To masz tam teraz urwanie wentyla, współczuję serdecznie ,liczę z Tobą godziny :buziaki1:
To masz tam teraz urwanie wentyla, współczuję serdecznie ,liczę z Tobą godziny :buziaki1:
Wiem,Kochana, ale już ledwo nogami przebieram. Jeszcze extra zmiana pościeli babce, pranie i prasowanie
Została kolacja i mam nadzieję że koniec obowiązków.
Co prawda mogłabym stanąć okoniem i powiedzieć nie, ale tyle wytrzymałam to jeden dzień więcej nie robi różnicy .
Chyba kupię gdzieś po drodze jakiegoś piccolaka, wypiję i będę spała w busie całą noc ??
Wiem,Kochana, ale już ledwo nogami przebieram. Jeszcze extra zmiana pościeli babce, pranie i prasowanie
Co prawda mogłabym stanąć okoniem i powiedzieć nie, ale tyle wytrzymałam to jeden dzień więcej nie robi różnicy .
Chyba kupię gdzieś po drodze jakiegoś piccolaka, wypiję i będę spała w busie całą noc ??
Szczęśliwej podróży :flaga Polski:
Witam serdecznie w niedziele. Czytalam poprzednie posty I mam nadzieje, ze Gusia jest juz po polskiej stronie. Tez bylam kilka razy w sytuacji, gdzie bus spoznial sie kilka godzin, raz nawet jeden mnie olal. Tez sie dziwie, czemu corka seniorki nie mogla odciazyc Gusi,zeby mogla juz po kolacji odpoczac. Hardcor. Reszcie ferajny zycze spokojnej niedzieli. Dzień dobry opiekunkowym, dziś śpię z przerwami od wczoraj mam gorączkę,katar i kaszel, i co dwie godziny się budzę chyba to śląskie powietrze mi nie dopisuje,chyba to nie covid:zaskoczenie1: Myślę że Gusia już w drodze do domu, co ona biedna przeszła ale to silna kobieta . Miłej i spokojnej niedzieli życzę wszystkim :kwiatek dla ciebie2:

Zdrówka Nincia kuruj się bo szkoda urlopu :aniolki:

Dziękuję Maluda dziś niedziela więc nigdzie nie będé wychodzić zrobię sobie dzień piżamoey może do jutra mi przejdzie:-(
Witam szanowne Grono po jednej i po drugiej stronie mocy ?:yahoo:
Za tydzień też będę we własnym łóżku spać albo też co innego?
Ja niewyspana bo film dokończyć musiałam z czekoladą w łapie.?Do 2- ej oglądałam , ale warto było.
Spokojnej niedzieli życzę wszystkim na luziku bez sresiku .