Powitajki przy kawie 73

15 lutego 2023 07:20 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry kochani. Zapowiada się  kolejny słoneczny dzień
15 lutego 2023 07:44 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i pozdrawiam opiekunkowo 
15 lutego 2023 09:44 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo ? wczorajszy wypad trochę mi w chrypkę poszedł. Zd adliwe to słoneczko.
15 lutego 2023 10:17 / 6 osobom podoba się ten post
Dziś troszkę tu "skomplikowane"... Jest sprzątaczka, pdp krząta się jej pod nogami, idąc do toalety, teraz przyszła fizjoterapeutka, wszystko w jednym czasie. Poza tym spokój ?
15 lutego 2023 10:57 / 3 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dzień dobry, dzisiaj ja pierwsza Was witam :-)
Jakieś 15 minut temu dotarłam na miejsce. 14 godz w drodze. Godzinę jeździliśmy po Olsztynie bo po 15tej miasto zakorkowane, a o 3ciej rano prawie  godzinę szukaliśmy adresu . Dziewczyna jechała pierwszy raz więc nie mogła nic podpowiedzieć. Wieś,,dom stojący samotnie pod lasem w ciemnościach i jeszcze mgła. Ale jestem już "na adresie" i leżę w łóżeczku. Kimnę sie do 8ej  bo zmienniczka bardzo chce się zapoznać i pogadać . Wyjeżdża ok 10tej, przekazywać nic mi nie musi, ona już nie wraca więc gdybyśmy się nie poznały trochę bliżej, też nic by się nie stało. Postaram się być miła i jakoś wygrzebać się z betów. Najgorsze, że teraz  spać mi się odechciało ☹.
Dobrego dnia życzę :angel3:

To fajnie, że dojechałaś. Napisz tylko, jak kierowca, czy nie jechał za szybko
15 lutego 2023 10:57 / 6 osobom podoba się ten post
Witajcie! Życzę Wam dobrego dnia! ;) 
15 lutego 2023 11:03 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

To fajnie, że dojechałaś. Napisz tylko, jak kierowca, czy nie jechał za szybko:-)

Pewnie że fajnie, nawet przez myśl mi nie przeszło, że mogłabym nie dojechać ?. Obaj kierowcy jechali bardzo dobrze. Bursy są wyposażone w jakieś ustrojstwo, które ograniczają prędkość. Blokada nie pozwala na pędzenie z szybkością ile fabryka dała  
16 lutego 2023 04:59 / 5 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Dziś mam trochę luzu - bo pedepcia pojedzie do przedszkola - to w końcu zabiorę się za pakowanie swoich "manatków"
Jutro zostanie odkurzyć pokoje opiekuneki oczekiwanie na naszą Kruszynkę
Miłego dnia wszystkim
16 lutego 2023 05:54 / 6 osobom podoba się ten post
Witam .  Już się wyspałam . Jeszcze próbuje ale nic z tego więc chyba później się zdrzemnę. Paczków dziś nie robię bo dla mnie jednej to bezsens. Podjadę do piekarni ( sklepik pierniczy) i sobie kupię i paczki ze 2 max i faworki . Tam mają fajnie po pakują szczelnie hermetycznie ile się chce mieć w opakowaniu. To jak nawet nie zjem to poleża . 
Wszystkim spokojnego dnia i dziś kalorii nie liczymy bo taka tradycja. Paczki Wam zostawiam i kawkę do tego. 
16 lutego 2023 07:23 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry 
Miłego dnia 
16 lutego 2023 08:09 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, piewsza noc spokojna, Pedepcia nie wędrowala i nie zaglądała do mnie. Teraz jeszcze w łazience a ja idę robić śniadanie. Zjem w szlafroku, tak to jest kiedy ma się jedną łazienkę. Raz babcia, raz ja myjemy się jak zjemy. 
Spałam bardzo dobrze, nic mi się nie śniło. Dzień trzeba zacząć, skończyła się domowa laba. 
Dobrego dnia Wam życzę 
16 lutego 2023 08:18 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry!W planie kawa i oczywiście pączuszek  z koleżanką  .Milego tłustego czwartku życzę  nam Wszystkim
16 lutego 2023 08:32 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunkowo  smacznego paczka a mo dwóch 
16 lutego 2023 09:09 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  witam i pozdrawiam serdecznie 
16 lutego 2023 10:30 / 7 osobom podoba się ten post

Czekajcie cierpliwie?
Dla wszystkich wystarczy