Witam , dzień świstaka :-) A nie , za chwilkę pojadę do Gemeinde opłacić pozwolenie na pobyt w CH.Wczoraj przyszlo pocztą. Za oknem szaro ..czekamy na zapowiadany śnieg :piekna_zima2:Spokojnego dnia życzę nam wszystkim :kwiatek dla ciebie2:
Witam , dzień świstaka :-) A nie , za chwilkę pojadę do Gemeinde opłacić pozwolenie na pobyt w CH.Wczoraj przyszlo pocztą. Za oknem szaro ..czekamy na zapowiadany śnieg :piekna_zima2:Spokojnego dnia życzę nam wszystkim :kwiatek dla ciebie2:
Czyli 90 dni za Tobą??
Sama siebie cytuję i poprawiam, zanim Jan moje błędy wypunktuje ?
Miało być:Ty już lepiej pakuj te swoje pyzy i kuriera do Konwalii zamawiaj.
A karierę to zrobisz, jak pyzy na Forum podeślesz :lol3:
O,fajnie, podoba mi się ?
Sama siebie cytuję i poprawiam, zanim Jan moje błędy wypunktuje ?
Miało być:Ty już lepiej pakuj te swoje pyzy i kuriera do Konwalii zamawiaj.
A karierę to zrobisz, jak pyzy na Forum podeślesz :lol3:
Karier to ten, który ma wbudowaną w niewielki łepeczek ale niezwykle mądry, busolę.
To też dostawca, tylko drogą powietrzną.
Natura obdarzyła go również niezwykłą wytrzymałością w zmieniających się warunkach meteo. Jedyne co musi regularnie, to pić. Wodę.
I pozostaje wierny tylko jednej samiczce z którą tworzy związek do końca gołębiego żywota.
https://youtu.be/7AG3tOaw4Z0
Biegówki??Jeśli tak to bezpieczniejsze ?
Dziękuję :aniolki:w poniedz proszę ok 16ej na 1 godz .Chyba nie za długo?
Dziękuję :aniolki:w poniedz proszę ok 16ej na 1 godz .Chyba nie za długo?
To już masz termin ustalony na 100%?
Też będę trzymał kciuki:aniolki:
O matko i córko, zapomniałam z rana, że bez okularów to już raczej pisać nie powinnam, co by głupoty jakiejś nie palnąć i spodziewałam się raczej korekty gramatycznej czy stylistycznej ,a tu taki wykład przyrodniczy :zaskoczenie1:. A może ornitologiczny ??
Wow, dzięki, wszak na naukę nigdy nie jest za późno ?
Tak na 100% ?może dziadek też będzie ?Ja to mam wymagania ?dzięki :aniolki: