Powitajki przy kawie 72

17 grudnia 2022 07:52 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dzień dobry. :chaplin: I znowu napadało swierzego puchu . Aut nie widać. Dziś moje kochanie ❤️ szufka pracować będzie:piekna_zima: Póki co ja już kawkę wypiłam a on jeszcze :dobranoc1:. Wszystkim spokojnej soboty ..

Toś Go musiała wymęczyć w nocy 
17 grudnia 2022 08:19 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam opiekunkowo i pozdrawiam serdecznie 
17 grudnia 2022 08:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry
Już chyba piąty dzień bez słoneczka
Wczoraj śniegu dosypało, a dzisiaj ciepłej, ale czuć taką nieprzyjemną wilgoć w powietrzu. Ogólnie pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu. Ciśnienie skacze jak szalone. 
Dzisiaj w planach tylko drobne zakupy, na obiad papryka faszerowana i może na jarmark pójdę na herbatkę i jakieś regionalne jedzonko. 
Miłego dnia dla wszystkich 
17 grudnia 2022 09:17 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Toś Go musiała wymęczyć w nocy :smiech2:

Chyba, aż mu współczuję?Po takiej podróży zawsze mowię.... jestem zmęczony, głową mnie boli, może byśmy na jutro przełożyli... ??
Och, te gorące czterdziestki 
17 grudnia 2022 09:18 / 8 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ?
17 grudnia 2022 09:50 / 8 osobom podoba się ten post
Ostatni dzień nadszedł. Dzisiaj mam prawie wolne. Pani od sprzątania już działa, gotować nie muszę, Gisela zaprasza nas na obiad do siebie. Kolację też przygotuje ale już u nas. Mają być podobno jakieś smakołyki od Turka. Ja od siebie kupiłam butelkę prosecco. Drobne upominki dla dziewczyn też mam. Zaraz zabieram się za pakowanie. Może na pauzie gdzieś jeszcze wyskoczę albo i nie. Edekę muszę odwiedzić, coś na drogę sobie kupić. Zrobię kanapki z luftgetrockneter schinken, ciekawa jestem czy będą mi smakowały po tym wege detoxie .
O której w tę drogę do domu wyruszę, dowiem się dopiero dzisiaj po południu. Kto wie, może jutro będę się jeszcze musiała zastanawiać "co dzisiaj gotujesz na obiad "??.
Wszystkim życzę dobrego dnia 
17 grudnia 2022 09:55 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Chyba, aż mu współczuję?Po takiej podróży zawsze mowię.... jestem zmęczony, głową mnie boli, może byśmy na jutro przełożyli... ??
Och, te gorące czterdziestki :smiech3:

Tu można tylko zazdrościć, nie ma czego współczuć ?.
Dusi love wyspał się na promie, posiedział za kierownicą w drodze do domu ,to miał czas obmyślać, jak tu Dusię przywitać. Wrócił też  stęskniony i wyposzczony.Kolacja, świece, winko, nastrój świąteczny,  to i spać się odechciało 
17 grudnia 2022 10:26 / 6 osobom podoba się ten post
Z radości kliknęłam kilka razy na choinkę, którą kupiłam za 5ojro na Flohmarkt. 
17 grudnia 2022 10:29 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Toś Go musiała wymęczyć w nocy :smiech2:

Urlop urlopem ale popracować w domu też trzeba. 
17 grudnia 2022 10:36 / 6 osobom podoba się ten post
Gusia29

Tu można tylko zazdrościć, nie ma czego współczuć ?.
Dusi love:serce: wyspał się na promie, posiedział za kierownicą w drodze do domu ,to miał czas obmyślać, jak tu Dusię przywitać. Wrócił też  stęskniony i wyposzczony.Kolacja, świece, winko, nastrój świąteczny,  to i spać się odechciało :dobranoc2:

No masz rację.  Ja wyjechał z mieszkania w Oslo w czwartek około 14 to wczoraj był na 16. Zamotal się trochę bo objazd w Warszawie był i stracil.ponad godzinkę. Gruba że szczęśliwie dojechał bo kolega prowadzić nie chciał więc sam za kierownicą i dlatego jak wraca to nie lubi siedzieć za kierownicą tylko ja częściej. Kolacja była, świece zapachowe też i  . Teraz już na nogach , traktor uruchomiony podwórko odkopane w końcu jak się należy. Jedziemy do jego rodziców po odbiór miesa bo zamówiliśmy u rzeźnika . Koło czwartku uwędzi i mięsko i rybki. 
17 grudnia 2022 10:36 / 5 osobom podoba się ten post
magmab

Spokojnej drogi!!  I wspaniałego urlopu ?

17 grudnia 2022 10:42 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Ostatni dzień nadszedł. Dzisiaj mam prawie wolne. Pani od sprzątania już działa, gotować nie muszę, Gisela zaprasza nas na obiad do siebie. Kolację też przygotuje ale już u nas. Mają być podobno jakieś smakołyki od Turka. Ja od siebie kupiłam butelkę prosecco. Drobne upominki dla dziewczyn też mam. Zaraz zabieram się za pakowanie. Może na pauzie gdzieś jeszcze wyskoczę albo i nie. Edekę muszę odwiedzić, coś na drogę sobie kupić. Zrobię kanapki z luftgetrockneter schinken, ciekawa jestem czy będą mi smakowały po tym wege detoxie :lol1:.
O której w tę drogę do domu wyruszę, dowiem się dopiero dzisiaj po południu. Kto wie, może jutro będę się jeszcze musiała zastanawiać "co dzisiaj gotujesz na obiad "??.
Wszystkim życzę dobrego dnia :najlepszego3:

Gusiu szerokości i bezpiecznej podróży ☺️
17 grudnia 2022 11:15 / 5 osobom podoba się ten post
Gusiu, super urlopu w domku 
17 grudnia 2022 11:24 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Gusiu, super urlopu w domku :flaga Polski::ferrari:

Dziękuję bardzo 
17 grudnia 2022 11:26 / 4 osobom podoba się ten post
Maluda

Gusiu, super urlopu w domku :flaga Polski::ferrari:

Dziękuję bardzo