Powitajki przy kawie 68

21 stycznia 2022 11:04 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Nie ma idealnego świata i nie zawsze uda się ten wspólny mianownik znaleźć . Tyle razy to juz bylo rozstrząsane i potem zawsze było to samo. Ale lubię jak jest jak w tyglu, byle nie bylo tak jak w maglu, bo mi wtedy seksapil ucieka i załącza sie ciemna strona mocy :pija::lol2:

To prawda ,ciężko czasem znaleźć wspólny mianownik, nawet w prostych działaniach. 
Też lubię jak się w tyglu coś miesza ?
Myślałam, że przypominając Babę Jagę, wrzuciłam pierwszy składnik i coś się zadzieje, bo jakoś mdło ostatnio?
Cóż, może ktoś coś jeszcze dorzuci. 
Gdyby jednak, zamiast tygla magiel się pojawił, to weź coś na wstrzymanie, szkolona wszak w tej dziedzinie jesteś, to pogonisz te ciemne moce, nietoperze i takie tam, temu podobne,co by się nie rozpleniły i po Forum nie rozpełzły 
21 stycznia 2022 11:19 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

To prawda ,ciężko czasem znaleźć wspólny mianownik, nawet w prostych działaniach. 
Też lubię jak się w tyglu coś miesza ?
Myślałam, że przypominając Babę Jagę, wrzuciłam pierwszy składnik i coś się zadzieje, bo jakoś mdło ostatnio?
Cóż, może ktoś coś jeszcze dorzuci. 
Gdyby jednak, zamiast tygla magiel się pojawił, to weź coś na wstrzymanie, szkolona wszak w tej dziedzinie jesteś, to pogonisz te ciemne moce, nietoperze i takie tam, temu podobne,co by się nie rozpleniły i po Forum nie rozpełzły :lol3:

Dobra :) To się przełączę na seksapil na maxa , ale jak dojadę do pracy -teraz mam męża w domu :) Nie rozdwoję się przecież 
21 stycznia 2022 13:27 / 5 osobom podoba się ten post

Za chwilę spacerek i Edeka. Jutro znów cmentarz. Dziś była (drugi raz) opiekunka prawna, przywiozła kasy na 3-4 tygodnie. Tutaj pod względem Hausgeldu jest wzorcowo. Robi się zakupy bez planowania, ile można wydać. Ja i tak około 120-125 wydaję, a jeszcze mi 50 zostało. Prawna zamówi jeszcze dwa grube podkłady, a teraz przyszła od kuriera próbka z pampersami. Mam napisać jej, jakie potrzebuję, to wyślą konkretne paczki. Otrzymałem pampki na rzepy na noc. Bo pieluchomajtki sprawdzają się w przypadku dziadka tylko w dzień. W nocy za często szukał... domyśleć się proszę czego, bo jest chyba u Was teraz pora obiadowa... 
21 stycznia 2022 14:11 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

:na wozku1:
Za chwilę spacerek i Edeka. Jutro znów cmentarz. Dziś była (drugi raz) opiekunka prawna, przywiozła kasy na 3-4 tygodnie. Tutaj pod względem Hausgeldu jest wzorcowo. Robi się zakupy bez planowania, ile można wydać. Ja i tak około 120-125 wydaję, a jeszcze mi 50 zostało. Prawna zamówi jeszcze dwa grube podkłady, a teraz przyszła od kuriera próbka z pampersami. Mam napisać jej, jakie potrzebuję, to wyślą konkretne paczki. Otrzymałem pampki na rzepy na noc. Bo pieluchomajtki sprawdzają się w przypadku dziadka tylko w dzień. W nocy za często szukał... domyśleć się proszę czego, bo jest chyba u Was teraz pora obiadowa... :smiech3:

Jeśli mogę Ci coś poradzić chociaż może już to wiesz to pompki na rzepy zapinaj z tyłu u mnie to się sprawdza . Nie poradzi sobie akurat mój z odpięciem a co za tym idzie z niespodzianką rano ?
21 stycznia 2022 14:13 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dobra :) To się przełączę na seksapil na maxa , ale jak dojadę do pracy -teraz mam męża w domu :) Nie rozdwoję się przecież :lol2:

Pierwszeństwo ma munż?Zwłaszcza jak łasy na cukiereczka ?w co absolutnie nie wątpię?
21 stycznia 2022 14:20 / 3 osobom podoba się ten post
nincia

Witam wszystkich popołudniowo :radosc: ja jeszcze w domku ,dobrze mi tu ale pomału muszę myśleć o jakimś wyjeździe,bo na ostatnie miejsce wskoczyła pani z lepszym niemieckim i ma tam urzędować do końca marca a ja marzeć i kwiecień myślę trochę popracować.U nas dziś zawieje i zamiecie a nawet i słonko wyszło na jakiś czas. Wszystkim pracującym i urlopującym spokojnego popołudnia :kwiatek dla ciebie2:

Nina u mnie wczoraj mix pgodowy a co za tym idzie ból głowy dzisiaj .Dobrze że aż tak dużo śniegu nie ma bo można z rana nie swoje autko odśnieżyć ,tyle tych aut stoi pod blokami ?a na ten przykład sąsiada którego się nie lubi. Ale takie zimy to już nam chyba nie grożą ??
21 stycznia 2022 14:30 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Dalej wieje ,ale nic to .Słonka w sercach życzę i pozytywnego nastawienia .Wszak dnia nam przybywa i coraz bliżej do wiosny Tina startuje do pracy więc wysokich lotów bez zawirowań życzę✈? I ktoś jeszcze ?
21 stycznia 2022 14:35 / 4 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowego piątku.:kwiatek dla ciebie:Zaśnieżyło trochę.ale pewnie w dzień wszystko się stopi.:bezradny:Moja Pdp uwielbia samotne przejążdżki swoim autem,mówi,że to dla niej wolność.:-)Jak leży śnieg to siedzi w domu-więc niech sie topi.:oklaski:Nie przemęczajcie się.:buziaki2:

Ja się nie przemęczam ja TYLKO w kuchni pracuje ?W swojej kuchni zaznaczam ?
21 stycznia 2022 14:36 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry w zaśnieżony poranek. Sypie i wieje nadal, "nie chcem ale muszem "wyjść dzisiaj z domu ?
Rano zobaczyłam że nie wylogowałam się wczoraj, do późna siedziałam na Forum. Nie wiem jak, ale otworzył mi się topik Domek Baby Jagi, blog Magdy z 2016roku. Ktoś niedawno wspominał, że jedna z opiekunek o tym imieniu, odeszła na zawsze. Możliwe że to właśnie o tę Magdę chodzi, pisały tam osoby, które "znam",Tina,Mleczko, Ewelina, Mycha czy Malgi. Jeśli to ta Magda, to może chciała nam o sobie przypomnieć i mnie na te strony babojagowe skierowała?  
Jeśli tak, to się cieszę, pokazała mi, że moja ostatnia ciężka Stella to pikuś w porównaniu z Jej doświadczeniami. 
Malgi, czy to "ta"Magda, której już nie ma?. Jeśli tak, to smutno mi bardzo, bo po kilku "wspólnych "godzinach mam wrażenie, jakbyśmy się dobrze znały. 
Pięknego dnia wszystkim, a babciom szczególnie 

A ja tego znaleźć nie umiem ?
Jak nie szukasz to akurat wpadnie kiedyś tak 100zl znalazłam ?
21 stycznia 2022 14:45 / 6 osobom podoba się ten post
witam  w piątek piątunio piątunieczek i kolejny dzień mija nie przemęczajcie się 
21 stycznia 2022 15:00 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Jeśli mogę Ci coś poradzić chociaż może już to wiesz to pompki na rzepy zapinaj z tyłu u mnie to się sprawdza . Nie poradzi sobie akurat mój z odpięciem a co za tym idzie z niespodzianką rano ?

21 stycznia 2022 15:05 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

A ja tego znaleźć nie umiem ?
Jak nie szukasz to akurat wpadnie kiedyś tak 100zl znalazłam ?

Domek Baby Jagi wpisz "szukaj "to powinmo chyba wyskoczyć 
21 stycznia 2022 18:50 / 7 osobom podoba się ten post
Witam wieczorowa porą,nie wiem jak to się stało że jeszcze się nie przywitałam ? Byłam trochę zabiegana   bo jutro przyjeżdża moja wnuczka skończy  18 lat w maju i jej chłopak oraz jeszcze dwie osoby dorosłe więc musiałam trochę coś przyszykować  posprzątać  no i wiele innych spraw do załatwienia. Teraz zaglądam a tu mnie nie było, 
21 stycznia 2022 18:56 / 6 osobom podoba się ten post
Ja mam to szczęście być babcia, mam troje wnucząt,dwoje młodszych od tej najstarszej którą jutro mam gościć.Jeden wnuczek jest daleko a wnuczka drugą przyjedzie za tydzień bo teraz nie może ale życzenia przesłali  za co jesteśmy z mężem im wdzięczni. Jeszcze raz cieszmy się Babcie i Dziadki z naszych wnucząt   
22 stycznia 2022 07:06 / 6 osobom podoba się ten post
Wszystkim bezstresowej soboty.Nie wieje,nie pada,więc poranny balkon zaliczony.Powoli i do przodu.