Powitajki przy kawie 67

12 listopada 2021 07:09 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek, dopiero wstałam i się witam,woda na herbatkę się gotuje mogę zrobić też dla kogoś kawkę   częstujcie się kawa lub herbata hi hi, spokojnego dnia wszystkim   dziś dzień sprzątania   ale obiad mam od wczoraj więc wszystko ogarnę..
12 listopada 2021 07:30 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry.  I już weekend. Przede mną jeszcze 3 takie weekendy . Ja sprzątałam wczoraj. Dziś tylko swoje  zrobię. Muszę też wyskoczyć do sklepu celem uzupełnienia zapasów. Na obiad rybka , surówka i ziemniaki więc pójdzie szybko. Wszystkim życzę spokojnego i pogodnego dnia . 
12 listopada 2021 07:38 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Piątkowo Was witam w ten pochmurny, chłodny poranek. Kolejny dzień przed nami, który też szybko minie. A później spanko i tak w kółko 
Życzę Wam miłego dnia 
12 listopada 2021 07:58 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo my już po śniadaniu , za chwilę wybywam na rynek . Coś tam się kupi miłego dnia życzę
12 listopada 2021 08:23 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Dzień dobry Opiekunkowo:-) my już po śniadaniu , za chwilę wybywam na rynek . Coś tam się kupi:chaplin: miłego dnia życzę:aniolki:

Cieszę się że już Ci lepiej 
12 listopada 2021 08:25 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Witam piątkowo:chaplin:
Dziś na obiadek ryba :lowi ryby:
Miłego dnia wszystkim:wstajemy:

A ja widzę buta na haczyku nie rybę?
12 listopada 2021 08:30 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
Ma być słonecznie a popołudniu  prz dobrym torcie który upiekła synowa (widziaĺam)radośnie i odświętnie. 
Miłego bezstresowego dnia idę robić śniadanie i KAWĘ ?
12 listopada 2021 08:30 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam się przy śniadanku i kawie. Wszystkim życzę super weekendu 
12 listopada 2021 08:39 / 7 osobom podoba się ten post
dzien doberek opiekunkowo  zabieram sie zaraz za   
milego dzionka dla wszystkich i rozpoczynajacego sie weekendu 
12 listopada 2021 08:54 / 8 osobom podoba się ten post
Witam, jestem w trakcie  śniadania Miłego piątku życzę 
12 listopada 2021 09:21 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A ja widzę buta na haczyku nie rybę?

Bo to będzie hali-BUT
12 listopada 2021 11:04 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Bo to będzie hali-BUT:lol1:

Dobrelubie
12 listopada 2021 11:52 / 7 osobom podoba się ten post
Ja właśnie odgrzewane zupkę pomidorową od wczoraj, makaron już na durszlaku. . Poodkurzane już jest i pomyte podłogi. ale się zpociłam   pewnie po obiedzie wezmę szybki prysznic  i na rowerek bo ładną pogoda  Wiecie co moja pdp jest trochę dziwna bo było tu o nią pytać parę pań w wieku pdp a ona nawet nie chce wyjść do drzwi, nikt prócz rodziny tu nie przychodzi więc mogłaby zaprosić jakąś sąsiadkę a  ona nie chce,czy u was też tak jest jbo w innych miejscach to przychodzili znajomi ja wdedy miałam czs dla siebie a oni sobie gaworzyli ha,ha.Tutaj tak nie ma dziwne trochę.
12 listopada 2021 12:03 / 6 osobom podoba się ten post
nincia

Ja właśnie odgrzewane zupkę pomidorową od wczoraj, makaron już na durszlaku.:gotuje: :-). Poodkurzane już jest i pomyte podłogi.:mycie podlogi: ale się zpociłam  :smiech3: pewnie po obiedzie wezmę szybki prysznic :kapiel: i na rowerek bo ładną pogoda :jazda na rowerze: Wiecie co moja pdp jest trochę dziwna bo było tu o nią pytać parę pań w wieku pdp a ona nawet nie chce wyjść do drzwi, nikt prócz rodziny tu nie przychodzi więc mogłaby zaprosić jakąś sąsiadkę a  ona nie chce,czy u was też tak jest jbo w innych miejscach to przychodzili znajomi ja wdedy miałam czs dla siebie a oni sobie gaworzyli ha,ha.Tutaj tak nie ma dziwne trochę.:bezradny:

Do mnie przychodzą w czwartki ( ale wczoraj babka ba u lekarza) więc prze późne koleżanki na poniedziałek. Przychodzą niestety jak moja pauza, jest więc muszę poczekac i zrobić im kawę/ herbatę bo raz jak same chciały robić to taki bałagan w kuchni mi zostawiły jakby tornado przeszło. . Ciasto przeważnie przynoszą że sobą ale ja też coś kupuje. U mnie właśnie obiad się robi. Byłam w Rewe i tak dużo ludzi było że kolejki na pół sklepu do kasy. Na pauzie siedzę bo mżawka jest i bardzo zimne powietrze do tego. Potem jeszcze tylko swoje oranko zrobić i do wieczora spokojnie zleci. 
12 listopada 2021 12:22 / 5 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Do mnie przychodzą w czwartki ( ale wczoraj babka ba u lekarza) więc prze późne koleżanki na poniedziałek. Przychodzą niestety jak moja pauza, jest więc muszę poczekac i zrobić im kawę/ herbatę bo raz jak same chciały robić to taki bałagan w kuchni mi zostawiły jakby tornado przeszło. :smiech3:. Ciasto przeważnie przynoszą że sobą ale ja też coś kupuje. U mnie właśnie obiad się robi. Byłam w Rewe i tak dużo ludzi było że kolejki na pół sklepu do kasy. Na pauzie siedzę bo mżawka jest i bardzo zimne powietrze do tego. Potem jeszcze tylko swoje oranko zrobić i do wieczora spokojnie zleci. 

Dusia na pauzie to bym nie chciała przeważnie przychodzili do południa albo po pauzie a tu nikt nie przychodzi tylko rodzina i to raz na jakiś czas, łaskawie się pokażą. na pół godzinki .My już po obiadku pomidorówka to tu musi być z wkładką małe cienkie kiełbaski. Teraz ja zmywam bo nie ma zmywarki, a pdp odpoczywa. a dokładnie 13,35 idzie na górę do sypialni,mierzę jej ciśnienie i już mam pauzę.