: pewnie po obiedzie wezmę szybki prysznic :kapiel: i na rowerek bo ładną pogoda :jazda na rowerze: Wiecie co moja pdp jest trochę dziwna bo było tu o nią pytać parę pań w wieku pdp a ona nawet nie chce wyjść do drzwi, nikt prócz rodziny tu nie przychodzi więc mogłaby zaprosić jakąś sąsiadkę a ona nie chce,czy u was też tak jest jbo w innych miejscach to przychodzili znajomi ja wdedy miałam czs dla siebie a oni sobie gaworzyli ha,ha.Tutaj tak nie ma dziwne trochę.:bezradny:
Do mnie przychodzą w czwartki ( ale wczoraj babka ba u lekarza) więc prze późne koleżanki na poniedziałek. Przychodzą niestety jak moja pauza, jest więc muszę poczekac i zrobić im kawę/ herbatę bo raz jak same chciały robić to taki bałagan w kuchni mi zostawiły jakby tornado przeszło. :smiech3:. Ciasto przeważnie przynoszą że sobą ale ja też coś kupuje. U mnie właśnie obiad się robi. Byłam w Rewe i tak dużo ludzi było że kolejki na pół sklepu do kasy. Na pauzie siedzę bo mżawka jest i bardzo zimne powietrze do tego. Potem jeszcze tylko swoje oranko zrobić i do wieczora spokojnie zleci.