Powitajki przy kawie 67

14 listopada 2021 11:35 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Spałam bardzo dobrze, obudziłam się o 6-tej, przypomniałam sobie gdzie jestem, że nic nie muszę i...dalej spałam do 9-tej ?
Teraz czekam na córkę podopiecznej i idziemy gdzieś na obiad. 
Miłego dnia 
14 listopada 2021 11:57 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry :-)
Spałam bardzo dobrze, obudziłam się o 6-tej, przypomniałam sobie gdzie jestem, że nic nie muszę i...dalej spałam do 9-tej ?
Teraz czekam na córkę podopiecznej i idziemy gdzieś na obiad. 
Miłego dnia 

Witaj, a babcia w domu? 
14 listopada 2021 12:35 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Witaj, a babcia w domu? 

We wtorek wraca do domu. 
Dzisiaj i jutro wolne mam jeszcze. Muszę nabrać sił i mentalnie przygotować się na to, co przede mną. 
Dzieci babci trochę koloryzują,tak myślę. Wiedząc przez co przeszła, nastawiam się na nocne wstawanie itd. 
Wolę być pozytywnie zaskoczona niż jakieś przykre niespodzianki miałyby mnie spotkać. 
14 listopada 2021 15:35 / 4 osobom podoba się ten post
Fiore

Dzien doberek opikunkowo:lol1::bravo::bravo
Kawusie popijam :kawa1:
Wszystko spakowane :radosc1: 
Po moim bardzo dlugim maratonie nareszcie wyczekiwany urlop:radosc::radosc::radosc: :flaga Polski:
Wszystkim zycze milego dzionka i wracam do was w styczniu :placze::bravo::bravo::kwiaty_serca:

Szczęśliwejgo powrotu do domu i miłego wypoczynku.
14 listopada 2021 15:57 / 4 osobom podoba się ten post
Fiore

Dzien doberek opikunkowo:lol1::bravo::bravo
Kawusie popijam :kawa1:
Wszystko spakowane :radosc1: 
Po moim bardzo dlugim maratonie nareszcie wyczekiwany urlop:radosc::radosc::radosc: :flaga Polski:
Wszystkim zycze milego dzionka i wracam do was w styczniu :placze::bravo::bravo::kwiaty_serca:

Szczęśliwej drogi i wspaniałego urlopu
14 listopada 2021 17:29 / 3 osobom podoba się ten post
Austria jako pierwszy kraj na świecie wprowadza ogólnokrajowy lockdown wyłącznie dla osób niezaszczepionych w wieku powyżej 12 lat. Lockdown zaczyna obowiązywać dziś od północy.
15 listopada 2021 05:40 / 8 osobom podoba się ten post
Witam poniedziałkowo
Zaczynamy nowy tydzień
Miłego dnia wszystkim
15 listopada 2021 07:12 / 8 osobom podoba się ten post

Witam serdecznie w poniedziałek 
na balkonie, pięć stopni, idzie wytrzymać
Nic spokojna, ładny i spokojny dzionek się zaczyna.
Życzę Wam miłego dnia 

15 listopada 2021 07:30 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w nowym tygodniu   ja też na balkonie ale herbatkę to piję w domu bo na balkonie to za zimno  brry szybko stygnie. Płuca dotlenię i do mieszkania : Spokojnego dnia i całego tygodnia 
15 listopada 2021 07:39 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. I zaczynamy kolejny tydzień.  na szczęście w tym tygodniu jakiś pilnych terminów nie mamy z babcia wkec póki co babcia siedzi w domu.  Ja dziś muszę uzupełnić zapasy i spożywcze i chemiczne.  Póki co życzę Wam spokojnego dnia i całego tygodnia. 
15 listopada 2021 07:50 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witamy nowy dzień i nowy tydzień oby upłynął nam szczęśliwie 
15 listopada 2021 08:11 / 10 osobom podoba się ten post
Mój 4 poniedziałek  na tym zleceniu czyli pólnmtek u mnie.
Dziś wypad na babskie zakupy ale trzeba majtole cieplejsze złożyć bo ciepło nie ma. 
Zastanawiam się jaką długość wybrać czy do pół uda czy już do kolan ?
Dzień dobry 
Miłego dnia Rodacy w pracy ?
15 listopada 2021 08:23 / 6 osobom podoba się ten post
dziendoberek w poniedzialek 
milego dzionka dla wszystkich 
15 listopada 2021 08:41 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry bardzo wszystkim 
Nowy tydzień zaczynamy. Mój drugi poniedziałek na wyjeździe i pierwszy na nowym miejscu. Dzisiaj jeszcze luz blus, dopiero pierwsza kawka. Jak zwykle obudziłam się o 6-tej a że wstawać nie musiałam, to dopiero o 8-ej wygrzebałam się z łóżka. Lekki stresik jest przed jutrzejszym powrotem podopiecznej do domu. 
Nie wiem jeszcze jak dzień upłynie, nie mam żadnego "muszę " , większość czasu poszwendam się po okolicy, oczywiście jeśli nie zacznie padać. Nie ma Internetu, zdana jestem na niemiecką telewizję i Internet w smartfonie. Wkrótce Play przypomni mi pewnie, że zacznie naliczać dodatkowe koszty. 
Miłego dnia kochani 
15 listopada 2021 08:42 / 4 osobom podoba się ten post
Witajcie :) Jakie plany na nowy tydzień ? :)