Powitajki przy kawie 67

01 grudnia 2021 05:48 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  Ja ranny ptaszek, wyspałam się .Miłej środy, 1 grudnia ...38 lat temu urodziłam mojego  synka Michałka 
01 grudnia 2021 05:54 / 6 osobom podoba się ten post
Doberek, co za ranne ptaszki ja tu widzę. Malgi to wiadomo, Reisefiber ale Damessa? Musi też skacowana po wczorrajszym. Jak to na emigracji, sroda minie u. s. w. Ciekawe, czy moja wstanie dziś sama czy pokrywki pójdą w ruch, obaczymy:. Wszystkim miłego dnia a Łukowi chcę powiedzieć, że doliczyłam się pięciu palców, to tak na marginesie. No i nastał nowy, ostatni miesiąc Ja dziś trzymam kciuki za Męża, ma zabieg. Możecie też potrzymać? 
01 grudnia 2021 05:57 / 6 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry Opiekunkowo :-) Ja ranny ptaszek, wyspałam się .Miłej środy, 1 grudnia ...38 lat temu urodziłam mojego  synka Michałka :serce:

Najlepszego dla Syna. Ja mojego też 38 lat temu ale miesiąc wcześniej. No, to zdrowia dla Solenizanta 
01 grudnia 2021 06:07 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ja też już na nogach  bo za pół godz. ma być zmienniczką  dziś jadę do domku  ? po 3 mięs.Teraz biegnę się ogarnąć i będę czekać na nową panią Miłego dnia wszystkim i bez stresów ja jutro już bez obowiązków i rytuałów  
01 grudnia 2021 06:20 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Najlepszego dla Syna. Ja mojego też 38 lat temu ale miesiąc wcześniej. No, to zdrowia dla Solenizanta :radosc1::szampan:

Dziękuję :szampan
01 grudnia 2021 06:24 / 6 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek, co za ranne ptaszki ja tu widzę. Malgi to wiadomo, Reisefiber ale Damessa? Musi też skacowana po wczorrajszym:szampan:. Jak to na emigracji, sroda minie u. s. w. Ciekawe, czy moja wstanie dziś sama czy pokrywki pójdą w ruch, obaczymy::bezradny:. Wszystkim miłego dnia a Łukowi chcę powiedzieć, że doliczyłam się pięciu palców, to tak na marginesie. No i nastał nowy, ostatni miesiąc Ja dziś trzymam kciuki za Męża, ma zabieg. Możecie też potrzymać? :serce:

Trzymam kciuki.Moj też  ma zaplanowany zabieg ale 13.12....zobaczymy czy nie odwołają. 
01 grudnia 2021 06:31 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Trzymam kciuki.Moj też  ma zaplanowany zabieg ale 13.12....zobaczymy czy nie odwołają. :modlmy sie:

Będę ściskać obie ręce, obiecuję 
01 grudnia 2021 06:45 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry Opiekunkowo :-) Ja ranny ptaszek, wyspałam się .Miłej środy, 1 grudnia ...38 lat temu urodziłam mojego  synka Michałka :serce:

Aaa...(szeroko otwarta buzia), teraz zrozumiałem skąd tutaj tyle matczynej "wyrozumiałości" dla niepokornych nielatów na forum.
Dzień dobry Słoneczka. W zdrówku! Wieje.
01 grudnia 2021 06:47 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Aaa...(szeroko otwarta buzia), teraz zrozumiałem skąd tutaj tyle matczynej "wyrozumiałości" dla niepokornych nielatów na forum.
Dzień dobry Słoneczka. W zdrówku! Wieje.

01 grudnia 2021 06:48 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Doberek, co za ranne ptaszki ja tu widzę. Malgi to wiadomo, Reisefiber ale Damessa? Musi też skacowana po wczorrajszym:szampan:. Jak to na emigracji, sroda minie u. s. w. Ciekawe, czy moja wstanie dziś sama czy pokrywki pójdą w ruch, obaczymy::bezradny:. Wszystkim miłego dnia a Łukowi chcę powiedzieć, że doliczyłam się pięciu palców, to tak na marginesie. No i nastał nowy, ostatni miesiąc Ja dziś trzymam kciuki za Męża, ma zabieg. Możecie też potrzymać? :serce:

Solidarnie z nim, po męsku, poproszę o zdrowie na wytartych koralikach. Ma sztafetę 5×10 ❤
01 grudnia 2021 06:50 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Trzymam kciuki.Moj też  ma zaplanowany zabieg ale 13.12....zobaczymy czy nie odwołają. :modlmy sie:

Też się wstawię, by był zdrów! Solidarnie.
01 grudnia 2021 06:54 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

:-)

Nie ma co zacieszać. Trzeba pilnować by się ciastka nie poprzypalały.
Albo nie dopiekli ???
01 grudnia 2021 06:54 / 4 osobom podoba się ten post
nincia

Dzień dobry ja też już na nogach :-) bo za pół godz. ma być zmienniczką :radosc: dziś jadę do domku  ? po 3 mięs.Teraz biegnę się ogarnąć i będę czekać na nową panią :slodki krolik:Miłego dnia wszystkim i bez stresów ja jutro już bez obowiązków i rytuałów :radosc1: :hejka:

Szczęśliwej podróży i odpoczywaj 
01 grudnia 2021 06:56 / 3 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Nie ma co zacieszać. Trzeba pilnować by się ciastka nie poprzypalały.
Albo nie dopiekli ???

Trochę za wcześnie na wypiekanie
01 grudnia 2021 06:57 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Trochę za wcześnie na wypiekanie:-)

Zaraz biszkopt rzucam.