ŚWIĘTE SŁOWA MARMOLADA i rymek wypada i Mleczko zagada.....a to jak TELEFONIADA.:chaplin:Wszak i Tina rymem zaczyna...:yeah:

Pedepcia co raz mi jakieś chce pracę wynajdować a ja ze jestem tylko opiekunka i koniec kropka i żadnych np starych książek z regałów nie będę wyjmować odkurzać bo to nie moja praca tylko rodziny albo sprzątaczki. I koniec kropka. To jest wina agencji , że ich uczą że my 24/24 a ja ostro że ja pracuję max 6 godzin w ciągu dnia reszta to tzw w gotowości i nie więcej i mam swój wykaz obowiązków i wiem co muszę a czego nie powinnam robić. Krótko i na temat.
Rzadko zaglądam bo takie tutaj mam różne sposoby na spędzanie czasu ale to póki co o tym 🤫 bo to mam nadzieję przyniesie kiedyś jakieś korzyści finansowe. Oby to wypaliło i poszło do przodu a będę zadowolona. Chce się rozwijać i nie stać w miejscu bo jeszcze trochę mam do emerytury. Przede mną jeszcze 7 tygodni pracy jak uda mi się dopracować bo seniorka ma białaczkę . 2 x w tygodniu jeździmy na transfuzje krwi, wyniki ma kiepskie plus do tego ślepota w 90 procentach. Później krótki urlop 3 tygodnie i ponowny wyjazd . Na urlopie też piękne wydarzenie w rodzinie mnie czeka 🙈 .
Luke też pracuje i póki co nie narzeka.
Wszystkich pozdrawiam serdecznie. Spokojnej pracy i lekkich szteli plus przespanych nocy.