Lecę do Ciebie na te ciacho i kawkę. :mniam:
Za dwa dni sobie porzadze. Wszak to będzie tłusty czwartek i paczki trza wcinać. :je babeczke::oczko:

Lecę do Ciebie na te ciacho i kawkę. :mniam:
Za dwa dni sobie porzadze. Wszak to będzie tłusty czwartek i paczki trza wcinać. :je babeczke::oczko:
Już prawie 3 godz w drodze .ciemna noc się zrobiła, książki zwyczajnej czytać nie ma jak to obejrzałam sobie film na Netflixie. W Ipadzie nie mam mobilnego internetu, "pobrałam" sobie jeszcze w domu kilka. Córka poleciła mi Siłę ducha, o 16 letniej australijskiej żeglarce,która samotnie opłynęła świat. Bardzo mi się podobał. Dobrze że ciemno i nikt nie widzi, że się popłakałam?. Wg planu na granicy mamy być ok 22giej, ale jak będzie to zobaczymy.
W Świebodzinie czy Mostkach. Tamtędy jeszcze nie jechałam. Jest nas 6 w busie, wszystkie z Mazur-Mikołajki, Szczytno, Reszel i 2,razeze mną, z Olsztyna. Spojojne towarzystwo, śpią albo czytają. I tak leci, aby do przodu
Gusiu spokojnej podróży ☺️
Dziękuję :aniolki:
Podróż przyjemna i zgodnie z planem. Jeszcze niecałą godzinkę i będziemy się przesiadać na granicy. 6 osób i każda do innego busa. Rozkręciła się gadka i aż miło posłuchać-wszystkie kobietki zadowolone ze swoich miejsc pracy, każda wraca kolejny raz. I z pieniążków zadowolone. Jak usłyszały że jedna z pań pracuje za 1,6 to od razu inna dała namiar do swojej firmy. Niemieckiej. Co prawda jeżdżę busami od niedawna, ale pierwszy raz same fajne, chętne do pomocy dziewczyny jadą. A rozpiętość wieku od 30+ do 74!
Szczęśliwej podróży ❤️
Myślałam że mnie łeb od wypocin smartfoniwych rozbolał a tu nie ta bajka bo i mi się zatkał nochal i drapnęło w gardle, jakoś mi tak na żoladku nie tak dobrze jak zawsze hmmmmm.Ide spać lepiej .Seniorka już w domu a ja może za dużo latałam z powodu nadmiaru wolnego i teraz mam za swoje??????
Dobranoc załogo?
Witam. :chaplin: Dziś znów mnie czeka tkwienie przy telefonie i zobaczymy co z tego wyniknie Dzis też podjadę sobie po odbiór leków bo opcja Wielkanocy w DE najbardziej realna więc recepta dopisana i muszę ją wykupić. Umówiłam się też do fryzjera podciąć z 4 cm włosy bo bardzo są osłabione i wychodzą po myciu strasznie . Jestem umówiona na 13.
Wam życzę spokojnego i pogodnego dnia . :kawa:
Ja moje włosy wzmocniłam biotyną, witaminą A+E i pokrzywą ze skrzypem.:aniolki: