Jak minął dzień 14

17 lutego 2023 18:45 / 6 osobom podoba się ten post
Ciągle  i wieje . Busik o 2 w nocy więc mogę się jeszcze zdrzemnąć. Nie zaspie bo cięcia siedzi do późna i ma zadzwonić do mnie . 
Teraz poczytam książkę bo póki co to i tak nie zasnę. 
17 lutego 2023 18:57 / 4 osobom podoba się ten post
Dusiu, to szczęśliwej i bezpiecznej podróży. Tu też wieje, wszędzie, żebyś tylko bezpiecznie dojechała do celu 
17 lutego 2023 18:57 / 4 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ciągle :pada_deszcz: i wieje . Busik o 2 w nocy więc mogę się jeszcze zdrzemnąć. Nie zaspie bo cięcia siedzi do późna:zakupy w sieci: i ma zadzwonić do mnie . :telefon1:

Dusiu szerokości
17 lutego 2023 18:59 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Ciągle :pada_deszcz: i wieje . Busik o 2 w nocy więc mogę się jeszcze zdrzemnąć. Nie zaspie bo cięcia siedzi do późna:zakupy w sieci: i ma zadzwonić do mnie . :telefon1:

Szczęśliwej podróży  Dusiu
17 lutego 2023 19:22 / 3 osobom podoba się ten post
Luke

Laba na całego. Dziś lało i sztorm był. Wiało, że sztachety w drewnianych płotach tańczyły. Dlatego dziś w domku. Jutro, niezależnie od pogody, wybywam.
Zrobiłem dziś naleśniki, pokazałem pdp, a ten nie czuje głodu, nie chce jeść. Ona mu nie zabrania. Śniadanko zjadł około 9.20. Jest 18, a ona nie myśli nawet czegoś mu zrobić. Ciastek też nie mają, o cieście nawet nie wspominam. Chodzi mi o niego. Będę chciał, to sam sobie kupię.
Ech... Z niej taki mały dyktatorek.
Spokój i spokój. Cały czas 

Seniorzy tak mają z tym nie czuję głodu. Margaretka wczoraj wypiła dwa litry kawy , litr mleka ka , Jogurt naturalny z miodem , porcje ryżu na  mleku. Jabłkami i cynamonem. 
Dzisiaj je od rana  może mnie nie zje. Przy śniadaniu ? zjadła sąsiadce przy stole jajko. Taki miała na drugi apetyt.
17 lutego 2023 19:49 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

A moje szczęście w mordę jeża już jedzie. W sumie planowo, ale ze względu na pogodę może przelożyć spokojnie wyjazd o 24h. Żadne prośby i groźby nie pomogły. Zostałam Bin Ladenem w spódnicy czy jakimś innym ciulem, a ja Polka jestem z dziada pradziada. Skoro tak to jutro na obiad będzie szantaż emocjonalny i flaki  To właśnie zrobię-kota nie mam :)
A tak w ogóle to szerokiej drogi Dusiu 
17 lutego 2023 20:04 / 3 osobom podoba się ten post
Dziękuję za życzenia .
17 lutego 2023 22:34 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Dziękuję za życzenia .:aniolki:

Dusiu, ja również życzę Ci bezpiecznej podróży i czekam na dobre wieści z nowego miejsca 
17 lutego 2023 22:49 / 6 osobom podoba się ten post
Dojechałam do domu szczęśliwie mimo wichury okropnej. Teraz odpoczynek
17 lutego 2023 23:32 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Dojechałam do domu szczęśliwie mimo wichury okropnej. Teraz odpoczynek:dobranoc1::dobranoc2:

Super ?
Odpoczywaj a ja już zmykam, żeby nie przeszkadzać w tym ?
17 lutego 2023 23:46 / 3 osobom podoba się ten post
A ja pewnie tylko się  trochę zdrzemnę, póki co czytam popijając herbatę.
W międzyczasie syn mi przekazał niepomyślną wiadomość. U młodych wszystko dobrze, ale kuzyn synowej , któremu wczoraj urodzil się synek odchodzi od zmysłów, bo maluszek jest pod respiratorem a dziś jeszcze przykleiła się sepsa.
Ciąża była przenoszona. 3 dni indukowano poród, zanim ruszył. Mimo , że juz wówczas powinni brać pod uwagę cesarkę, to zwlekano z decyzją do momentu, gdy był wyrażny problem z tętnem dziecka , ale wtedy dziecko już się rodzilo. Efekt? Mały się opił wód plodowych i dziś jest w cięzkim stanie. Wszystko z powodu powrotu do natury w wyniku braków kadrowych wśrod anestezjologów. Oby dzidzia z tego wyszła. 
17 lutego 2023 23:52 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

W międzyczasie syn mi przekazał niepomyślną wiadomość. U młodych wszystko dobrze, ale kuzyn synowej , któremu wczoraj urodzil się synek odchodzi od zmysłów, bo maluszek jest pod respiratorem a dziś jeszcze przykleiła się sepsa.
Ciąża była przenoszona. 3 dni indukowano poród, zanim ruszył. Mimo , że juz wówczas powinni brać pod uwagę cesarkę, to zwlekano z decyzją do momentu, gdy był wyrażny problem z tętnem dziecka , ale wtedy dziecko już się rodzilo. Efekt? Mały się opił wód plodowych i dziś jest w cięzkim stanie. Wszystko z powodu powrotu do natury w wyniku braków kadrowych wśrod anestezjologów. Oby dzidzia z tego wyszła. 

Smutne ☹Mocno trzymam kciuki za dzidzię, rodziców i wszystkich im bliskich. Pomodlić się też nie zaszkodzi? 
18 lutego 2023 00:09 / 5 osobom podoba się ten post
Gusia29

Smutne ☹Mocno trzymam kciuki za dzidzię, rodziców i wszystkich im bliskich. Pomodlić się też nie zaszkodzi? 

Dziękuję Gusiu, Serce się kraje. A przecież nie musiało dojść do sytuacji gdy zagrożone będzie życie dziecka. 
18 lutego 2023 01:21 / 6 osobom podoba się ten post
tina 100%

Będzie dobrze, musi być. A tak na marginesie służba zdrowia nasza w opłakanym stanie jak cały kraj.
Oj gdzie te nasze dzieci mają szukać szczęścia? 

Ps. Popijam herbatkę bo za godzinkę bys. Wieje , że aż strach wychodzić. ??? 
Spokojnej reszty nocy i spokojnego dnia dla Was opiekunkowo. ☕?☕
18 lutego 2023 06:07 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Szczesliwej drogi Dusiu i spokojnego zlecenia ?♥️