Niesamowity występ.
Trochę nie rozumiem krytyki jego występu w kraju . Komentarze zagraniczne to Wow:chaplin:
Niesamowity występ.
Trochę nie rozumiem krytyki jego występu w kraju . Komentarze zagraniczne to Wow:chaplin:
Już po Ogrodnikach. Mimo, że wcześniej zapowiadali ochłodzenie, to pogoda dopisała i nie zmarźliśmy wcale a wcale :)
Wczoraj było zimnej Zośki, popularne imieniny Zofii, więc jak mamy jeszcze Zosie na forum, to składam im życzenia imieninowe.
A Forum spokojnego poniedziałku .
Mieli swoje 5 minut domorośli prawnicy i lekarze. Teraz czas na krytyków tym bardziej, że internet temu sprzyja .
Tym azem oglądałam całą Eurowizję, warto było , polski występ na poziomie. Trochę szkoda mi było niemieckiego Malika .
O pomyślałam teraz o Zosi co nam gdzieś uciekła ?
Witam wczesnym rankiem już nawet po kawie.Uroki wspólnej toalety z podopieczną -wjechala mi rolatorem.Dzisiaj żadnych szczególnych planów,za to jutro Seniorka ma czwarte szczepienie,hmmm...No nic, leżę dalej a potem dzień świra.
Witam wczesnym rankiem już nawet po kawie.Uroki wspólnej toalety z podopieczną -wjechala mi rolatorem.Dzisiaj żadnych szczególnych planów,za to jutro Seniorka ma czwarte szczepienie,hmmm...No nic, leżę dalej a potem dzień świra.
Własnie dlatego , że był na poziomie, to paru "znawców" nie mogło oprzeć się żarcikowi, aby go do swojego levelu ściągnąć :-(