Powitajki przy kawie 73

14 lutego 2023 17:24 / 7 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Lecę do Ciebie na te ciacho i kawkę. :mniam: 
Za dwa dni sobie porzadze. Wszak to będzie tłusty czwartek i paczki trza wcinać. :je babeczke::oczko:

A ja podjechałam do koleżanki i już dziś walentynkowe pączki świeżutkie pojadłam
14 lutego 2023 18:17 / 8 osobom podoba się ten post
Już prawie 3 godz w drodze .ciemna noc się zrobiła, książki zwyczajnej czytać nie ma jak to obejrzałam sobie film na Netflixie. W Ipadzie nie mam mobilnego internetu, "pobrałam" sobie jeszcze w domu kilka. Córka poleciła mi Siłę ducha, o 16 letniej australijskiej żeglarce,która samotnie opłynęła świat. Bardzo mi się podobał. Dobrze że ciemno i nikt nie widzi, że się popłakałam?. Wg planu na granicy mamy być ok 22giej, ale jak będzie to zobaczymy.
W Świebodzinie czy Mostkach. Tamtędy jeszcze nie jechałam. Jest nas 6 w busie, wszystkie z Mazur-Mikołajki, Szczytno, Reszel i 2,razeze mną,  z Olsztyna. Spojojne towarzystwo, śpią albo czytają. I tak leci, aby do przodu 
14 lutego 2023 20:47 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Już prawie 3 godz w drodze .ciemna noc się zrobiła, książki zwyczajnej czytać nie ma jak to obejrzałam sobie film na Netflixie. W Ipadzie nie mam mobilnego internetu, "pobrałam" sobie jeszcze w domu kilka. Córka poleciła mi Siłę ducha, o 16 letniej australijskiej żeglarce,która samotnie opłynęła świat. Bardzo mi się podobał. Dobrze że ciemno i nikt nie widzi, że się popłakałam?. Wg planu na granicy mamy być ok 22giej, ale jak będzie to zobaczymy.
W Świebodzinie czy Mostkach. Tamtędy jeszcze nie jechałam. Jest nas 6 w busie, wszystkie z Mazur-Mikołajki, Szczytno, Reszel i 2,razeze mną,  z Olsztyna. Spojojne towarzystwo, śpią albo czytają. I tak leci, aby do przodu 

Gusiu spokojnej podróży ☺️
14 lutego 2023 21:14 / 6 osobom podoba się ten post
dorotee

Gusiu spokojnej podróży ☺️

Dziękuję 
Podróż przyjemna i zgodnie z planem. Jeszcze niecałą  godzinkę i będziemy się przesiadać na granicy. 6 osób i każda do innego busa. Rozkręciła się gadka i aż miło posłuchać-wszystkie kobietki zadowolone ze swoich miejsc pracy, każda wraca kolejny raz. I z pieniążków zadowolone. Jak usłyszały że jedna z pań pracuje za 1,6 to od razu inna dała namiar do swojej firmy. Niemieckiej. Co prawda jeżdżę busami od niedawna, ale pierwszy raz same fajne, chętne do pomocy dziewczyny  jadą. A rozpiętość wieku od 30+ do 74! 
14 lutego 2023 22:00 / 4 osobom podoba się ten post
Gusia29

Dziękuję :aniolki:
Podróż przyjemna i zgodnie z planem. Jeszcze niecałą  godzinkę i będziemy się przesiadać na granicy. 6 osób i każda do innego busa. Rozkręciła się gadka i aż miło posłuchać-wszystkie kobietki zadowolone ze swoich miejsc pracy, każda wraca kolejny raz. I z pieniążków zadowolone. Jak usłyszały że jedna z pań pracuje za 1,6 to od razu inna dała namiar do swojej firmy. Niemieckiej. Co prawda jeżdżę busami od niedawna, ale pierwszy raz same fajne, chętne do pomocy dziewczyny  jadą. A rozpiętość wieku od 30+ do 74! 

Szczęśliwej podróży ❤️
14 lutego 2023 22:07 / 7 osobom podoba się ten post
Myślałam że mnie łeb od wypocin smartfoniwych rozbolał a tu nie ta bajka bo i mi  się zatkał nochal i drapnęło w gardle, jakoś mi tak na żoladku nie tak dobrze jak zawsze hmmmmm.Ide spać lepiej .Seniorka już w domu a ja może za dużo latałam z powodu nadmiaru wolnego i teraz mam za swoje??????
Dobranoc załogo?
14 lutego 2023 22:24 / 4 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Szczęśliwej podróży ❤️

Dziękuję ❤
Już w innym busie i zaraz w drogę 
Wg planu ok 4tej będę na miejscu 
Zdążę poznać zmienniczkę ?
15 lutego 2023 05:32 / 5 osobom podoba się ten post
Witam środowo
Środa przeleci - tydzień obleci
Dziś po południu córka zabiera pedepcię do fusspflege, a ja wybieram się wyjść w poszukiwaniu socjalnego sklepu typu Lumpeks z koleżanką.
Miłego dnia wszystkim

15 lutego 2023 05:33 / 2 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Myślałam że mnie łeb od wypocin smartfoniwych rozbolał a tu nie ta bajka bo i mi  się zatkał nochal i drapnęło w gardle, jakoś mi tak na żoladku nie tak dobrze jak zawsze hmmmmm.Ide spać lepiej .Seniorka już w domu a ja może za dużo latałam z powodu nadmiaru wolnego i teraz mam za swoje??????
Dobranoc załogo?

Weź sobie dużo witaminy C i na wszelki wypadek czosnek skonsumuj
15 lutego 2023 05:42 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry, dzisiaj ja pierwsza Was witam 
Jakieś 15 minut temu dotarłam na miejsce. 14 godz w drodze. Godzinę jeździliśmy po Olsztynie bo po 15tej miasto zakorkowane, a o 3ciej rano prawie  godzinę szukaliśmy adresu . Dziewczyna jechała pierwszy raz więc nie mogła nic podpowiedzieć. Wieś,,dom stojący samotnie pod lasem w ciemnościach i jeszcze mgła. Ale jestem już "na adresie" i leżę w łóżeczku. Kimnę sie do 8ej  bo zmienniczka bardzo chce się zapoznać i pogadać . Wyjeżdża ok 10tej, przekazywać nic mi nie musi, ona już nie wraca więc gdybyśmy się nie poznały trochę bliżej, też nic by się nie stało. Postaram się być miła i jakoś wygrzebać się z betów. Najgorsze, że teraz  spać mi się odechciało ☹.
Dobrego dnia życzę 
15 lutego 2023 06:05 / 5 osobom podoba się ten post
Witam.  Dziś znów mnie czeka tkwienie przy telefonie i zobaczymy co z tego wyniknie Dzis też podjadę sobie po odbiór leków bo opcja Wielkanocy w DE najbardziej realna więc recepta dopisana i muszę ją wykupić. Umówiłam się też do fryzjera podciąć z 4 cm włosy bo bardzo są osłabione i wychodzą po myciu strasznie . Jestem umówiona na 13. 
Wam życzę spokojnego i pogodnego dnia . 
15 lutego 2023 06:08 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Witam. :chaplin: Dziś znów mnie czeka tkwienie przy telefonie i zobaczymy co z tego wyniknie Dzis też podjadę sobie po odbiór leków bo opcja Wielkanocy w DE najbardziej realna więc recepta dopisana i muszę ją wykupić. Umówiłam się też do fryzjera podciąć z 4 cm włosy bo bardzo są osłabione i wychodzą po myciu strasznie . Jestem umówiona na 13. 
Wam życzę spokojnego i pogodnego dnia . :kawa:

Ja moje włosy wzmocniłam biotyną, witaminą A+E i pokrzywą ze skrzypem.
15 lutego 2023 06:18 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry - jestem po pracy ,jeszcze chwilunia i jadę do domu .
Dobrego dnia 
15 lutego 2023 06:27 / 3 osobom podoba się ten post
Malgi

Ja moje włosy wzmocniłam biotyną, witaminą A+E i pokrzywą ze skrzypem.:aniolki:

Lykam. Są za długie i szarpanie ich i wiązanie w gumce też im nie służy. 
15 lutego 2023 07:11 / 4 osobom podoba się ten post
Witam i serdecznie pozdrawiam
Pogodnie, w dzień ma być 7 stopni, ni to zima, ni to wiosna. 
Miłego dnia