Powitajki przy kawie 76

26 stycznia 2024 11:13 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry  spokojnego dnia życzę 
26 stycznia 2024 11:36 / 4 osobom podoba się ten post
Dzieńdoberek. Niedawno wróciłam z Praxis, gdzie mi upuścili trochę krwi, aby zobaczyć co mnie od środka zżera. Wyniki za około tydzień. I muszę pochwalić tutejszą służbę zdrowia. Jak zawsze na najwyższym poziomie. System płacenia składek spoczywający na obywatelu się sprawdza. Jestem pewna, że przebadają mnie lepiej niż Pegasus, bo za moją zgodą i wyniki będą adekwatne, a nie wyrwane z kontekstu. No i cel nie niszczycielski. 
Wątpliwych programów nie będę oglądać, nie sądziłam, że po ułaskawieniu wciąż winnych, jatka się skończy. Nie mam ochoty się na to patrzeć. 
Wezmę się za obiad :) 
Spokojnego dnia. 
26 stycznia 2024 13:09 / 4 osobom podoba się ten post
Witam w pauzie,nigdzie nie idę i nie jadę bo za oknem znowu wiatr szaleje a dodatkowo deszcz pada. Jeszcze mi jaka doniczka na głowę wskoczy .Zadzwonię do rodzinki co u nich słychać i do koleżanki. Tak minie pauza. 
27 stycznia 2024 04:53 / 5 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio z lekkim bólem głowy,bo żeby nie to, że Senior jest bardzo głośny w nocy,to tą noc prawie przespałam.O,juz go słyszę...No,to do pożniej.
27 stycznia 2024 06:18 / 4 osobom podoba się ten post
Witam sobotnio - weekendowo
Mam nadzieję, że minie spokojnie i na luzie, bo dziś do seniorki przychodzi fryzjerka
Miłego dnia wszystkim
27 stycznia 2024 06:35 / 5 osobom podoba się ten post
PRZY sobocie po robocie...witajcie i na luziku aby zdrowo i wesoło było wszystkim dziś  wokoło.Niech kasiorka migiem leci witać będa nas wnuki, dzieci....Oj ty babko w ciemie bita ..dajesz rade....NIKT NIE PYTA. WITOJCIE HEJ...
27 stycznia 2024 06:55 / 5 osobom podoba się ten post
Babka

PRZY sobocie po robocie...witajcie i na luziku aby zdrowo i wesoło było wszystkim dziś  wokoło.Niech kasiorka migiem leci witać będa nas wnuki, dzieci....Oj ty babko w ciemie bita ..dajesz rade....NIKT NIE PYTA.:lol3::wysmiewa::kontuzja: WITOJCIE HEJ...

A co Ty jadasz, że tak do rymu gadasz?
27 stycznia 2024 07:08 / 4 osobom podoba się ten post
Tylko dojcze marmolada, w głowie rymy tak układa :)
A ja już żywczyk, choć dziś mogłabym dłużej pospać. Plan dnia i wszelakie tym podobne formalności póżniej-teraz kawa . Dzien dobry.

27 stycznia 2024 07:27 / 1 osobie podoba się ten post
Znowu mi wcięło więc tylko Dzień dobry i spokojnego dnia
27 stycznia 2024 07:30 / 3 osobom podoba się ten post
Pisałam że mam dziś niechciejkę jak się obudziłam to mówię sobie tak bym chciała jeszcze pospać ale trzeba wstawać nie ma zmiłuj się
27 stycznia 2024 08:10 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

A ja już żywczyk, choć dziś mogłabym dłużej pospać. Plan dnia i wszelakie tym podobne formalności póżniej-teraz kawa . Dzien dobry.

Ja też marmoladę jadam a tak nie gadam  może to nie ta marmolada
27 stycznia 2024 08:43 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień dobry dopiero się rozkręcam .Jeszcze im Bademantel , ale już z humorem robię plan dnia . Znów wieje i niebo ołowiane , nie będzie lekko .Miałam dosadzić cebulowe i chyba nici z tego .Robię się leniwa , choć wigor mnie nie opuszcza .
Dobrego dnia życzę 
27 stycznia 2024 08:58 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

ŚWIĘTE SŁOWA MARMOLADA i rymek wypada i Mleczko zagada.....a to jak TELEFONIADA.Wszak i Tina rymem zaczyna...
27 stycznia 2024 09:29 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry ,jak miło i wesoło od rana,nawet Maluda prawie wyspana . U mnie jeszcze spokój i cisza.
Ja też coraz później zasypiam i coraz dłużej wyleguję się z rana. Coś ostatnio nie mam ochoty na kawę,nawet z rana herbatka. A jak tylko z domu wyjdę,to od razu się rozglądam,gdzie by tutaj  dobrej kawy się napić. Muszę trochę pogłówkować,co kupić i co jutro na obiad ugotować. Marmolady nie jadam a już prawie wierszem gadam Wasze rymowanie zaraźliwe jakieś czy co?
Może jednak zrobię sobie kawkę,skróci mi czas czekania na Pedepcię .
Fajnej,spokojnej soboty życzę 
27 stycznia 2024 09:48 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry po śniadaniu i kawusi czas na zakupy
Przyjemnej soboty życzę