Powitajki przy kawie 74

20 kwietnia 2023 07:26 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry nie mam ochoty wynurzyć się z pod  pierzyny  chlodno, mglisto ,brzydko .
Wiosna nie może się obudzić , krzewy słabo kwitną .Prognozują ocieplenie , kiedy ?
Ciepłego , dobrego dnia .
20 kwietnia 2023 07:37 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia, pozdrawiam wszystkich serdecznie 
20 kwietnia 2023 09:53 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry .
Z tego co czytam, widzę że szczęście,jeśli chodzi o pogodę,mi dopisuje. Piękne słońce każdego dnia,16-17 st a w słońcu jeszcze więcej. Ale to w ciągu dnia. Noce i poranki chłodne,tylko 2 st. Czas szybko mija. Drugi dzień mój wnuk został w domu bo przeziębienie go dopadło. Ma mnóstwo pomysłów na różne "projekty",które wspólnie realizujemy .
Przejęłam kuchnię więc kiedy pozostali domownicy wracają z przedszkola i pracy,mamy czas dla siebie. W sobotę jadę do Oslo kibicować mojemu wnukowi w turnieju piłkarskim. A tak to czytamy,kolorujemy,gramy w planszówki i słucham,slucham, słucham,bo Leonowi buzia się nie zamyka.
Dobrego dnia życzę 
20 kwietnia 2023 10:18 / 7 osobom podoba się ten post
Witam z pogodnego Ustronia
Wczoraj deszcz, dziś pogodnie, a od jutra trzy dni słoneczne i nawet 17 stopni. Więc super. Po śniadaniu  gimnastyka indywidualna i jonoforeza. Czekam do 11 na aerobic w basenie i potem hydromasaż podwodny solankowy (słowem jacuzzi). 
Łącznie godzinka. O 13 obiad, potem gimnastyka i laser i o 14.10 koniec   Dziś spacer w kilka osób. Czas mija szybko. 30go będzie szereg imprez w mieście (grillowanie, DJ i przeboje lat 80-tych i szereg innych atrakcji) , 1go w amfiteatrze z kolei koncert Ralpfa Kaminskiego. 
Na nudę nie narzekam. 
Spokojnego dnia Opiekunkowo 
20 kwietnia 2023 10:44 / 4 osobom podoba się ten post
Luke

Witam z pogodnego Ustronia:najlepszego2:
Wczoraj deszcz, dziś pogodnie, a od jutra trzy dni słoneczne i nawet 17 stopni. Więc super. Po śniadaniu  gimnastyka indywidualna i jonoforeza. Czekam do 11 na aerobic w basenie i potem hydromasaż podwodny solankowy (słowem jacuzzi). 
Łącznie godzinka. O 13 obiad, potem gimnastyka i laser i o 14.10 koniec :smiech3:  Dziś spacer w kilka osób. Czas mija szybko. 30go będzie szereg imprez w mieście (grillowanie, DJ i przeboje lat 80-tych i szereg innych atrakcji) , 1go w amfiteatrze z kolei koncert Ralpfa Kaminskiego. 
Na nudę nie narzekam. 
Spokojnego dnia Opiekunkowo :buziaki2:

I super  korzystaj ze wszystkiego co daje za darmo ZUS / NFZ . 
20 kwietnia 2023 11:03 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry miłego dnia życzę ❤️? Spokojnego szybko mijającego dzionka ??
20 kwietnia 2023 11:06 / 5 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzień dobry miłego dnia życzę ❤️? Spokojnego szybko mijającego dzionka ??

Dziękuję pięknie i wzajemnie 
20 kwietnia 2023 18:40 / 5 osobom podoba się ten post
Wypogodziło się.jest 16 st.C .Spokojnie.bez  wiatru .Musiałam kwiaty podlac na tarasie 
Teraz żałuję że nie mamy tarasu na całej długości domu od strony ogrodu 
Proste, nie było kasy 
Teraz już się nie opłaca niszczyć zielonego  trzmielina i to trzy gatunki rośnie po jednej stronie .To roślina z korzonkami przybyszowymi, mocno się trzyma . 
21 kwietnia 2023 06:36 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien dobry w piękny dzień . Teraz  i szykowanie się do pracy , a jeszcze domowe trzeba ogarnąć . Bigos zrobiłam wczoraj tylko pyry  odbiorę 

Dobrego dnia .
21 kwietnia 2023 06:39 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień dobry w piątek 

Miłego dnia 

21 kwietnia 2023 06:44 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  Spokojnego dnia opiekunkowo. 
21 kwietnia 2023 06:57 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry witam i pozdrawiam 
21 kwietnia 2023 07:03 / 6 osobom podoba się ten post
Witam piątkowo
Dziś ma być lato, a ja wolne popołudnie spędzę z koleżankami, na lodach.
Miłego dnia wszystkim
21 kwietnia 2023 07:28 / 6 osobom podoba się ten post
Witam opiekunkowo w piątek piatunio piatunieczek miłego i spokojnego dzionka 
21 kwietnia 2023 08:17 / 7 osobom podoba się ten post
Witaski z rana???