Powitajki przy kawie 69

01 marca 2022 10:21 / 4 osobom podoba się ten post
Kika67

Myślisz , że Ukraina powinna się pogodzić ze swoim losem?
Co to za bohaterstwo zaatakować słabszego ,to tak jakby jakiś nastoletni osiłek napadł na przedszkolaka .Wstyd i hańba dla Rosji i wszystkich Rosjan .

"Myślisz , że Ukraina powinna się pogodzić ze swoim losem?"
Jestem rasistką- nie dopuszczam czarnych myśli- przyznaję otwarcie i jasno. Intryganctwu i hipokryzji sprzeciwia się cała moja natura. 

01 marca 2022 10:27 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

"Myślisz , że Ukraina powinna się pogodzić ze swoim losem?"
Jestem rasistką- nie dopuszczam czarnych myśli- przyznaję otwarcie i jasno. Intryganctwu i hipokryzji sprzeciwia się cała moja natura. 

Okazało się , że nawet przedszkolak potrafi kopnąć w jaja 
01 marca 2022 10:27 / 6 osobom podoba się ten post
Uff  skończyłem obieranie 13 marchewek
O 7 przyszedłem do pdp z gazetami, opróżniłem bojtelek, a Frau zaczęła szykować śniadanie dla niego. Płatki z cynamonem, ale bez mleka, tylko woda, banan jeszcze i potem na tacy mu zaniosłem. Jak zjadł, to wyjazd do łazienki. Na klo siedzi godzinę i czyta gazetę, potem ona go myje. Powrót do łóżka, ubieranie i na wózek. Wszystko trwa prawie 2 godziny.
Komu odpowiada taki rytm dnia, zapraszam
Dziś ona pojechała z kimś do lekarza, w południe przyjdzie fizjo. A co na obiad, nie wiem. Z pewnością reszta wczorajszej zupy wołowej. Po co marchewek tyle, też nie wiem. Głodny nie chodzę, lodówka pełna, a dostęp bez ograniczenia. Nie mam podstawy, by narzekać. Dziadek jest bardzo ok, za wszystko dziękuje i widzę, że ma inny charakter. Ona też dziś jest w lepszym nastroju... ale ogólnie jest irytująca. Ogólnie jest więc znośnie. 
01 marca 2022 10:51 / 6 osobom podoba się ten post
Luke

Uff :kropla potu: skończyłem obieranie 13 marchewek:smiech3:
O 7 przyszedłem do pdp z gazetami, opróżniłem bojtelek, a Frau zaczęła szykować śniadanie dla niego. Płatki z cynamonem, ale bez mleka, tylko woda, banan jeszcze i potem na tacy mu zaniosłem. Jak zjadł, to wyjazd do łazienki. Na klo siedzi godzinę i czyta gazetę, potem ona go myje. Powrót do łóżka, ubieranie i na wózek. Wszystko trwa prawie 2 godziny.
Komu odpowiada taki rytm dnia, zapraszam :telefon1::smiech2:
Dziś ona pojechała z kimś do lekarza, w południe przyjdzie fizjo. A co na obiad, nie wiem. Z pewnością reszta wczorajszej zupy wołowej. Po co marchewek tyle, też nie wiem. Głodny nie chodzę, lodówka pełna, a dostęp bez ograniczenia. Nie mam podstawy, by narzekać. Dziadek jest bardzo ok, za wszystko dziękuje i widzę, że ma inny charakter. Ona też dziś jest w lepszym nastroju... ale ogólnie jest irytująca. Ogólnie jest więc znośnie. 

Ogólnie, to nie bardzo mi się podoba 
01 marca 2022 10:54 / 6 osobom podoba się ten post
Maluda

Ogólnie, to nie bardzo mi się podoba :smiech2:

Schade 
01 marca 2022 10:56 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Schade :-(
:smiech2:

Może na innej Stelli 
01 marca 2022 11:04 / 6 osobom podoba się ten post
witam przed poludniowo
powoli walizka sie pakuje , w piatek zmiana szteli  jak zawsze co 6 tygodni u innego podopiecznego
szybciej czas leci w moim maratonie 
01 marca 2022 11:07 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

:przytula: Może na innej Stelli :radosc:

Żartowałem
01 marca 2022 11:14 / 5 osobom podoba się ten post
Fiore

witam przed poludniowo:-)
powoli walizka sie pakuje , w piatek zmiana szteli :radosc::radosc: jak zawsze co 6 tygodni u innego podopiecznego:slucha muzyki:
szybciej czas leci w moim maratonie :yahoo::radosc:

Muszę spróbować kiedyś, bo do tej pory broniłam się jak lwica z przejazdem na kolejną Stelle 
01 marca 2022 11:14 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Żartowałem :-)

Oj, Luke-dobry żart tynfa wart 
01 marca 2022 11:28 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Okazało się , że nawet przedszkolak potrafi kopnąć w jaja :oklaski1:

Przede wszystkim nie daje się wciągać w gierki. Niczyje. To może być obierane faktycznie jako cios. 
01 marca 2022 11:36 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Przede wszystkim nie daje się wciągać w gierki. Niczyje. To może być obierane faktycznie jako cios. 

Tina możesz jaśniej ,bo ja już tracę ochotę na pisanie  .
Każdy mądry człowiek nie daje się wciągnąć w czyjeś gierki (no chyba , że jest w jakiś sposób uzależniony np.zakochany )
Tu przyznaje Ci całkowitą rację .
Czas na odpoczynek 
01 marca 2022 11:37 / 3 osobom podoba się ten post
Maluda

Muszę spróbować kiedyś, bo do tej pory broniłam się jak lwica z przejazdem na kolejną Stelle :przyjaciele:

Nigdy nie przejeżdżałam na inną sztelę .
Tak jakoś się złożyło .
01 marca 2022 11:39 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Uff :kropla potu: skończyłem obieranie 13 marchewek:smiech3:
Komu odpowiada taki rytm dnia, zapraszam :telefon1::smiech2:

Nie to nie dla mnie.  Wiem, że Tu jesteś żywiołowy i ustępliwy i dla ciebie może ok? Płatki z wodą? Ok. Rewolucję żołądkowe na pewno będą. 
01 marca 2022 11:41 / 3 osobom podoba się ten post
Fiore

witam przed poludniowo:-)
powoli walizka sie pakuje , w piatek zmiana szteli :radosc::radosc: jak zawsze co 6 tygodni u innego podopiecznego:slucha muzyki:
szybciej czas leci w moim maratonie :yahoo::radosc:

To podobnie jak moja koleżanka ,też co 6 tygodni zmienia miejsce. 
Gdzie tym razem będzie można się wprosić na torta ?