Jak minął dzień 13

20 kwietnia 2022 17:25 / 5 osobom podoba się ten post
Dziewczyny moje pojechały na cmentarz. Rozsiadłam się na tarasie i...zerwałam się nagle. To podopieczna spaceruje a ja co? Gorsza? Słabowita taka? Poleciałam w aleję wiśniową, bo to już ostatni gwizdek żeby fotki pstryknąć. Śpieszyłam się, bo kluczy dziewczyny nie wzięły i nie wiem ile im tam zejdzie. Ja już w domu a ich ani widu, ani słychu?
A,myślę sobie, pokażę Wam jak pięknie mi w różowym-wiśniowym. Nawet z kolorem bluzy się niechcący wpasowałam ?. Wiatr mnie poczochrał,dobrze że gumkę (do włosów )mam zawsze przy sobie, to związałam kukuryku na czubku głowy  
20 kwietnia 2022 18:22 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziewczyny moje pojechały na cmentarz. Rozsiadłam się na tarasie i...zerwałam się nagle. To podopieczna spaceruje a ja co? Gorsza? Słabowita taka? Poleciałam w aleję wiśniową, bo to już ostatni gwizdek żeby fotki pstryknąć. Śpieszyłam się, bo kluczy dziewczyny nie wzięły i nie wiem ile im tam zejdzie. Ja już w domu a ich ani widu, ani słychu?
A,myślę sobie, pokażę Wam jak pięknie mi w różowym-wiśniowym:lol1:. Nawet z kolorem bluzy się niechcący wpasowałam ?. Wiatr mnie poczochrał,dobrze że gumkę (do włosów :lol1:)mam zawsze przy sobie, to związałam kukuryku na czubku głowy  

Różowa panienka
20 kwietnia 2022 18:44 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Różowa panienka:-):kwiatek dla ciebie2:

Różana brzmi ładniej ?
Panienka z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem 
20 kwietnia 2022 19:32 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

A,myślę sobie, pokażę Wam jak pięknie mi w różowym-wiśniowym:lol1:. Nawet z kolorem bluzy się niechcący wpasowałam ?. Wiatr mnie poczochrał,dobrze że gumkę (do włosów :lol1:)mam zawsze przy sobie, to związałam kukuryku na czubku głowy  

Część ,witam Cię jak Ci ładnie w różowym,a kukuryk dodaje powagi .Serio Ale ładnemu we wszystkim ładnie 
Pozdrawiam
20 kwietnia 2022 19:33 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Różana brzmi ładniej ?
Panienka z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem :smiech3:

Brzmi dumnie
20 kwietnia 2022 19:44 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Cóż dodać... 
20 kwietnia 2022 19:54 / 3 osobom podoba się ten post
Po południu córka przywiozła mamie ciuchy, do przymierzenia. Z jakiejś sieci fajnej. Babcia dokonała wyboru i córka jutro zapłaci, a resztę zwróci. Poza tym widziałem profil... zmienniczki. Jednak kobieta przyjedzie. 60latka, blondi ze Szczecina.
Dzień minął spokojnie, na powolnym pakowaniu... Ale resztę popakuję w sobotę wieczorem. Pogoda ładna, cieplutko. Jutro pojeżdżę na rowerze, gdy po obiedzie ta firma zabierze łóżko, stolik, wózek i lift. 
20 kwietnia 2022 19:55 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Brzmi dumnie:-)

A i dumnie "noszę "te swoje dziesiątki 
20 kwietnia 2022 19:57 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Część ,witam Cię:aniolki: jak Ci ładnie w różowym,a kukuryk dodaje powagi .Serio:-) Ale ładnemu we wszystkim ładnie :-):aniolki:
Pozdrawiam

Dziękuję 
Trzeba się z kukurykiem nosić, wszak Opiekun(ka) brzmi dumnie i powagi wymaga 
20 kwietnia 2022 19:59 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Cóż dodać... :buziaki1:

No że te wiśnie japońskie przecudnej urody som 
20 kwietnia 2022 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
Dzionek  się  kończy,fajny spokojny..Spakowałam jedną  torbę, musiałam sprawdzić  czy się  zadiorę.Zawsze coś  zostawiałam ,teraz  zabieram wszystko Szlafrok ,suszarkę do włosów  itp.PDP słabnie, ciężko  oddycha.....
20 kwietnia 2022 20:12 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

A i dumnie "noszę "te swoje dziesiątki :smiech3:

Ja też noszę swoje dziesiątki ostatnio w dniu moich urodzin,gdy mąż wręczał mi bukiet róż , zapytal się jakoby nie wiedział ile to mam latodpowiedziałam mu że 25 i na choolerę mi więcej.Tak już zostało 
20 kwietnia 2022 20:47 / 3 osobom podoba się ten post
Damessa

Dzionek  się  kończy,fajny spokojny..Spakowałam jedną  torbę, musiałam sprawdzić  czy się  zadiorę.Zawsze coś  zostawiałam ,teraz  zabieram wszystko Szlafrok ,suszarkę do włosów  itp.PDP słabnie, ciężko  oddycha.....:-(

Smutno 
Polubiliście się z Pdp no i dobrze Ci tam, a seniorowi z Tobą 
Ja też wszystko zabieram, chociaż mam zamiar wrócić po sześciu tygodniach. Ale nic pewnego, może do tego czasu  Pdp już będzie miała miejsce w Heimie? Kto wie co i jak się ułoży...
20 kwietnia 2022 20:47 / 2 osobom podoba się ten post
Gusia29

No że te wiśnie japońskie przecudnej urody som :radosc:

O Tobie mówiłem 
20 kwietnia 2022 20:49 / 2 osobom podoba się ten post
Luke

O Tobie mówiłem :nerwowy2:
:smiech3:

Aaaa,to insza inszość