Powitajki przy kawie 74

27 kwietnia 2023 16:07 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

To ja dołożę się do klapsa ,pracy tu wystarczy dla wszystkich :-)

Raczej kopa mnie trzeba dać ....?
27 kwietnia 2023 17:17 / 5 osobom podoba się ten post
Anka1

To ja dołożę się do klapsa ,pracy tu wystarczy dla wszystkich :-)

Żeby ta Szwajcaria była bliżej to już dawno bym tam była...
27 kwietnia 2023 17:48 / 4 osobom podoba się ten post
Malgi

Żeby ta Szwajcaria była bliżej to już dawno bym tam była...:bezradny::nerwowy:

Oj ale tu Cię zawiozą pod dom

27 kwietnia 2023 17:50 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Raczej kopa mnie trzeba dać ....?

Szkoda że nie mamy kontaktu, już bym Cię poleciła 
27 kwietnia 2023 17:57 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Szkoda że nie mamy kontaktu, już bym Cię poleciła :agent:

Prywatnie mam tutaj kontakt z Damessa, Luke , Malgi , Maluda i Magmab . Masz z nimi jakieś priv? 
27 kwietnia 2023 18:14 / 2 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Prywatnie mam tutaj kontakt z Damessa, Luke , Malgi , Maluda i Magmab . Masz z nimi jakieś priv? 

Niestety nie
27 kwietnia 2023 18:18 / 3 osobom podoba się ten post
Dusia1978

Malgi ma maila to już schreibam
27 kwietnia 2023 18:20 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Szkoda że nie mamy kontaktu, już bym Cię poleciła :agent:

Za polecenie i jak dana osoba miesiąc przepracuje oraz gdy jest rodzina zadowolona (czy PDP,) można zgarnąć fajna kasę.Ale to chyba już wiesz .Tak też jest w De ale kasa się różni ?
27 kwietnia 2023 18:22 / 3 osobom podoba się ten post
Anka1

Malgi ma maila to już schreibam

Jak masz e-mail w profilu to żaden problem, napiszą kuliżanki?Jak telefon to i mogą zadzwonić ?
27 kwietnia 2023 18:25 / 2 osobom podoba się ten post
No i jak się piknie temat rozwiną ?Trzeba było tylko smutną minę wrzucić przez Duśkę że temat TABU?
27 kwietnia 2023 18:27 / 2 osobom podoba się ten post
Malgi

Żeby ta Szwajcaria była bliżej to już dawno bym tam była...:bezradny::nerwowy:

E tam czasem po De dłużej się jedzie.  Cytrynkę odstawisz i przelecisz się samolotem ?  
27 kwietnia 2023 18:31 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Za polecenie i jak dana osoba miesiąc przepracuje oraz gdy jest rodzina zadowolona (czy PDP,) można zgarnąć fajna kasę.Ale to chyba już wiesz .Tak też jest w De ale kasa się różni ?

Uff .. chciałam być miła i pomoc ale wyszło jak zwykle....
Ja już z nimi nie pracuję  tylko przez agencję w CH.

Ok nie ważne 
27 kwietnia 2023 18:33 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Spitex ma zawsze klucz do domu i w sumie nie potrzebują nas  niestety one zawsze zapominają go wziąć więc dzwonią.Tu na zleceniu nie było nigdy Spitexu i w sumie nie wiem czy cos się zmieniło czy też nam dołożono ich obowiązków.:yo:

Wiem że ma ale co mi po tym jak przjdą hałasu narobią, często żle ubiorą i odstawią do kuchni a PDP.przy śniadaniu zasypia .Śpimy dłużej,  wszelką toaleta łatwa w ogarnięciu ,więc wszyscy zadowoleni .?Rodzina Spitex załatwiła bo opiekunki tu nigdy wcześniej nie było,  jestem pierwsza i nie ostatnia ?
27 kwietnia 2023 18:58 / 4 osobom podoba się ten post
Anka1

Uff .. chciałam być miła i pomoc ale wyszło jak zwykle....
Ja już z nimi nie pracuję  tylko przez agencję w CH.

Ok nie ważne 

Widać tak miało być i zmieniłaś .Nikt nie jest dozgonnie związany z jedną firmą ,z jedną rodziną .U mnie też niebawem zmiany ,spore.?Już bliżej końca w ogarnięciu wszystkiego.No i trzeba było to samemu szafnąć, ale jak się trafi na swojej drodze życzliwych ludzi to już40, 50%sukcesu.?
Powodzenia ?
No chyba się nie gniewasz za mój wpis. Nie kwestionuje że jesteś pomocna ,bezinteresownie.Ale jeśli można bonus zgarnąć  to nie widzę problemu. 

27 kwietnia 2023 19:02 / 3 osobom podoba się ten post
Konwalia08

Widać tak miało być i zmieniłaś .Nikt nie jest dozgonnie związany z jedną firmą ,z jedną rodziną .U mnie też niebawem zmiany ,spore.?Już bliżej końca w ogarnięciu wszystkiego.No i trzeba było to samemu szafnąć, ale jak się trafi na swojej drodze życzliwych ludzi to już40, 50%sukcesu.?
Powodzenia ?
No chyba się nie gniewasz za mój wpis. Nie kwestionuje że jesteś pomocna ,bezinteresownie.Ale jeśli można bonus zgarnąć  to nie widzę problemu. 

I już Wam zazdroszczę tych normalniejszych warunków pracy w CH bo wiadomo wykonywać swoje obowiązki trzeba wszędzie i sumiennie. Dzięki dziewczyny .