metaxa nie czasto jest na promocjach.Z tego co przegladalem reklamy to Jim Beam jest teraz w promocji,ale nie pamietam sklepu.Jakis Lidl albo Aldi i Jaś Wedrowniczek tez za 9.99
metaxa nie czasto jest na promocjach.Z tego co przegladalem reklamy to Jim Beam jest teraz w promocji,ale nie pamietam sklepu.Jakis Lidl albo Aldi i Jaś Wedrowniczek tez za 9.99
Jim Beam u mnie stoi w barku, nikt pić nie chce, ale Jaśka sprawdzę jutro. Tylko, że nie ma to jak metaxa!!!!!
U mnie stoi w barku jak wiele innych dziadostw,ale nie pilam tego dziadostwa z czym to najlepiej wchodzi??tzn Metaxa
Ja Metaxe pije samą, ale zimną.
To chyba slodkie jest ?? kurna wiem juz co zrobie po przyjezdzie )))) a jest jeszcze 7.* i nigdy jej nie widzialam w promocji ,tez jest smakowa ?
U mnie stoi w barku jak wiele innych dziadostw,ale nie pilam tego dziadostwa z czym to najlepiej wchodzi??tzn Metaxa
A dlaczego te "dziadostwa" kupujesz ,ustawiasz i oglądasz? kup sobie coś co chętnie wypijesz-)))
To dla gosci ,zreszta moj maz lubi miec pelny barek ,mowie dziadostwo,bo tego akurat nie pije.
Najlepiej z ulubionym przystojniakiem :-))
Metaxa jest super. Pijam samą w koniakówkach.
Amelka i ja lubie ale do kawke zlodami i bita smietana i papierosek-i mamy swietowanie hehehe
Co za sierota ze mnie... nic tylko okulary zapisać... Właśnie przed chwilą zauważyłam że zamiast wody toaletowej kupiłam synowi wode po goleniu.
Wszystko byłoby ok, tylko on jeszcze się nie goli...
Nic to, będzie używał "zamiast" albo obdaruję nią kogoś innego, a młodemu jeszcze kupię co trzeba :)