Powitajki przy kawie 68

27 stycznia 2022 07:52 / 7 osobom podoba się ten post
Maluda

Witam szanowne Grono:-) Przysnęło mi się ociupinke, ale już jestem z nieodłączną kawą. Wczoraj w aptece zostawiliśmy prawie cały majątek, no troszkę w skarpecie zostało. Piotr ma skierowanie na koronografie, ale za Chiny nie chce iść, bo u nas na kardiologi leży pacjent covidowy. Córka lata przeziębiona do pracy, jest antyszczepionkowcem a jej teściową zabrali do szpitala covidowego pod tlen. Boję się o nią i wnuki, bo mieszkają razem. Córka tamtej z rodziną ma kwarantannę, ale moja powiedziała, że nie mieli kontaktu z teściową. Ciekawe, mieszka z nią na tym samym parterze, łazienka wspólna... Normalnie dostanę na głowę zanim wyjadę. Dobra, kończę. 

U mnie była podobna sytuacja z moimi nieszczepkami. Nic nie zrobisz . To osoby dorosłe. Truizm, bo odpowiedzialność często ponosi za to i rodzina. Tak jak w moim przypadku wszystko spadło na mnie i brata. Dobrze, że byłam w domu akurat, a zmiennik nie miał żadnych deadlinów i został dwa tyg dłużej. Tyle o sobie wiemy na ile nas sprawdzono. Nie zwariujesz. Zdrowia dla Piotra i rodziny.
27 stycznia 2022 08:05 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 

U mnie bez wiatru i bez opadów, słowem pogodnie 

Życzę Wam spokojnego dnia 
27 stycznia 2022 08:23 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry! Za oknem -3 , hektary mojego  PDP  oszronione  .Dzień zapowiada się słoneczny  do + 6 st. Życzę miłego dnia 
27 stycznia 2022 08:31 / 9 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?
Zimno jak w zimę 

Miłego dnia 
27 stycznia 2022 08:46 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry spokojnego, bezstresowego dnia życzę 
27 stycznia 2022 08:50 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Słoneczkom

Zakupy zrobione, gotówka popłynęłła a to tylko wskaźnik jednego,  i n f l a c j a. Ale jest z czego wystrugać! ?????
?*❤
27 stycznia 2022 08:55 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzień dobry! Za oknem -3 , hektary mojego  PDP  oszronione  .Dzień zapowiada się słoneczny  do + 6 st. :jazda na rowerze:Życzę miłego dnia :najlepszego2:

U mnie tak samo . Lekki mrozik i klarownie. To trzeba pojechać z tym koksem . Już dziś .
27 stycznia 2022 10:45 / 10 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo 
Zima poszła sobie do niektórych z Was, u mnie chlapa i resztki brudnego śniegu. Aura jakiej nie lubię najbardziej. Nic to, trzeba się w sobie zebrać i pomyśleć że to będzie dobry dzień. I Żyć, bo tak jak ktoś dzisiaj nam przypomniał ,zycie to nie bajka i nie można go powtórzyć. 
O 13:20  dam się zaszczepić i mam nadzieję, że w niedzielę będę fit. Mam też nadzieję na ładną pogodę bo w planach spotkania na mieście. Na zmianę, z rodziną, znajomymi ,przyjaciółmi i wszystkimi muzykami WOŚP. Będziemy grać, wspierać i cieszyć się że jest nas tak dużo. 
Przyjemnego dnia życzę 

27 stycznia 2022 10:52 / 8 osobom podoba się ten post
I ja witam się z Wami 
Wysyłam wirtualne i uśmiech i uściski i życzenia, by dzień miło , spokojnie zleciał wszystkim  w pracy oraz w domu?
27 stycznia 2022 12:37 / 6 osobom podoba się ten post
Konwalia08

I ja witam się z Wami :buziaki2:
Wysyłam wirtualne i uśmiech i uściski i życzenia, by dzień miło , spokojnie zleciał wszystkim  w pracy oraz w domu?

Witaj rekonwalescentko
Widzę ja, widzą chyba i inni, że na jedną nóżkę już stajesz 
Brawo Ty 
27 stycznia 2022 12:53 / 8 osobom podoba się ten post
Luke

Witaj rekonwalescentko:radosc1:
Widzę ja, widzą chyba i inni, że na jedną nóżkę już stajesz :oklaski1::oklaski3:
Brawo Ty :super:

Cześć?na jednej to ja od początku dobrze stoję ?A i druga coraz lepiej się ma ,dziś zmiana opatrunku popołudniu. Tylko że ja niecierpliwa jestem, po babci tak mam,  nosi mnie  ?Już I tak w De nauczyłam się langsam pracować. No i też nie ma co ukrywać starsza jestem z roku na rok?
Zalecen doktora przestrzegam I kiszę się w ciasnej nożnej dekoracji?muszę żeby krwiaków uniknąć. Ale już marzę by to na chwilę zdjąć ?

27 stycznia 2022 13:27 / 6 osobom podoba się ten post
Wyciągnie ktoś topik z polecanymi filmami? Nie mogę znaleźć a nie chcę świecić w innym miejscu. Jak szukam to mi Powitajki wyskakują 
27 stycznia 2022 16:03 / 8 osobom podoba się ten post
witamsię z Wami póżnym popołudniem bow przerwie ucięłam sobie  drzemkę na dworzu brzydko i deszczowo miłego popołudnia i  wszystkim
27 stycznia 2022 16:08 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Wyciągnie ktoś topik z polecanymi filmami? Nie mogę znaleźć a nie chcę świecić w innym miejscu. Jak szukam to mi Powitajki wyskakują 

" O Gwiazdo Betlejemska,
zaświeć na niebie mym, ..."

:kusak11: ???
27 stycznia 2022 16:38 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

Topic - Wygadaj się, A może tak filmik wieczorem? Sama go reaktywowalam