Powitajki przy kawie 74

18 kwietnia 2023 09:52 / 6 osobom podoba się ten post
Miłego i spokojnego dnia oraz smacznej kawusi 
18 kwietnia 2023 12:22 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ze słonecznej Norwegii?. Pogoda piękna ale wiosna tutaj jeszcze daleko. Nie zieleni się,nie kwitnie tak jak u nas. W cieniu i w  lesie (byłam już na spacerze bo blisko) resztki brudnego,zmarzniętego śniegu. Dopiero wczoraj się ociepliło,15-16 st,ale w nocy przymrozki.Na miejscu byłam dopiero o 0:30,synek mnie odebrał a reszta już spała. Rano nie ma zmiłuj,6:30,wnuki na nogach,to i babcię z łóżka wyciągnęły . I tak ,podobno,pół godziny później niż chciały. I..niespodzianka,biegną do mnie z bukietem róż i laurkami,bo to moje imieniny. Qrcze ,świętuję urodziny i o imieninach nie pamiętam. Tylko dzieci,siostra i wnuki przypominają mi zawsze o nich. Synowa nawet wczoraj ciasto jakieś zrobiła,jeszcze nie wiem jakie,bo to pomysł wnusia i będę mogła podejrzeć i spróbować dopiero po południu,jak Leon wróci ze szkoły ?. Dobrze że w duty free zakupów procentowych dokonałam,to coś do ciasta ,i do kolacji łykniemy .
Przyjemnego,spokojnego dnia życzę 
19 kwietnia 2023 05:14 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry , wyjątkowo z kubkiem kawy witam Was .
Dobrego dnia 
19 kwietnia 2023 06:18 / 6 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie.  Za oknem jeszcze ciemno. Wyspałam się i koniec.  Ja dziś pierwsza wyprawa z seniorka autem do sklepu. Zobaczymy czy mi ciśnienie się nie podniesie. 
Spokojnego dnia opiekunkowo. 
19 kwietnia 2023 06:19 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry Opiekunowo.Piję kawę i rozkoszuję się ciszą w domu.Piotr napewno pośpi do dziesiątej,a potem zaliczę trasę do apteki i do sklepów.Wczoraj dokupiłam sobie jeszcze sportowe buty.Zapowiada się ładny dzień i oby taki był dla Wszystkich.
19 kwietnia 2023 06:51 / 7 osobom podoba się ten post
Witam środowo w środku tygodnia
Wiadomo środa minie - tydzień zginie
Miłego dnia wszystkim
19 kwietnia 2023 06:58 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ?? Miłego dzionka życzę ❤️ miłego dnia ❤️? Spokojnego szybko mijającego ??
19 kwietnia 2023 07:00 / 8 osobom podoba się ten post
Witam również i ja
Inne powietrze, o szóstej jestem wyspany, kolega również. Zawsze rano idziemy na taras z kubkiem kawy. 
Telewizor odpoczywa ewentualnie do przyjazdu następnych gości. Postanowiliśmy nie brać pilota do pokoju... bo nie wiem dlaczego, ale w pakiecie są tylko cztery programy, "pluralistycznej" telewizji. Chociaż to groszowe sprawy, ale dla zasady. Warunki są dobre, jedzenie smaczne, przyrządzane w kuchni, a nie z cateringu. Zabiegi wszelakie, nawet 30 minut jaccuzi mam, basen i inne. Słowem, nie narzekam.
Miłego dnia Opiekunkowo 
19 kwietnia 2023 07:21 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Witam również i ja:chaplin:
Inne powietrze, o szóstej jestem wyspany, kolega również. Zawsze rano idziemy na taras z kubkiem kawy. 
Telewizor odpoczywa ewentualnie do przyjazdu następnych gości. Postanowiliśmy nie brać pilota do pokoju... bo nie wiem dlaczego, ale w pakiecie są tylko cztery programy, "pluralistycznej" telewizji. Chociaż to groszowe sprawy, ale dla zasady. Warunki są dobre, jedzenie smaczne, przyrządzane w kuchni, a nie z cateringu. Zabiegi wszelakie, nawet 30 minut jaccuzi mam, basen i inne. Słowem, nie narzekam.
Miłego dnia Opiekunkowo :buziaczki:

Jak masz laptopa i internet to kilka programów ty jest darmowych na WP Pilot.
Odpoczywaj i rehabilituj się - to zawsze nam się przydaje

19 kwietnia 2023 07:31 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Jak masz laptopa i internet to kilka programów ty jest darmowych na WP Pilot.:ogladam tv:
Odpoczywaj i rehabilituj się - to zawsze nam się przydaje

Dzięki. Właśnie chcę dziś wykupić pakiecik miesięczny 
19 kwietnia 2023 07:35 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry opiekunkowo w środę środa. minie tydzień zginie wszystkim smacznej kawusia udanego dnia i dużo spokoju
19 kwietnia 2023 07:51 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  kolejny dzionek przed nami i już połowa tygodnia, weekend na horyzoncie  dobrego dnia życzę 
20 kwietnia 2023 07:16 / 4 osobom podoba się ten post
Witam czwartkowo
Wczoraj od południa pogoda jesienna - zrezygnowałam z schopingu.
Dziś na razie też pochmurnie ale w końcu muszę jakieś zakupy poczynić
Miłego dnia wszystkim
20 kwietnia 2023 07:19 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień doberek opiekunkowo wszystkim spokojnego i miłego dzionka 
20 kwietnia 2023 07:25 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry. Spokojnego i dobrego dnia.