Dobrego dnia Wszystkim.Kawę już zaparzyłam i dalej czekanie na odpowiedź ze strony niemieckiej, choć zbytnich nadziei nie mam.

Pozdrawiam i życzę spokojnego dnia

Dobrego dnia Wszystkim.Kawę już zaparzyłam i dalej czekanie na odpowiedź ze strony niemieckiej, choć zbytnich nadziei nie mam.
Dzień dobry Opiekunkowo:-)
Dzisiaj dalej miasto i kaffka :pije kawe::pije kawe:
Ty tam czasami pracujesz czy tylko rajzujesz?:-)
Ja zastanawiam się nad dniem wolnym, jutro czy sobota? Chyba sobota bo ma być piękna pogoda. Będę musiała zaopatrzenie z samego rana zrobić bo poniedziałek święto. Dzisiaj na pauzie chyba polecę sandałów sportowych poszukać, zapomniałam swoje zabrać,a takie złote które wzięłam to na cały dzień biegania raczej się nie nadają chociaż takie ładne i tak je lubię :-(. Może znajdę jakieś niedrogie to sobie fundnę :oczko1:
Ty tam czasami pracujesz czy tylko rajzujesz?:-)
Ja zastanawiam się nad dniem wolnym, jutro czy sobota? Chyba sobota bo ma być piękna pogoda. Będę musiała zaopatrzenie z samego rana zrobić bo poniedziałek święto. Dzisiaj na pauzie chyba polecę sandałów sportowych poszukać, zapomniałam swoje zabrać,a takie złote które wzięłam to na cały dzień biegania raczej się nie nadają chociaż takie ładne i tak je lubię :-(. Może znajdę jakieś niedrogie to sobie fundnę :oczko1:
Pełen legal z tą :pije kawe::pije kawe:
A co do pracy to trwanik skoszony , pomidory i spółka posadzone, ziemia dosypana . Jeszcze pelargonie w donicach .
Margaretka zadowolona , śpiewamy od rany. O reszcie nie wypada pisać .
Alle Jahre wieder blueht der weisser Flider.
Nieder.
Ooo! Sandały sportowe!!!! Też potrzebuję :-):super:
To se kup :lol1:
Mam w domu, nawet dwie pary,jedne takie bardziej zakryte,z "dziurami",drugie tylko paski na rzepy. Jedne i drugie mają solidne, antypoślizgowe podeszwy Jak latam do dzieci to bardzo się przydają. Ale nie zabrałam. Zapomnialam bo jeszcze pojemnika z tego typu obuwiem,z piwnicy nie przyniosłam. Dlatego jakieś tańsze chcę sobie kupić