Chyba kupię Wam atrament , widzę, że się wypisał . Nie wiem tylko w jakim kolorze ?
Luke też chyba na wieczorku zapoznawczym :przytula: .Zaczynam zazdrościć :serce:
Chyba kupię Wam atrament , widzę, że się wypisał . Nie wiem tylko w jakim kolorze ?
Luke też chyba na wieczorku zapoznawczym :przytula: .Zaczynam zazdrościć :serce:
Nie mamy wieczorku zapoznawczego, wszyscy integrujemy się naturalnie. A kto chce iść na potańcówki, to idzie do większego sanatorium. Albo grupki idą do miasta na wino, kawę czy lody.
Dziś zaliczyłem dwa spacerki, bo piękna pogoda. Spokój, zabiegi, basen, gimnastyka i naprawdę dobre jedzonko. Nie ma potrzeby nic kupować w sklepie.
W niedzielę odwiedzi mnie z synem żona, więc pół dnia poza sanatorium.
Spacer, wspólny obiad, lody. Fajnie
Ważne , że zadowolony jesteś . Odpoczywaj na zapas , a przyjazd rodziny jeszcze bardziej poprawi Twoje samopoczucie . Też chyba :-)złoże wniosek . W zasadzie mialam złożony i przyznany termin jednak musiałam zrezygnować z powodów rodzinnych .Pewnie tylko nowe badania będzie trzeba zrobić .Zadzwonię w poniedziałek i zapytam .Jeśli już skierowanie nie jest aktualne , złoże nowe .
Trzeba było przełożyć na późniejszy termin:aniolki:
A w temacie - Witam sobotnio:chaplin:
Dziś ma być drugi dzień lata - jeszcze nie zaplanowałam pauzy - chyba poopalam się na słońcu, albo pójdę do parku i obczaję to obserwatorium i planetarium.:zywoplot:
Miłej soboty i mao roboty:angel1:
Dzien doberek wszystkim :przytula:
po przedluzonym urlopie czas na prace . :yahoo:
Tym razem Hamburg :radosc::przytula:
Milego dzionka wam :bravo: