Znalazłam przepis na flaczki z boczniaków i chyba się pokuszę o zrobienie jak wrócę do domu bo dziadek mi tego nie zje.Nie umiem coś wstawić ale napewno kto zainteresowany to znajdzie a może któraś juz robiła ? Ja znalazłam na ,,Ania gotuje".
Znalazłam przepis na flaczki z boczniaków i chyba się pokuszę o zrobienie jak wrócę do domu bo dziadek mi tego nie zje.Nie umiem coś wstawić ale napewno kto zainteresowany to znajdzie a może któraś juz robiła ? Ja znalazłam na ,,Ania gotuje".
Robię,kilka razy w roku na pewno, ja lubię i prawie wszyscy "moi "(rodzina i przyjaciele,nie pdp) też :-).
Już kilka lat temu był mój pierwszy raz z boczniakami:lol1:,kiedy Jadłonomię Marty Dymek odkryłam ?

Robic mi się nie chciało i takie coś walnęłam ze zdrapką :) Na szczęscie :)

Żartuję. Pieczone golonki indycze, surówka z kapusty i papryki oraz kasza bulgur :)

Żartuję. Pieczone golonki indycze, surówka z kapusty i papryki oraz kasza bulgur :)

Chyba po kilku talerzach bo końca nie widać ???