Powitajki przy kawie 68

31 stycznia 2022 11:11 / 6 osobom podoba się ten post
Spacer do Edeki zrobiłam i mało co mi głowy nie urwało ( chodzę w czapce co by nikogo nie zmylić) ? . W sklepie pusto i można spokojnie wszystko powoli kupić. Zajrzałam też do DM żeby kupić dla kilka kosmetyków bo z Pl nie zabrałam prawie nic bo i po co jak drogeria pod nosem. Zarax obiad a potem jakiś zapodam sobie film żeby nie spać na pauzie bo potem w nocy mam problemy ze snem.

Do Jana - kurna nie wymądrzam się tak bo zachowujesz ske jakbyś wszystkie rozumu pozjadał mądralo od siedmiu boleści.. ??? Nie każdy jest Alfa i Omega a napewno nie Ty. Pilnuj swojej roboty i nie pouczaj nikogo. Każdy wie co i jak ma robić. 

Do Wszystkich smacznego obiadu i spokojnego już prawie popołudnia. 
31 stycznia 2022 11:17 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Spacer do Edeki zrobiłam i mało co mi głowy nie urwało ( chodzę w czapce co by nikogo nie zmylić) ? . W sklepie pusto i można spokojnie wszystko powoli kupić. Zajrzałam też do DM żeby kupić dla kilka kosmetyków bo z Pl nie zabrałam prawie nic bo i po co jak drogeria pod nosem. :-)Zarax obiad a potem jakiś zapodam sobie film żeby nie spać na pauzie bo potem w nocy mam problemy ze snem.

Do Jana - kurna nie wymądrzam się tak bo zachowujesz ske jakbyś wszystkie rozumu pozjadał mądralo od siedmiu boleści.. ??? Nie każdy jest Alfa i Omega a napewno nie Ty. Pilnuj swojej roboty i nie pouczaj nikogo. Każdy wie co i jak ma robić. 

Do Wszystkich smacznego obiadu i spokojnego już prawie popołudnia. :kwiatek dla ciebie2:

Do Dusi ?
31 stycznia 2022 11:20
Dusia1978

Spacer do Edeki zrobiłam i mało co mi głowy nie urwało ( chodzę w czapce co by nikogo nie zmylić) ? . W sklepie pusto i można spokojnie wszystko powoli kupić. Zajrzałam też do DM żeby kupić dla kilka kosmetyków bo z Pl nie zabrałam prawie nic bo i po co jak drogeria pod nosem. :-)Zarax obiad a potem jakiś zapodam sobie film żeby nie spać na pauzie bo potem w nocy mam problemy ze snem.

Do Wszystkich smacznego obiadu i spokojnego już prawie popołudnia. :kwiatek dla ciebie2:

Duśka ale dopiero po 11.18 ????
A świat się kręci! Żyjem!!!
Pelikan duński dostał w japowaty dziób z połtkiem na stłuszczenie gojegrasa.
I o to i o to.

i : turlanko11:
Ps A o Mae West, to był komplememt.
Serio serio
31 stycznia 2022 11:20 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Otrzymałem już 120-litrowy pojemnik na śmieci. Jego pojemność wystarczy na pakowanie śmieci i pampersów, których pdp zużywa dużo. Nie będę już podrzucał woreczków w inne miejsca ?
O dziwo, żaden poprzednik nie poprosił o wymianę na większy. Nie krytykuję tu nikogo.
A w "temacie dnia" :smiech3:, to nigdy po przybyciu na sztelę nie zaglądam do lodówki w obecności opiekuna... Z reguły, tak jak ja robię, opiekun sam mi pokazuje zawartość lodówki... Tym bardziej nie proponuję opiekunowi niczego zabierać do domu, zwłaszcza napoczętych produktów.

A poniższy fragment postu i jego autora śmiało można zarekomendować do tytułu "Dzbana Miesiąca Stycznia"

"Ujmuję w wątłą mą dłoń półkubeczek już śmietany, stawiam przed opuszczajacym dziś lokum głęboką, solidną misę i zaczyna się jazda:
wytrząsam opakowanie(nierzadko pomagam wyjść zawartości sztućcem) z żupanem szczepionek do naczynia, biorę ze stoickim spokojem kolejne, np ser w plastrach, postępuję jak z poprzednim, kolejno, ostentacyjnie już dolewam zupy z półpuszki z urośniętą wkładką(poprzestanę, bo długo by wymieniał),
kładę następnie przy tym łychę i życzę:
smacznego.
Rozumiejąc mimiczne zdziwienie, że nie jest to ciepłe, doprawione i tudzież wymieszane, zakładam gumi, wkładam w tą breję łapę, rozdrabniam i zachęcam oczkami i brwiczkiem do spożycia, skoro takie świeże.
Reakcje zawsze były jednakowe. Tipi-topi. Bywa"

On by musiał na mnie trafić z taką pokazówką. 

Oj, niektórzy to już mają nas..ne w tych głowach.

Teraz jeden przez drugiego będziemy.się chwalić swoimi.,zasługami '??
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz????
31 stycznia 2022 11:21 / 3 osobom podoba się ten post
Na spacer miałam iść ??
31 stycznia 2022 11:22 / 1 osobie podoba się ten post
Kika67

Cierpliwości, jestem przy pralni ☝️

:cimicimi11:
????

31 stycznia 2022 11:23
*fojegrasa ???

31 stycznia 2022 11:26 / 5 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Duśka ale dopiero po 11.18 ????
A świat się kręci! Żyjem!!!
Pelikan duński dostał w japowaty dziób z połtkiem na stłuszczenie gojegrasa.
I o to i o to.

i : turlanko11:
Ps A o Mae West, to był komplememt.
Serio serio

Pomimo, że mam. mgr ekonomii no chyba nie jestem, inteligentna bo kurwa!!! Nie rozumiem twoich durnych wpisów i poprostu mnie wkurw.... 
Ps. Tak używam przecinków bo na Twoje wpisy szlag trafi.... Nie pozdrawiam
31 stycznia 2022 11:34
Dusia1978

Pomimo, że mam. mgr ekonomii no chyba nie jestem, inteligentna bo kurwa!!! Nie rozumiem twoich durnych wpisów i poprostu mnie wkurw.... 
Ps. Tak używam przecinków bo na Twoje wpisy szlag trafi.... Nie pozdrawiam

? "mgr"

Wiedziałem, wiedziałem od pierwszego posta!!! ?
31 stycznia 2022 11:34 / 7 osobom podoba się ten post
Zmiana tematu!!! Pogoda u mnie  okropna, pada deszcz , wieje wiatr chyba  nici z wypadu  do miasta
31 stycznia 2022 11:37 / 1 osobie podoba się ten post
Damessa

Zmiana tematu!!! Pogoda u mnie  okropna, pada deszcz , wieje wiatr :pada_deszcz:chyba  nici z wypadu  do miasta:-(

?

U mnie to samo!

:brakłokonceptunagłupawę11:

????t***&

31 stycznia 2022 11:37 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Ale gorąco tu ?można w samym podkoszulku zasiąść do kawusi 
Wczoraj na południu wiało okrutnie a Luke nyslal że spokój i cisza....Nie nie, żaden ptak nie przyleciał do karmnika no bo niby jak jeśli wiatr w oczka ?
A co do tematu lodówkowego to też swoje 5 gr.dorzucę.
Raz tylko miałam fatalnie .Myślałam że mi lodówka sama na plac wyjdzie? A też ma make na tym punkcie, już lepiej by było by pusta i czysta stała .Od razu mam wyobrażenie jak ma we własnym domu .Sorki ale takie mam zdanie. 
Miałam do tej pory to szczęście że trafiałam na dobre zmiany .
Co do poruszania tego tematu na forum hmmm .każda,każdy wie że robi się to czesto poza forami, koleżanka  koleżance za pleckami, takie plotkowanie czasem nawet grubo.Tu piszemy ogólnie, poruszamy temat bez pokazywania paluchami  .Więc co lepsze? 
A może zamieść pod dywan ?A najlepiej załatwić sprawę w cztery oczy .
Czy coś ktoś z tego wyniesie ?Kika wątpi. A ja zawsze mam nadzieję że chociaż odrobinę.
Ps;
Szwy dziś idą raus ?
No to uciekam kubek zabieram bo umyję.
Miłego dnia?
No to się wygderałam ?

31 stycznia 2022 11:38 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Zmiana tematu!!! Pogoda u mnie  okropna, pada deszcz , wieje wiatr :pada_deszcz:chyba  nici z wypadu  do miasta:-(

Ja pierniczę to ja dalej pocisłam?
31 stycznia 2022 11:43 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Na spacer miałam iść ??

Pójdziesz jeszcze 
Polecisz na skrzydłach w euforii?

31 stycznia 2022 11:44 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Chwalmy się  pralkę włączyłam nie w pralni a w łazience ?