Dzień dobry Opiekunkowo już z pociągu :-) najpierw do Berlina , krótko przed północą w domu:chaplin:

Dzień dobry Opiekunkowo już z pociągu :-) najpierw do Berlina , krótko przed północą w domu:chaplin:
Fajnie, Bonn to miasto które bardzo lubię i dobrze znam. Oby coś z tego wyszło ?
Dzień Dobry ? ja na walizce ok 17.30 ma być bus ( droga fatalna). U mnie dzisiaj zimnoo, wieje silny wiatr i co chwile sypie śnieg. Chciałam podziękować za te wspólne 7,5tyg i chyba do następnego ?????
Mój hrabia zaczął po 12 obiadek jeść, trochę, zjadł... i zasnął :smiech3: Tak, niestety, często robił i robi... Duuuużo śpi, to normalne... odpowiedziała mi kiedyś jego córka lekarka. Widocznie tak ma być... A obiadek.... schmeckt gut.... Urobiłem siem po okcie :ucieka::smiech2:
A firma już przedstawiła mój profil do akceptacji do Bonn?? Zobaczymy, co z tego wyniknie.
Dzień Dobry ? ja na walizce ok 17.30 ma być bus ( droga fatalna). U mnie dzisiaj zimnoo, wieje silny wiatr i co chwile sypie śnieg. Chciałam podziękować za te wspólne 7,5tyg i chyba do następnego ?????
To kiedy byś wyruszał?
29go, o ile to wypali. A chyba tak... ?
Oczywiście :-)
To prawda Bonn jest ładnie ja byłam w zeszłym roku u dziadka Bonn Beuel i potem mnie przerzucili do doktorów , Dottendorf na drugą stronę Renu.
Pamiętasz jak za nawigację przez telefon robiłam?:-)
Fajnie było, muszę kiedyś wpaść tam i znajomych pozwiedzać. Miło wspominam spędzony tam czas
Witam w środę :chaplin:
Dziś dopakuję swoją "cytrynkę" i ruszam na wschód:ferrari::flaga Polski:
Myślę, że koło południa - zjem jeszcze obiadek :gotowanie1:
Środa minie - tydzień zginie:aniolki:
Miłego dnia wszystkim:angel1: