Powitajki przy kawie 74

21 kwietnia 2023 10:07 / 6 osobom podoba się ten post
21 kwietnia 2023 10:58 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry,pogoda nadal piękna a ja...zasmarkana. Na dodatek rano gardło miałam tak założone,że prawie słowa nie mogłam powiedzieć. Już się rozchodziłam,nałykalam różności i jest całkiem dobrze. Chyba za bardzo i za często do wnuka się przytulałam i się zaraziłam.
Przyjemnego, dobrego dnia życzę 
21 kwietnia 2023 20:28 / 6 osobom podoba się ten post
Chyba kupię Wam atrament , widzę, że się wypisał . Nie wiem tylko w jakim kolorze ?
Luke też chyba na wieczorku zapoznawczym  .Zaczynam zazdrościć 
21 kwietnia 2023 20:49 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Chyba kupię Wam atrament , widzę, że się wypisał . Nie wiem tylko w jakim kolorze ?
Luke też chyba na wieczorku zapoznawczym :przytula: .Zaczynam zazdrościć :serce:

Nie mamy wieczorku zapoznawczego, wszyscy integrujemy się naturalnie. A kto chce iść na potańcówki, to idzie do większego sanatorium. Albo grupki idą do miasta na wino, kawę czy lody. 
Dziś zaliczyłem dwa spacerki, bo piękna pogoda. Spokój, zabiegi, basen, gimnastyka i naprawdę dobre jedzonko. Nie ma potrzeby nic kupować w sklepie.
W niedzielę odwiedzi mnie z synem żona, więc pół dnia poza sanatorium.
Spacer, wspólny obiad, lody. Fajnie
22 kwietnia 2023 06:37 / 5 osobom podoba się ten post
Luke

Nie mamy wieczorku zapoznawczego, wszyscy integrujemy się naturalnie. A kto chce iść na potańcówki, to idzie do większego sanatorium. Albo grupki idą do miasta na wino, kawę czy lody. 
Dziś zaliczyłem dwa spacerki, bo piękna pogoda. Spokój, zabiegi, basen, gimnastyka i naprawdę dobre jedzonko. Nie ma potrzeby nic kupować w sklepie.
W niedzielę odwiedzi mnie z synem żona, więc pół dnia poza sanatorium.
Spacer, wspólny obiad, lody. Fajnie

Ważne , że zadowolony jesteś . Odpoczywaj na zapas , a przyjazd rodziny jeszcze bardziej poprawi Twoje samopoczucie . Też chyba złoże wniosek . W zasadzie mialam  złożony i przyznany termin jednak musiałam zrezygnować z powodów rodzinnych .Pewnie tylko nowe badania będzie trzeba zrobić .Zadzwonię w poniedziałek i zapytam  .Jeśli już skierowanie nie jest aktualne , złoże nowe .
22 kwietnia 2023 06:43 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry za oknem raj  ptaki koncertują .Mam problem z kotem, zaczyna polowanie .Chyba mu dzwoneczek założę .To nicpoń jeden .
Pogodnego dnia w sensie emocjonalnym też, nie tylko aury .
22 kwietnia 2023 06:45 / 5 osobom podoba się ten post
Dzień dobry miłego dnia życzę wszystkim ??
22 kwietnia 2023 07:21 / 5 osobom podoba się ten post
Witam wszystkich.  Za oknem ptasi koncert a po wieczornej burzy i słońce wychodzi. 
Spokojnego dnia opiekunkowo i jak najmniej roboty bo to weekend. 
22 kwietnia 2023 07:38 / 5 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie w sobotę 
Piękny poranek, rześkie, górskie powietrze. Wstaję przed 6 wyspany, kolega jeszcze wcześniej . Skoro się wyspał, to i wstaje. Z pewnością mikroklimat sprzyja temu, że tu wszyscy się szybko wysypiają.
Dziś jeszcze gimnastyka indywidualna, laser, grota solna i kąpiel solankowa, czyli siedzenie w jacuzzi. Temperatura 34 stopni i wiele wlotów w dyszach, więc i "bąbelków" bardzo dużo.
Tak to mija pięknie czas. Po pobycie tutaj wszystkie zabiegi mają przynieść efekt. Z pewnością nie pogorszą stanu zdrowia, haha. 
Bywajcie ludkowie, życzę Wam spokojnego, miłego i słonecznego dnia  
Tschüss
22 kwietnia 2023 07:40 / 5 osobom podoba się ten post
Mleczko

Ważne , że zadowolony jesteś . Odpoczywaj na zapas , a przyjazd rodziny jeszcze bardziej poprawi Twoje samopoczucie . Też chyba :-)złoże wniosek . W zasadzie mialam  złożony i przyznany termin jednak musiałam zrezygnować z powodów rodzinnych .Pewnie tylko nowe badania będzie trzeba zrobić .Zadzwonię w poniedziałek i zapytam  .Jeśli już skierowanie nie jest aktualne , złoże nowe .

Trzeba było przełożyć na późniejszy termin
A w temacie - Witam sobotnio
Dziś ma być drugi dzień lata - jeszcze nie zaplanowałam pauzy - chyba poopalam się na słońcu, albo pójdę do parku i obczaję to obserwatorium i planetarium.
Miłej soboty i mao roboty
22 kwietnia 2023 08:42 / 6 osobom podoba się ten post
Dzień dobry u mnie też dziś ma być letnia pogoda, po południu do 23stopni, wycieczka na przerwę zaplanowana  wszystkim pięknej soboty życzę 
22 kwietnia 2023 09:46 / 7 osobom podoba się ten post
Dzien doberek wszystkim 
po przedluzonym urlopie czas na prace . 
Tym razem Hamburg 
Milego dzionka wam 
22 kwietnia 2023 10:10 / 5 osobom podoba się ten post
Malgi

Trzeba było przełożyć na późniejszy termin:aniolki:
A w temacie - Witam sobotnio:chaplin:
Dziś ma być drugi dzień lata - jeszcze nie zaplanowałam pauzy - chyba poopalam się na słońcu, albo pójdę do parku i obczaję to obserwatorium i planetarium.:zywoplot:
Miłej soboty i mao roboty:angel1:

Nie wiedziałam  napisałam pismo, że nie mogę i zostawiłam sprawę a/a .
22 kwietnia 2023 19:20 / 4 osobom podoba się ten post
Fiore

Dzien doberek wszystkim :przytula:
po przedluzonym urlopie czas na prace . :yahoo:
Tym razem Hamburg :radosc::przytula:
Milego dzionka wam :bravo:

O,Hamburg! Ja wracam tam 22 maja i będę do końca czerwca a może nawet do 3 lipca 
22 kwietnia 2023 19:35 / 6 osobom podoba się ten post
Mleczko

Luke też chyba na wieczorku zapoznawczym :przytula: .Zaczynam zazdrościć :serce:

Ja zawsze najbardziej lubiłam pisać niebieskim atramentem, nawet jego zapach lubiłam . Fajne były te szklane kałamarze. Dobrze się uczyłam to mama kupowała mi takie ładne,jak małe flakoniki. Jeden miałam nawet ze szklaną zakrętką. Dzisiaj żałuję że go wyrzuciłam .
I dzień dobry wieczór wszystkim. Dzień minął fajnie,na świeżym powietrzu. Wróciliśmy dotlenieni i lekko muśnięci słońcem ?. Od jutra, niestety,pogoda ma się popsuć,ma padać,w nocy przymrozki a w dzień też tylko kilka kresek powyżej zera  Chyba niedzielę będziemy musieli w domu przesiedzieć. Po cichu liczę na to, że prognoza się nie sprawdzi. Przyjemnego, sobotniego wieczoru życzę .