Powitajki przy kawie 69

02 marca 2022 07:14 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Witajcie środowo w środku tygodnia:chaplin:
Środa minie - tydzień zginie:niebo pieklo:
Mamy  marzec - miesiąc kocich zalotów:kotek:
Miłego, spokojnego dnia:angel1:

Albo końskich 
02 marca 2022 07:18 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej środy.:kwiatek dla ciebie:Poranne rytuały na balkonie odprawione.:oklaski:Noc zarwana,to chyba stres przedwyjazdowy.:bezradny:Moja zmienniczka juz w busie,powinna być tutaj około 16.:oklaski:Wszystkim życzę szybko upływających,spokojnych dni.:kwiatek dla ciebie:Dzisiaj już pakuje laptopa.Jutro kierunek dom.:radosc1:Do następnego.:buziaki2:

Bezpiecznej drogi do domu i naprawdę spokojnego urlopu ?
02 marca 2022 07:20 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Może nie tak poważnie, może tutaj chodzi o zwykłe podglądanie?:inspektor:
Albo ktoś chce pogejrzeć jakiś sekretny przepis?:bezradny:
Ja tylko mówię to co mi się kojarzy...

To musi być ktoś bardzo niedojrzały, bo przecież można zapytać wprost , zwłaszcza jeśli kogoś się  zupełnie nie zna, bo w innym przypadku coś takiego by nie miało miejsca. Biedna Kika, bo może wskutek działań tego kogoś legendy wokół niej  urosły, zwłaszcza, że miłosników mydlanych oper nie brakuje . Skoro tak, to mogę pomóc, przekażę sekretny przepis na mydełko ze żwirkiem, niech sie podglądacz podrapie, skoro go coś swędzi. Może się tez rozebrac i ubrania pilnować, albo wykorzystać swoje predyspozycje do pomocy przy atakach hakerskich na Rosję.Żeby kręcić korbą przy ddosach-biorą prawie każdego. Nawet tych co nie wiedzą jak plik w Notepadzie otworzyć. 
02 marca 2022 07:20 / 5 osobom podoba się ten post
ewita

Wszystkim bezstresowej środy.:kwiatek dla ciebie:Poranne rytuały na balkonie odprawione.:oklaski:Noc zarwana,to chyba stres przedwyjazdowy.:bezradny:Moja zmienniczka juz w busie,powinna być tutaj około 16.:oklaski:Wszystkim życzę szybko upływających,spokojnych dni.:kwiatek dla ciebie:Dzisiaj już pakuje laptopa.Jutro kierunek dom.:radosc1:Do następnego.:buziaki2:

Szczęśliwej drogi do domu
02 marca 2022 07:27 / 6 osobom podoba się ten post
Witam  serdecznie w ten pogodny poranek.
Noc spokojna, rozpoczął się kolejny, ciekawy dzień pracy. Zapowiada się fajnie... Pożyjemy, zobaczymy.
Miłego dnia 
02 marca 2022 07:31 / 6 osobom podoba się ten post
ewita

Szerokości ! Dojedż szczęsliwie 
02 marca 2022 09:25 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo słońce za oknem mimo mrozu. 
Na wschodzie nic nowego . Niestety. Coraz więcej uchodźców. 
02 marca 2022 09:38 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

To musi być ktoś bardzo niedojrzały, bo przecież można zapytać wprost , zwłaszcza jeśli kogoś się  zupełnie nie zna, bo w innym przypadku coś takiego by nie miało miejsca. Biedna Kika, bo może wskutek działań tego kogoś legendy wokół niej  urosły, zwłaszcza, że miłosników mydlanych oper nie brakuje . Skoro tak, to mogę pomóc, przekażę sekretny przepis na mydełko ze żwirkiem, niech sie podglądacz podrapie, skoro go coś swędzi. Może się tez rozebrac i ubrania pilnować, albo wykorzystać swoje predyspozycje do pomocy przy atakach hakerskich na Rosję.Żeby kręcić korbą przy ddosach-biorą prawie każdego. Nawet tych co nie wiedzą jak plik w Notepadzie otworzyć. 

Tinóś koffana przecież wiesz, jacy są ludzie - nie tylko Polacy - kręcą, knują, oszukują...
Na szczęście nie wszyscy
02 marca 2022 09:54 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Tinóś koffana przecież wiesz, jacy są ludzie - nie tylko Polacy - kręcą, knują, oszukują... :matrix:
Na szczęście nie wszyscy:aniolki:

To wiem  Ale w ekstremalnych przypadkach trzeba działać w tej kwestii- choć może szkoda czasu i atłasu, ale żeby innym nie zaszkodzili. 
02 marca 2022 11:17 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Legendy to swoją drogą 
Boję się , że będą próbowali mnie zwerbować bo ja nogą internetowa jestem do kwadratu 
02 marca 2022 11:22 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?. 
Witam w środę 2 marca i bardzo się cieszę że za 3 tygodnie to ja już w swoim domku się obudzę i będę pilnowała , żeby jakiś artysta malarz ścian mi nie pomalował w motylki albo kwiatuszki 
Spokojnego dnia wszystkim życzę oraz pięknej pogody za oknem 
02 marca 2022 11:28 / 5 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry ?. 
Witam w środę 2 marca i bardzo się cieszę że za 3 tygodnie to ja już w swoim domku się obudzę i będę pilnowała , żeby jakiś artysta malarz ścian mi nie pomalował w motylki albo kwiatuszki :smiech3:
Spokojnego dnia wszystkim życzę oraz pięknej pogody za oknem :najlepszego3:

A ja lubię motylki  ale w brzuchu 
02 marca 2022 11:35 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w słoneczną środę
Motyli nie widziałam, ani za oknem ani nigdzie po drodze. W brzuchu  też ich nie czuję, raczej nieprzyjemne  mrowienie w całym ciele,kiedy słucham i oglądam wiadomości 
Dobrego dnia Wam życzę 
02 marca 2022 11:38 / 2 osobom podoba się ten post
Kika67

Legendy to swoją drogą :bezradny:
Boję się , że będą próbowali mnie zwerbować bo ja nogą internetowa jestem do kwadratu :bezradny::smiech3:

Ok powiadomię :)
02 marca 2022 11:40 / 3 osobom podoba się ten post
Kika67

Dzień dobry ?. 
Witam w środę 2 marca i bardzo się cieszę że za 3 tygodnie to ja już w swoim domku się obudzę i będę pilnowała , żeby jakiś artysta malarz ścian mi nie pomalował w motylki albo kwiatuszki :smiech3:
Spokojnego dnia wszystkim życzę oraz pięknej pogody za oknem :najlepszego3:

Jeśli ktoś Ci robi "włam na chatę" , to są odpowiednie służby od tego. I tam też sprawę skierowac trzeba.