Zakupy

21 października 2014 18:44 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

metaxa nie czasto jest na promocjach.Z tego co przegladalem reklamy to Jim Beam jest teraz w promocji,ale nie pamietam sklepu.Jakis Lidl albo Aldi i Jaś Wedrowniczek tez za 9.99

Jim Beam u mnie stoi w barku, nikt pić nie chce, ale Jaśka sprawdzę jutro. Tylko, że nie ma to jak metaxa!!!!!
21 października 2014 18:50
ewa.p

Jim Beam u mnie stoi w barku, nikt pić nie chce, ale Jaśka sprawdzę jutro. Tylko, że nie ma to jak metaxa!!!!!

U mnie stoi w barku jak wiele innych dziadostw,ale nie pilam tego dziadostwa z czym to najlepiej wchodzi??tzn Metaxa 
21 października 2014 18:57 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

U mnie stoi w barku jak wiele innych dziadostw,ale nie pilam tego dziadostwa z czym to najlepiej wchodzi??tzn Metaxa 

Podobno najlepiej smakuje solo, ale ja piję z colą i kostką lodu :)))
21 października 2014 18:59 / 2 osobom podoba się ten post
Ja Metaxe pije samą, ale zimną.
21 października 2014 19:02
Gosia 1234

Ja Metaxe pije samą, ale zimną.

To chyba slodkie jest ??   kurna wiem juz co zrobie po przyjezdzie )))) a jest jeszcze 7.* i nigdy jej nie widzialam w promocji ,tez jest smakowa ? 
21 października 2014 19:12
Ja też dziś chodziłam po sklepach , bo cóż można robić jak tak deszcz padał.
Popatrzyłam tu i tam i na nic się nie skusiłam.Może innym razem.Sklepów mam pod dostatkiem ,więc nie ma problemu.
21 października 2014 19:15 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

To chyba slodkie jest ??   kurna wiem juz co zrobie po przyjezdzie )))) a jest jeszcze 7.* i nigdy jej nie widzialam w promocji ,tez jest smakowa ? 

W rewe jest 7* za 15 euro, 0,7l, z tego co mi się kojarzy to dobra cena w porównaniu do PL
21 października 2014 19:21
magdzie

A dlaczego te "dziadostwa" kupujesz ,ustawiasz i oglądasz? kup sobie coś co chętnie wypijesz-)))
21 października 2014 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
wiewiorka

A dlaczego te "dziadostwa" kupujesz ,ustawiasz i oglądasz? kup sobie coś co chętnie wypijesz-)))

To dla gosci ,zreszta moj maz lubi miec pelny barek ,mowie dziadostwo,bo tego akurat nie pije.
21 października 2014 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

To dla gosci ,zreszta moj maz lubi miec pelny barek ,mowie dziadostwo,bo tego akurat nie pije.

No to czas pomyśleć o sobie-))))))))))))))))0
21 października 2014 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

Najlepiej z ulubionym przystojniakiem )
Metaxa jest super. Pijam samą w koniakówkach. 
21 października 2014 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
amelka

Najlepiej z ulubionym przystojniakiem :-))
Metaxa jest super. Pijam samą w koniakówkach. 

Amelka i ja lubie ale do kawke zlodami i bita smietana i papierosek-i mamy swietowanie hehehe
21 października 2014 20:19 / 4 osobom podoba się ten post
Co za sierota ze mnie... nic tylko okulary zapisać... Właśnie przed chwilą zauważyłam że zamiast wody toaletowej kupiłam synowi wode po goleniu.
Wszystko byłoby ok, tylko on jeszcze się nie goli...
Nic to, będzie używał "zamiast" albo obdaruję nią kogoś innego, a młodemu jeszcze kupię co trzeba :)
21 października 2014 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Amelka i ja lubie ale do kawke zlodami i bita smietana i papierosek-i mamy swietowanie hehehe

Jak się kiedyś spotkamy to zrobimy tak: Ty kawkę z lodami, Metaxą polane i papieroska, a ja skromnie tylko samą Metaxę w ładnym baloniastym kielonku )
o.k.?
21 października 2014 20:24
Lili

Co za sierota ze mnie... nic tylko okulary zapisać... Właśnie przed chwilą zauważyłam że zamiast wody toaletowej kupiłam synowi wode po goleniu.
Wszystko byłoby ok, tylko on jeszcze się nie goli...
Nic to, będzie używał "zamiast" albo obdaruję nią kogoś innego, a młodemu jeszcze kupię co trzeba :)

Wstaw zdjęcia jak coś z tej włóczki wyczarujesz-)))))