Dziewczyny do kiedyś tam :chaplin:
Serio serio :chaplin:
Hej
Na pewno zaraz coś mądrego napisze
Dziewczyny do kiedyś tam :chaplin:
Serio serio :chaplin:
Niedlugo wygram plebiscyt na najwcześniej udzielająca się osobę na portalach społecznościowych.Ponawiam apel, ludzie wróćcie na forum,bo niedługo rzeczywiscie będzie sialo pustkami.Az się żal człowiekowi robi.Lece na kawę,bo dziś wszystko szybciej.Jest mi smutno...
Niedlugo wygram plebiscyt na najwcześniej udzielająca się osobę na portalach społecznościowych.Ponawiam apel, ludzie wróćcie na forum,bo niedługo rzeczywiscie będzie sialo pustkami.Az się żal człowiekowi robi.Lece na kawę,bo dziś wszystko szybciej.Jest mi smutno...
Teraz wrócą.
Czemu Ci smutno?
Bo uciekają z forum.
I ja też robię sobie odpoczynek od Forum. Trzymajcie sie moi mili. Zdrówka dla Was i spokojnych sztel.:hejka1:
No co Wy?
Nie umiecie omijać wzrokiem niektórych "wypocin"?
Przecież lepiej nie czytać wszystkiego, niż opuszczać tą Arkę wsparcia?
Kiedyś był wspaniały Moduś:moderator2:, który reagował na niektóre posty czerwoną kredką. Albo delikatnie usuwał nieznośnych delikwentów...:wiking:
Luke też powinien wrócić i nie wdawać się w zaczepki.