Powitajki przy kawie 68

31 stycznia 2022 11:45 / 7 osobom podoba się ten post
Kika67

Teraz jeden przez drugiego będziemy.się chwalić swoimi.,zasługami '??
Co mi zrobisz jak mnie złapiesz????

Ty wiesz co ?

A ja nie mam czym się pochwalić 
Może tylko tym, o czym pisałem, że po jakimś "kucharzu" sprzed roku pozbyłem się tu ponad 20 kg mąki Basia, polskiej kaszy manny, tymianku, polskich 12 olejków zapachowych, polskich wiórków kokosowych i polskich rodzynków... Bynajmniej porządek zrobiłem w szafkach. Prawna mi mówiła, że był tu taki zakręcony "kucharz", co każdego dnia rano latał po świeże mięso na obiad. Ech... 
31 stycznia 2022 11:45 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry :-)
Ale gorąco tu ?można w samym podkoszulku zasiąść do kawusi :gitara:
Wczoraj na południu wiało okrutnie a Luke nyslal że spokój i cisza....Nie nie, żaden ptak nie przyleciał do karmnika no bo niby jak jeśli wiatr w oczka ?
A co do tematu lodówkowego to też swoje 5 gr.dorzucę.
Raz tylko miałam fatalnie .Myślałam że mi lodówka sama na plac wyjdzie? A też ma make na tym punkcie, już lepiej by było by pusta i czysta stała .Od razu mam wyobrażenie jak ma we własnym domu .Sorki ale takie mam zdanie. 
Miałam do tej pory to szczęście że trafiałam na dobre zmiany .
Co do poruszania tego tematu na forum hmmm .każda,każdy wie że robi się to czesto poza forami, koleżanka  koleżance za pleckami, takie plotkowanie czasem nawet grubo.Tu piszemy ogólnie, poruszamy temat bez pokazywania paluchami  .Więc co lepsze? 
A może zamieść pod dywan ?A najlepiej załatwić sprawę w cztery oczy .
Czy coś ktoś z tego wyniesie ?Kika wątpi. A ja zawsze mam nadzieję że chociaż odrobinę.
Ps;
Szwy dziś idą raus ?
No to uciekam kubek zabieram bo umyję.
Miłego dnia?
No to się wygderałam ?

? "przyleciał do karmnika no"

A u mnie jezioro łabędzio-pelikanie.
Mam wór paszy.
Kręcę!!!
Każdemu coś się dostanie ???????

:cimicimi11:

A! I kura!!! CK
31 stycznia 2022 11:48 / 2 osobom podoba się ten post
JanOp1979

? "przyleciał do karmnika no"

A u mnie jezioro łabędzio-pelikanie.
Mam wór paszy.
Kręcę!!!
Każdemu coś się dostanie ???????

A! I kura!!! CK

Janie czy wypucowany piekarnik masz ??No ja myślę?

31 stycznia 2022 11:48 / 2 osobom podoba się ten post
Można ładnie, kulturalnie i z fasonem? Można.

:szlikuk11:

31 stycznia 2022 11:50 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

Janie czy wypucowany piekarnik masz ??No ja myślę?

Łyknęlłaś, że wypiekam?!?

:atocidopiero11: !!!
??????
31 stycznia 2022 11:51 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Zmiana tematu!!! Pogoda u mnie  okropna, pada deszcz , wieje wiatr :pada_deszcz:chyba  nici z wypadu  do miasta:-(

To samo u mnie. Wrzosy z tarasu pochowałam , aby sobie guzów nie ponabijaly , bo doniczki zaczęły się wywracac. Rower dziś odpoczywa. Na zakupy po pauzie autem. Będę musiała uważać na , kamulce , chamulce , czy inne zawalidrogi ?
31 stycznia 2022 11:53 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Ty wiesz co ?:smiech3:

A ja nie mam czym się pochwalić :-(
Może tylko tym, o czym pisałem, że po jakimś "kucharzu" sprzed roku pozbyłem się tu ponad 20 kg mąki Basia, polskiej kaszy manny, tymianku, polskich 12 olejków zapachowych, polskich wiórków kokosowych i polskich rodzynków... Bynajmniej porządek zrobiłem w szafkach. Prawna mi mówiła, że był tu taki zakręcony "kucharz", co każdego dnia rano latał po świeże mięso na obiad. Ech... 

Napisze tak każdy ma swoje fisie gumisie,jednak ja wolałabym zmieniać osobę z którą nie musiałabym rywalizować w kuchni .
Nie zgubmy w tym wszystkim Seniorów!
31 stycznia 2022 12:44 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Napisze tak każdy ma swoje fisie gumisie,jednak ja wolałabym zmieniać osobę z którą nie musiałabym rywalizować w kuchni .

Racja. Nie zgubmy . A i kury na siku nie zapominajmy wyprowadzić - kto tam na stanie ma????
31 stycznia 2022 13:24
Konwalia08

To ja Tobie tak lekko...
Zgadłem?
Toć fuzyją nie kowadłem!

?????❤?

https://youtu.be/umY3pTrCIlM

Seniorki?
A w życiu! 

31 stycznia 2022 13:44 / 5 osobom podoba się ten post
witam wszystkich w nowym tygodniu i zaczynam 5 tydzień pracy spokojnego popołudnia
31 stycznia 2022 14:04 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

Ty wiesz co ?:smiech3:

A ja nie mam czym się pochwalić :-(

Ròbmy swoje ?
31 stycznia 2022 14:06 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Chwalmy się  pralkę włączyłam nie w pralni a w łazience ?

To wyczyn nie byle jaki ??
31 stycznia 2022 14:10 / 4 osobom podoba się ten post
JanOp1979

Cierpliwości, jestem przy pralni ☝️

????

No niech zgadnę ?
Znalazłeś damską bieliznę ?
31 stycznia 2022 14:24 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Zmiana tematu!!! Pogoda u mnie  okropna, pada deszcz , wieje wiatr :pada_deszcz:chyba  nici z wypadu  do miasta:-(

Zazdroszczę ,že nici z wyjścia do miasta Ci. wyszły bo ja niestety poszłam.i wyszło jak zwykle czyli.z.rozmachem i po całości
Prezent urodzinowy mam.z głowy ale portfel puściusieńki ??
31 stycznia 2022 14:31 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Dzień dobry :-)
Ale gorąco tu ?można w samym podkoszulku zasiąść do kawusi :gitara:
Wczoraj na południu wiało okrutnie a Luke nyslal że spokój i cisza....Nie nie, żaden ptak nie przyleciał do karmnika no bo niby jak jeśli wiatr w oczka ?
A co do tematu lodówkowego to też swoje 5 gr.dorzucę.
Raz tylko miałam fatalnie .Myślałam że mi lodówka sama na plac wyjdzie? A też ma make na tym punkcie, już lepiej by było by pusta i czysta stała .Od razu mam wyobrażenie jak ma we własnym domu .Sorki ale takie mam zdanie. 
Miałam do tej pory to szczęście że trafiałam na dobre zmiany .
Co do poruszania tego tematu na forum hmmm .każda,każdy wie że robi się to czesto poza forami, koleżanka  koleżance za pleckami, takie plotkowanie czasem nawet grubo.Tu piszemy ogólnie, poruszamy temat bez pokazywania paluchami  .Więc co lepsze? 
A może zamieść pod dywan ?A najlepiej załatwić sprawę w cztery oczy .
Czy coś ktoś z tego wyniesie ?Kika wątpi. A ja zawsze mam nadzieję że chociaż odrobinę.
Ps;
Szwy dziś idą raus ?
No to uciekam kubek zabieram bo umyję.
Miłego dnia?
No to się wygderałam ?

Dzień dobry ? 
Fajnisto.,že nóżka się prawidłowo.goi ?