Rodzina napisała,ze ja stale paliłam-a jestem osobą niepaląca.Ze tylko iurpowałam się i opalałam.Owszem, gdy bylo slonecznie, kawę z Seniorką piłysmy na tarasie.

Rodzina napisała,ze ja stale paliłam-a jestem osobą niepaląca.Ze tylko iurpowałam się i opalałam.Owszem, gdy bylo slonecznie, kawę z Seniorką piłysmy na tarasie.
Właśnie, właśnie .Tylko sąd pracy zostaje
A kto lubi włóczyć się i przepychać po sądach z agencjami , które mają prawników i umowy na dwoje babka wróżyła " .
Nie zawsze trzeba iść do Sądu, wystarczy pozew złożyć :-)
Gdzie ho złożyć?
Nie zawsze trzeba iść do Sądu, wystarczy pozew złożyć :-)
To miało być do powodu Gusi :-(
Matko , co ja piszę .Do postu Gusi .
Jakby nie patrzyl, to sąd może , ale musi przyznać racji powodowi. Nie zawsze wygrywa ten kto ma rację
Niestety.
Cały szkopul w tym, że zatrudnia pośrednik.tylko po to żeby kasa się podzielic .
Trzeba przelamac zła passe Kruszynki niech się ktoś wymieni sie z nią na sprawdzonym miejscu
Agencje zawsze mozna zmienić Często miejsce dobre ale już opiekunka nie wraca .
Nie martw się, nie pomyślałam że wzięłaś mnie za "powódkę":-)
Mi chodzi o procedurę. A faktem jest, że nie zawsze Sąd przyzna rację powodowi. Wezmą na tapetę umowę, a my musimy udowodnić, że nie zaniechaliśmy naszych obowiązków itd itp. :-)
Od niedawna nie ma procedur , tylko przynależność.... :wiking:
Lepiej niż za pozwana :lol3: