Jak minął dzień 13

28 kwietnia 2022 19:39 / 1 osobie podoba się ten post
Jak powiadają w słonecznej Italii:
"Piękniej dziś jest tylko w Bari"

28 kwietnia 2022 20:14 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Jasne, ale delikatne podejście nie zaszkodzi ?

Oj tak, ja nie dźwigam nikogo  miałam na myśli ogólnie zdrowie 
28 kwietnia 2022 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
LACH

Człowiek, to nie portowy żuraw w szczycie spedycji. Już starożytni znali sposoby przemieszczania kolosów przy pomocy kija i podpory, czyli najprostrzej, jakże skutecznej dźwigni.
Dlatego zamiast "nie przemęczaj się", wolę "myśl i się ucz!", abyś się przypadkiem nie zmęczył i zdrowie uchował.

Dobrze myślisz
28 kwietnia 2022 23:20 / 1 osobie podoba się ten post
Anka1

Oj tak, ja nie dźwigam nikogo :-) miałam na myśli ogólnie zdrowie :-)

Słuszne podejście 
28 kwietnia 2022 23:58 / 5 osobom podoba się ten post
Udało się,Konwalijke  zobaczyłam  w realu Przyjechała  pod mój dom wraz ze zmienniczką.Dalej samiuteńka pojechała..Ja czekam na busa, nie  idę  spać bo  będzie za 1.5godz.Zeszlo nam trochę  na rozmowie. Oddaje  PDP w dobre ręce...
29 kwietnia 2022 00:08 / 5 osobom podoba się ten post
Damessa

Udało się,Konwalijke  zobaczyłam  w realu :-):-)Przyjechała  pod mój dom wraz ze zmienniczką.Dalej samiuteńka pojechała..Ja czekam na busa, nie  idę  spać bo  będzie za 1.5godz.Zeszlo nam trochę  na rozmowie. Oddaje  PDP w dobre ręce...:niech zyje:

ale było ściskanie no  nie ? Kierowca nie mógł wyjść z podziwu ?Fajnie było poznać koleżankę osobiście? .Jeszcze godzinę i byłam na miejscu .Teraz leżę i dycham 17 godzin mnie wykończylo?
29 kwietnia 2022 00:10 / 2 osobom podoba się ten post
LACH

Jak powiadają w słonecznej Italii:
"Piękniej dziś jest tylko w Bari"

A Fafik gdzie? Znaczy się piesio?☺️
29 kwietnia 2022 00:13 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa szczęśliwej podróży
29 kwietnia 2022 00:13 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

:oklaski:ale było ściskanie no  nie ? Kierowca nie mógł wyjść z podziwu ?Fajnie było poznać koleżankę osobiście? .Jeszcze godzinę i byłam na miejscu .Teraz leżę i dycham 17 godzin mnie wykończylo?

Hania  fajna 
29 kwietnia 2022 00:17 / 4 osobom podoba się ten post
Damessa

Hania  fajna :super:

Wiem ?
29 kwietnia 2022 00:20 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Wiem ?

Śpij, odpoczywaj 
29 kwietnia 2022 19:03 / 1 osobie podoba się ten post
Konwalia08

A Fafik gdzie? Znaczy się piesio?☺️

Nie odstępuje mnie ani na chwilunię. 
Taki gertnershunt.
29 kwietnia 2022 19:14 / 1 osobie podoba się ten post

Nie pozostaje nic innego, jak tylko się odmeldować i ciut poświętować, mustrujac się na dobrej, starej łajbie ze skuteczną załogą. Bywać w zdrowiu i do poczytania po trójdobiu!

https://youtu.be/GeUGGyNA6B8
29 kwietnia 2022 20:34 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień jak co dzień ... na urlopie. Zważywszy krótki czas obecnego "urlopu", to tak i fajnie idzie, gdy właściwie realizuje się wcześniej zaplanowane zajęcia. Jutro ciekawy dzień, który może udokumentuję fotkami. Życzę spokojnego wieczoru i miłej nocy 
29 kwietnia 2022 21:19 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Dzień jak co dzień ... na urlopie. Zważywszy krótki czas obecnego "urlopu", to tak i fajnie idzie, gdy właściwie realizuje się wcześniej zaplanowane zajęcia. Jutro ciekawy dzień, który może udokumentuję fotkami. Życzę spokojnego wieczoru i miłej nocy :-)

Najważniejszy jest plan Ja też już mam rozplanowany pierwszy tydzień po urlopie.  zważywszy, że 4 lipca idę na operację to w przyspieszonym tempie mi zleci. 
We wtorek zmieniam sztele. Tutaj pdp idzie do Alterheimu.