Jak minął dzień 14

08 marca 2023 16:37 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Uruchomię opcje sms specjalny i wyślę . Tak mam w Orange. Może w innych sieciach tez tak jest. 

Bardzo dziękuję,Tina ?☘️
08 marca 2023 18:20 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Mam wielka, ogromną prośbę.Biore udział w konkursie Gazety Pomorskiej w kategorii Kobiety Dojrzałe,powiat inowrocławski.Czy mogę liczyć na jakiś głos oddany smsem, będę bardzo dankbar ??♥️?☘️

Jeśli mi się uda, wyślę na pewno 
08 marca 2023 18:52 / 4 osobom podoba się ten post
marta74

Jeśli mi się uda, wyślę na pewno :kwiatek dla ciebie2:

Dziękuję bardzo,Marta, choć z Niemiec to chyba niemożliwe ??☘️
08 marca 2023 19:26 / 5 osobom podoba się ten post
Maluda

Bardzo dziękuję,Tina ?☘️

Z przyjemnością Ślicznotko. W Orange trzeba sie zalogowac na konto klienta i wyłączyc funkcję blokady smsów specjalnych. Smsa o takiej tresci dostałam próbując wczesniej wysłać . Powinno się udac. Nie było żadnego info, że pobyt w innym kraju uniemożliwia całą operację :) . Dam znac co i jak bo muszę 24 godz poczekać aż blokadę zdejmą. 
08 marca 2023 20:25 / 5 osobom podoba się ten post
tina 100%

Z przyjemnością Ślicznotko. W Orange trzeba sie zalogowac na konto klienta i wyłączyc funkcję blokady smsów specjalnych. Smsa o takiej tresci dostałam próbując wczesniej wysłać . Powinno się udac. Nie było żadnego info, że pobyt w innym kraju uniemożliwia całą operację :) . Dam znac co i jak bo muszę 24 godz poczekać aż blokadę zdejmą. 

08 marca 2023 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

:buziaki1:

Poszło. Dostałam kod na prenumeratę gazety ?. Zrzucać ekranu nie będę choć kodu i tak by już nikt nie wykorzystał ?. Zakładam blokadę z powrotem , żebym sobie bidy nie narobiła bo mi wypłaty nie starczy ( żartuje, nic nie ma podejrzanego w całej akcji, tylko operator wie ?) a dla tych co by chcieli zagłosować online to podam może link do głosowania na stronie, tylko by musieli Ciebie odszukać. 
https://pomorska.pl/plebiscyt-wazna-informacja-glosujesz-w-plebiscycie-za-pomoca-smsow-wyprobuj-glosowanie-na-naszej-stronie-internetowej/ar/c15-13618718
Edit :)
Mam Cię ,znalazłam. Beatka jest na liście. Można głosować online . 
https://pomorska.pl/p/kandydaci/kobieca-twarz-kujaw-i-pomorza%2C1015961/?groupId=142655

08 marca 2023 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Poszło. Dostałam kod na prenumeratę gazety ?. Zrzucać ekranu nie będę choć kodu i tak by już nikt nie wykorzystał ?. Zakładam blokadę z powrotem , żebym sobie bidy nie narobiła bo mi wypłaty nie starczy ( żartuje, nic nie ma podejrzanego w całej akcji, tylko operator wie ?) a dla tych co by chcieli zagłosować online to podam może link do głosowania na stronie, tylko by musieli Ciebie odszukać. 
https://pomorska.pl/plebiscyt-wazna-informacja-glosujesz-w-plebiscycie-za-pomoca-smsow-wyprobuj-glosowanie-na-naszej-stronie-internetowej/ar/c15-13618718
Edit :)
Mam Cię ,znalazłam. Beatka jest na liście. Można głosować online . 
https://pomorska.pl/p/kandydaci/kobieca-twarz-kujaw-i-pomorza%2C1015961/?groupId=142655

Tina,nie mam pojęcia,jak się odwdzięczę Tobie i innym dziewczynom...Przytulam i ściskam mocno.Wziełam sobie za punkt honoru spróbować w tym plebiscycie.W ostatnim moja siostra,rok starsza zdobyla drugie miejsce na Pielęgniarkę Roku.Byłam bardzo dumna, choć przyznam się szczerze, że też potem zablokowałam te smsy,bo rachunek drastycznie podniosłam.Siostra nawet nie wie,bo niestety nie mamy ze sobą kontakti-ja to ta czarna owca w rodzinie,wszystkie trzy pielegniarki,a ja dlugo, długo nic,potem rozwódka,potem mąż starszy o 16lat i...tak zostalo.Ale sam fakt, że chcecie głosować sprawia mi niesamowitą przyjemność i tak sobie pomyslałam, że... może jednak trochę mnie lubicie ?????☘️
08 marca 2023 21:43 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Tina,nie mam pojęcia,jak się odwdzięczę Tobie i innym dziewczynom...Przytulam i ściskam mocno.Wziełam sobie za punkt honoru spróbować w tym plebiscycie.W ostatnim moja siostra,rok starsza zdobyla drugie miejsce na Pielęgniarkę Roku.Byłam bardzo dumna, choć przyznam się szczerze, że też potem zablokowałam te smsy,bo rachunek drastycznie podniosłam.Siostra nawet nie wie,bo niestety nie mamy ze sobą kontakti-ja to ta czarna owca w rodzinie,wszystkie trzy pielegniarki,a ja dlugo, długo nic,potem rozwódka,potem mąż starszy o 16lat i...tak zostalo.Ale sam fakt, że chcecie głosować sprawia mi niesamowitą przyjemność i tak sobie pomyslałam, że... może jednak trochę mnie lubicie ?????☘️

Maluda,kocham wszystkie oryginały,czarne owce i inne  dziwolągi co to ani do rodziny,ani do wielu innych niekoniecznie pasują . A o Tobie to już cudowna,kobieca Alicja Majewska śpiewała-"ekscentryczną być kobietą,przyjaciółki niech nie milkną ". I jak tu takiej nie kochać ?
08 marca 2023 21:51 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Maluda,kocham wszystkie oryginały,czarne owce i inne  dziwolągi co to ani do rodziny,ani do wielu innych niekoniecznie pasują :-). A o Tobie to już cudowna,kobieca Alicja Majewska śpiewała-"ekscentryczną być kobietą,przyjaciółki niech nie milkną ":smiech3:. I jak tu takiej nie kochać ?:aniolki:

08 marca 2023 21:55 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

:przytula:

Maluda,w jakim mieście czy powiecie mam Ciebie szukać na tej liście kandydatek?
08 marca 2023 22:10 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Kobiety Dojrzałe,powiat inowrocławski ?
08 marca 2023 22:57 / 2 osobom podoba się ten post
Maluda

Życzę Ci nagrody głownej czy innej solidnej wygranej, którą mają w puli :) 

08 marca 2023 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
Gusia29

Ostatni link do przeglądarki skopiuj. Tam jest lista już z powiatu inowrocławskiego. Niestety link się nie podświetlił. 
08 marca 2023 22:58 / 1 osobie podoba się ten post
Maluda

Kobiety Dojrzałe,powiat inowrocławski ?

Doczytałam że do 12 kwietnia można głosować ,zdążę z domu wysłać smsy ?
09 marca 2023 05:00
tina 100%

Ostatni link do przeglądarki skopiuj. Tam jest lista już z powiatu inowrocławskiego. Niestety link się nie podświetlił.